![]() |
hoće to hoće ;)
|
Citiraj:
|
pitanje
http://i.imgur.com/UvJddOk.jpg vidite ovo ''sve vezano uz NVIDIA...'' nvidia je bijela nevidljiva, opcenito na forumu mi dosta slicnih prikaza ima, to su kao neki hyperlinkovi, može se to nekako ugasiti? (i na drugim forumima se dešava, chrome) |
skini adblock
|
nije pomoglo
i vidim samo na chromu se dešava, na ffoxu ne :nono: edit: riješio micanjem neke konverter valuta ekstenzije :D |
Citiraj:
vrti se na XEN baziranom cloudu kao virtualka, pozadinski storage je baziran na auto tiering izmedu SSD/NL-SAS i 10Gbit iSCSI |
Kakav je ovo api.viglink .com redirect na nekim linkovima koje kliknem na forumu?
To sam skužil još pred neko vrijeme no malo sam gledal po netu i čitam različita mišljenja, i neutralna i negativna (jer ja ne vidim niš pozitivno :D ) Može objašnjenje? Za sad ću ja to ipak staviti 0.0.0.0 api.viglink .com u hosts file sve dok ne saznam kaj to radi :D |
Citiraj:
|
Nije mi htjelo otvoriti njihovu službenu stranicu al sad vidim da je legit, tenkju :D
|
|
Zanimljivo, friško registriran, 0 postova :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vec nekoliko dana ne mogu na PC Ekspert. Fora je sto se to desava samo kada idem preko mog kablovskog operatera Telemacha. Ne ide cak ni preko proxy-a.
Oni kazu da je kod njih sve ok, a u prilog im ide i cinjenica da svaka druga stranica uredno radi. Probano na 5 racunala, 3 odvojena prikljucka/modema Telemacha i svugdje je PCE u banani, a sve ostalo radi. Je li negdje kod vas problem? |
a ono, sve i da hoću ne znam kako bi to izveli :D
Neki drugi forum na VB-u? Imaš neki od sigurnosnih alta s FW-ol ili sličnim? Znam da je jedno vrijeme pce bio, slučajno nadam se :D, na blacklisti kasperskog ili tako nekog, zaboravih... |
Ma sve sam zivo pregledao s moje strane. Nema nista sto bi kocilo, a kao sto rekoh, probano na nekoliko racunala i mobitela koji uredno rade sa pce na drugom isp-u. Tracert zapne na 212.13.240.250.
|
Po IP - u izgleda da si zapeo u Zloveniji :fiju:
|
Da, u Sloveniji negdje netko stavio barikade. Cudno je sto sve ostalo radi. Sta je jos na istom hostingu gdje ste vi, da probam hoce li raditi?
|
nemam pojma iskreno, moram provjeriti..
|
Evo provjerio na hwb forumu, ni drugima na Telemachu ne radi pce. Da nije neka blacklista u pitanju mozda?
Edit: Ipak je do Telemacha. Neku zabranu imaju, ili sta vec. TunnelBear pomogao :D |
ajd fino...
|
mogo mi je neko javit za ovo
izgleda peering preko softneta u sloveniji nesto steka po ovome sto kazes, jel jos uvijek to ne dela ili ? (nemam nista na telemachu da probam a sa moje strane prolazi sve). probaj otvorit recimo www.hzzo.hr www.ina.hr www.regos.hr pa javi ako i to steka. |
Ma sve ok. Zaboravih javiti da je bilo ipak do Telemacha. Ubacili novi range ip adresa pa nisu napravili routiranje do kraja. Sve radi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dal još netko ima problema sa slanjem poruka? Pošalje poruku uredno al treba 5-6 sekundi da pošalje kad stisnem send. Forum refreša i otvara instant uredno.
Nije neki krucijalni problem, al negdje malo zapinje. |
I pm i na topicu? Ne, sve prolazi uredno ali znalo je to tu i tamo tak zaštekat na neko vrijeme, pa bude ok kasnije.
|
Samo PM
|
Citiraj:
iako sve drugo otvara odmah, pa jest vjerovatno do pce-a. zasteka load stranice na nekih 10tak sekundi, poslije toga sljaka sve uredno do sljedeceg puta........ sasvim random se dogada. |
Kliknuh par puta na pošalji, ništa se nije događalo, otišao na pogledaj pa ponovno 2 puta na pošalji, opet ništa, nakon 10 sekundi, samo se prebacilo na inbox kao da je poslano.
Jel se nije trebala aktivirat ona zaštita od 30 sec? http://www.pohrani.com/t/3i/23/2e2KdkyP/frajkanje.jpg Chrome Verzija 38.0.2125.104 m, win 7. EDIT: vidim nisam jedini s ovim problemom, al eto još jedna prijava da se vidi da se dogodi ponekad. |
da, da je sve bilo "regularno" ali ovo očigledno nije. Kašljuc, dešava se ;) Javite svakako ako se bude ponavljalo duži period, na ove pojedinačne slučajeve iskreno niti nemamo što pametno napraviti.
|
Zašto neki članovi imaju nick napisan kosim slovima?
|
Zato jer nemaju premium status (pristup tržnici) :)
|
jes, to je "registered" korisnička grupa, nisu još dobili premium status.
|
@tor
možda je već bilo al nemrem nać... kako se rade ovi gumbeki koje ti imaš u sigu? znači ne običan "spoiler" nego ovi kaj ih možeš sam imenovat. |
ovdje imaš sve...
http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=43816&page=5 |
Pa evo da ne otvaram novu temu predložio bi vodstvu da zabrani bumpanje oglasa koji je PRODAN.
Znači, netko se javi nakon dva tjedna, oglas mu već pređe na treću ili desetu stranicu i onda napiše PRODANO.. Čemu to? Samo bzvz spušta druge prodavače a nas kupce zbunjuje i tjera na nepotrebno otvaranje oglasa. Ponavljam, čemu to kada se naslov oglasa (kao i sam oglas) fino može promjeniti u PRODANO. Eto, samo toliko. Mislim, nije neka jaka stvar, ali eto, mene možda malo smeta. Ali živim i dalje :D |
Živimo mi svi već godinama tako :D
Bilo je već govora o tome - nema načina kako zabraniti ljudima da to rade, kažnjavati zbog toga nema smisla, jedino kao preporuka radi preglednosti foruma. A to ide po onoj, ko je toga ili sličnih stvari svjestan, neće to raditi. Drugi koji misle da će ih ekipa previše gnjaviti na PM, bumapju pa pišu da je prodano. Pa se ti snađi ;) |
Dati ljudima opciju da si sami zaključaju temu kad prodaju?
I da, primjetio sam da dosta ljudi krši i prodaje stvari u potpisima. |
Citiraj:
Mene osobno baš briga za to. Kad nešto prodam, editiram oglas tako da napišem da sam prodao. Citiraj:
|
Nema ga, ali kakvih sve potpisa ima, to i nije neki problem.
|
Citiraj:
No poznavajući nas forumaše, teško da bi se ljudi pridržavali toga. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |