![]() |
|
e lovro, sretan 17. rođendan!
još godinu dana i smjet ćeš pit pive s nama nakon krvarića :D |
Za godinu dana on ce pit pivu i cekat 20 minuta da se mi ostali spustimo :D Sretan rodjendan mileni!
|
Fala ekipa, sutra mi dolazi poklon koji sam si kupio i onda prestajem sa pimpanjem, 100% :D
|
Kaj ti dolaze crvene niple? :D
Sretan rockas :banana::banana: Kad castis na lugarnici? |
O, pa sve najbolje kratki :-D
|
Kaj su ti rekli koliko otprilike moras cekat za neki info dal ce priznat garu il ne?
|
Lovro sve najbolje!!!
|
Bok svima!
Prodajem bicikl (treba mi lova i to prilično hitno). Da li netko zna nekakav popularan forum (nešto tipa PCE za bicikle :) gdje bih mogao staviti oglas čisto da ga prodam što brže? |
Odi na dropbike forum, tamo stavi oglas ;)
|
Hvala!
|
naravno da ne može doći na dropbike i staviti oglas jer to smiju članovi samo sa preko 50 postova... a ako će spammati Sile će ga zadaviti.
@Nammoth odi na njušku i bok, nema druge. |
Haha, hvala na informaciji. Može još malo pomoći - stavio sam oglas na njuškalo, ali ne znam koja bi bila korektna cijena za bic, može mi neko od iskusnijih dati savijet vezano za cijenu?
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/h...-oglas-8341368 |
cijena je ok, ali ako ga želiš stvarno brzo prodati morao bi dati parsto kuna jeftinije.
|
Pa nije sad da nešto ultra brzo ga želim prodati, ali u idućih 2 tjedna je poželjno :) Eto ako je netko i sa ovog foruma zainteresiran, slobodno me kontaktirajte, a i cijena nije zapisana u kamenu, sve se možemo dogovoriti :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa vodit će nas Mits.. :)
|
Jesi ponio ti sa sobom nosace ili?
Uglavnom, ja radim kroz jutro tako da mozemo kad god, najbolje iza 5 krenit |
Ne mogu danas. Nosači su rastavljeni, nismo ih još koristili. Ajte vi pa javite
|
Pa nisam ni mislia danas. Kroz ovi tjedan
|
Može, moram vidit sa ovima svojima jer bi vjerovatno i oni išli
|
Citiraj:
http://freemail.net.hr/download.php?...e=DSC_0081.jpg Biće u najboljem dućanu na svijetu runda :beer: Fala svima još jednom :) |
Trazi pass. Koji je? :)
|
Hehe, uzeo sam nove ketače, Fulcrum RM3, sutra stižu pa slažem tjubles pa test za vikend, ako ih složim do onda... Ak bude sreće, bez naljepnica će bit tik ispod 1600 grama, a imaju adaptere za 15 i 142 osovine tak da ih na idućem bajku mogu furat. Ulog u budućnost :)
|
Super. Bas mi je drago :)
|
Citiraj:
sve u svemu, vrhunski kotači, best buy za lovu. nadam se da si mu uzeo i ventile. mlijeko ćeš dobiti od mene za rođendan. inače, uplate za psunj stagniraju. stanje je jadno: mirta, saša, lovorko i ja smo dali, ostali pišonja. |
Mnogo je brate, znači recesija.
|
Da, uzeo sam i ventile. Ovi moji su six bolt, oni su 50 grama lakši valjda, vidjet ćemo kada stignu. Baš me zanima... A i po težini koju mi je lik rekao ispadaju nekih 1650 grama max. Sa tjublesom ću skinut nekih 700 grama sa kotača, nice :)
|
700gr. Kako?
Edit: aha' pretpostavljam da racunas razliku u težini kola isto :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |
|