![]() |
|
ak bude sutra kakva vožnja i ja bi se vozio s vama downkillerima :D
|
Ja cu sutra gore sigurno, ali ne znam kad tocno jer moram namontirati na bajk novi pogon na kojem trebam staviti druge sajbe, novu kazetu i novi lanac.
Onaj problematicni GXP Team sam danas poslao Sashi u Ljubljanu :D Logika mi govori da to sve smontiram za cca pol sata, ali praksa kaze da se sranja dogadjaju...nadam se da sutra nece ;) Tako da drzim da sam kod tunela izmedju 10-11h, pa cu valjda nekoga sresti u Lugarnici. |
Tako bi i ja gore, u to vrijeme...
Za ekipu koja moze na trg i kojoj je on usput, oko 10 bi bio tamo. :beer: Taman za naspavat se, najest, spremiti i gas |
ja ću sutra u 10h bit na tunelu, pa ko se oće pridružiti slobodno
|
10 tunel it is
taman željac kad bi bio na trgu otprilike? |
Ja ću vjerojatno gore biti na lugarnici oko 11-12-13h. Tko zna kad ću se ujutro dići. Valjda nije gore ogromno blato...
|
|
Citiraj:
|
a ja skužio 10 tunel
vidimo se gore onda ili negdje po putu do gore ja ću biti u 10 kod tunela |
Samo da vas informiram, shimano 10 brzinski mjenjaci super funkcioniraju sa sram 9 brzinskim shifterima :D
I ja necu sutra gore. Imam ispit iz engleskog, boli me jos noga, dropout mi je sfrakan pa nemam prve 3 brzine. Birajte ispriku :D |
Znači mjenjač super funkcionira al nemaš prve tri brzine. Seems legit.
|
Ja biram onu ispriku di si ti gay i boli te cmar.
|
Citiraj:
Kad novi nabavim cu pokazat kak to ljepo skupa radi |
Ja nejdem jer sam se tek probudio. :)
Ide netko kasniji termin? Oko 12h. |
sve pospanci, ja i destro odradili strmopec do 9 :D
|
Destro već vozi?
|
![]() |
Jesi postao već ljevak?
|
Kad skidas taj gips?
Leustek je inace skroz rastackan i razgazen, tako da se dosta teze vozilo uzbrdo nego recimo u cetvrtak, a klima u sumi je otprilike Amazonska. Upeklo sunce a visak vode isparava, preznojavanje uzduz i poprijeko zagarantirano. Ja sam nesto kasnije krenuo jer sam morao skoknut do Zmije, da da zadnji touch na pogon :D (malo sam ga preteg'o pa su se brusili sarafi Basha i 22T sajbe, pa sam stavio dva spacera, pa mi je vec bilo jasno da nesto ne stima i da mi se neda s time vise zahebavati). Taman sam dosao u Lugarnicu da se u drustvu Mirte, Mica, Darka (Podsused) i Damira (DSG) spustim po 18-20. U onim kanalima se mjestimicno tako slize, i tak skace zadnji kraj da to nije za vjerovati. Sljeme je skroz natopljeno vodom. |
Meni danas i nije bio gušt na Sljemenu. Prisilio sam se ići gore iako sam bio jako mamuran i loše mi je bilo jer nisam jeo. Kod prvih klupica neuspio pokušaj izbacivanja kiseline.
Dalje malo vozim, puno guram, na cesti se odvajam od ekipe i idem cestom do odvajanja za Runolist, i solo pičim prema Šumarevog grobu jer sam ostao bez vode. Nakon 300 metara makadama rigam dušu, i puno mi lakše bude odmah. Kod izvora sam sreo nekog lika, 40ak godina, jako simpatičan, hoda bos okolo. Dobio sam i pamflet za zbližavanje s Zemljom. Već treći fail zaredom, ne čitam izvještaje NRove i gacam po odvratnom blatu 9/10 puta do Grofice, krkam juhu u Lugarnici koja me diže iz mrtvih. Četvrti, peti, šesti i sedmi fail su bili odlazak na 57icu, nikakav flow, samo sklizanje i korijenje i kočnica cijelim putem, oči pune blata jer nisam uzeo naočale. Penjemo se na greben i ja ko debil gađam bog te pita koje linije do stupa žičare da se hitim sa zidića, skužim da ne idem niti 1 km/h i da ću faceplantat s tog dropa, i ko mungos se hitim s bicikla lijevo i dolje s tog platoa, skoro sam se cijeli polomio. Možda Max ima na kameri taj manevar. I dalje opet sve zakurac, šugave linije, Lonjščinu sam odvozio ko papak, ma katastrofa. Negdje nakon skoka preko onog panja na 57ici mi se otpustio hedset i to me splašilo, bio je dosta tup zvuk kad sam sletio ko cigla, već sam se usro da je Fox reko svoje. Poslušao sam nečiji savjet i nisam obukao bokserice ispod bicki, i sad mi je dupe crveno ko da sam babun. Sve u svemu debakl, ali drago mi je da nisam doma ostao. Živili |
Citiraj:
Citiraj:
:) |
Da, mogu potpisat sve šta je Sile rekao, i uspon je bio koma, ja od kad se vozim po sljemenu Lojstek nije bio ovak zasran od blata i izvlačenja drveća. 57ica je najlošija staza na Sljemenu, ne znam šta ekipu tamo tjera osim bitke sa vremenom jer se da odvozit za 15min sa stajenjem. Sutra će bit bolje :)
|
Meni je bilo yebeno :D
|
|
Bilo je dobro danas.
Leustek je nakon prve ceste do makadama za runolist katastrofa. Dole se odlucili na 57cu koja je blatna, razrovana imao par fejlova al jbga. Sve u svemu odlicna voznja. |
od adolfovca do ovajanja za runolist smo svi skupa yebali jeza, al zadnji dio nakon tog odvajanja je skroz suh i odlican.
|
I sa ziheraškom vožnjom sam gušta ka prasac :D
Možemo sutra opet p.s. ovaj "mali" gliser je jedan od pomoćnih sa jahturine |
Ja ću vjerojatno sutra poslije posla na Kozjak s onim likom... al cijeli tjedan radim ujutro, pa ima vremena :)
Ja sam bio i popodne, ali laganini cruzanje po asfaltu. Bilo mi je i bolje nego s tobom :D |
Mislim da neću imat vremena za Kozjak, kad otprilike krećete?
Vjerujem da ti je danas bilo bolje nego samnom :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |
|