![]() |
Citiraj:
Pa nije baš dobra usporedba jer ovi mogu to implementirat u driver to sam i pomislija kad je napisao :D |
|
Samo da se nesto pojavi... makar i to sumnjam jer nije Ethereum jedini algo za kopanje, ako ce grafe i dalje davati 100% na drugim algoritmima, dzaba im sva muka.
|
Al kolko se meni čini oni nisu ništa rekli da ce bit samo eth, to je bilo za 3060.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Pa ne znam na tom linku sto si stavio, pise da je ograniceno na eth. No dobro, opet idemo u mining. Mjenjaj temu :) :)
|
Ne znam jel bilo vec posto kasnim no eto jucer sam nasao vremena updateat bios i drivere za grafu, upalio onaj resizable BAR i ovako na prvu odvrtio superposition na 1080p, dao je 10% vise bodova na default OC profilu nego sam prije max oc izvuko...
|
Zna li netko neku stranicu di se može uzet po dobroj cijeni 3080 ili 3070 u gotovoj konfiguraciji. Ja sam tražija kod nas i neke šta znam u njemačkoj al su cijene ajme ili nema :D
|
3080 skoro nigdje a 3070 u linksa budu za 12200-12500
|
Citiraj:
Ima li vanka koji dućan za koji ne znam a da je eu :D |
Prati na Geizhals.eu. Prikazuje stanje u AT, DE, PL i UK
|
Citiraj:
Triba mi za najboljeg prijatelja od moje male što hitnije. Znaš kako to ide sa dicom :D A ne bi mu ispod 3070. |
Pa stavi oglas na tržnicu tu u Kupovina. Napiši u stilu nekih naših kolega tipa "kupujem 3080 i ne mislim platit masno karticu niti me zanima što su cijene takve, oću platit cifru sa računa ili manje jer mi treba za poso. Nije hitno". I onda bumpaš 3-4x i čudiš se "zar nitko" :D
Hitno se prijatelju plaća. Javi se u UziShop jer vrlo nedavno sam jednu 3070 skoro kupio ali je kupac odustao. 3080 zaboravi. Njih nema niti ih bude skoro. |
Citiraj:
Ma triba mi cijela konfiguracija ne samo grafička i oće novo iz dućana :D |
Citiraj:
https://www.adm.hr/racunalo-adm-area...69514/product/ |
Citiraj:
ovdje je 6700xt koja je tu negdje sa 3070 |
Na www.bol.com ima dobrih konfi od Della, Lenova i sl.
Npr. https://www.bol.com/nl/p/lenovo-legi...9.ProductTitle 1900 eur = 14200 kn sto nije cak ni lose za ryzena 3700x ;) |
Problem sa dell hp i slicnim je da znaju imat propertiary maticne, pa si onda jeben kad treba ista promjeniti
|
A da, ali dodes relativno jeftino, tj. sigurno jeftinije do grafe.
|
Citiraj:
Great hardware in a nice jacket (not as shown). Unfortunately, at low load, the CPU quickly goes in the direction of eighty degrees with peaks above 90 degrees. During gaming, the temperature does not drop below 70 degrees. |
Citiraj:
I većinom su to procovi zuzdani TDPom i mema na najnižem mogućem taktu. Nebi to kupio ni lud. Jedino dobro je što većina OEM mašina ima 4g garancije (barem za firme). |
Hvala ekipa na pomoći. Uzeo na kraju 6700 xt konfiguraciju u linksu :D
|
Izgleda da ce biti i 3090ti, to ce bit ziva komedija. Bit ce valjda 4 kartice koje ce od one najslabije u stacku do one najace imat razliku manju od 10%
|
pišaju po sirotinji sad dok im grafe idu za cijenu manjeg stana :D
nadam se da će dio toga vidjet i obični gejmeri |
Jel ovo sad definitvno da 3080 ti izlazi 03.06.2021
|
Citiraj:
|
Danas i moja dosla.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1a4509d5c2.jpg |
Smiješ staviti sliku manju od 8K, nije bed.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni jucer navecer stigao mail od evga sa linkom za narucit 3090 za sto sam se pretplatio prve minute od kad su pustili te grafe... samo 7 mjeseci im je trebalo :D
Sve u svemu, zahvaljujuci ovom divljem marketu, svoju 3080 cu prodat za skoro iste novce kolko me evga 3090 izasla :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vidim više napomenu da kartice ne šalju iz EU skladišta nego ravno iz tvornice (koja je tko zna gdje) .. nisu mi se javljali (ima valjda pola godine da sam aktivirao obavijest), no baš i ne znam da bih nešto uzimao ako bi još davanja išla gore. |
Pa iz tajvana ide, na onu cijenu na webu jos platis nas pdv i postarinu. A do kud je red doso mozes vidjet otprilike na nekom spredheetu na evga forumu. Ovo je iz druge ruke jel ni ja nisam jos dosel na red.
Citiraj:
Kartica stize DHL expressom ravno iz taiwana i nemam pojma jel to podlijeze carini jer ja sam ju kupio preko sluzbenog weba i platio u eurima i nigdje nije bilo naznaceno da kupujem van eu, odnosno da kartica ne stize sa eu skladista pa pretpostavljam da carina ne bi smjela ic na to. Prema trackeru, sutra bi trebala stici. |
Ajd javi kako je prošlo :)
|
Sam ak se nisi prijavio unutar minute-dvije od kad se moglo zaboravi.
Ma ne žuri se meni nigdje, nije u tome stvar -
samo me zanima iz prve ruke kolika je konačna cifra (tj. jesu uključena davanja u cifru koja se plati na webu.. što obično jeste stvar s DHL express slanjem, ali bih ipak čuo potvrdu), da znam kad/ako se jave. |
Sutra cemo znati no ja sam uvjeren da nema davanja jer u mail potvrdi kupnje fino pise:
Thank you for your recent order with EU.EVGA.com i placanje u eurima... |
2k € smh
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |