![]() |
Da, razmišljala sam čak i da uzmem Note 9 kad je već bal, ali mislim da mi je ipak prevelik. Zapravo mi je S7E taman po veličini, znate onu staru reklamu za iPhone kad držeći mob u ruci ide palcem od donjeg lijevog do gornjeg desnog kuta i kaže da je to idealna veličina. :D S7E je zbilja fantastičan mob, baterija odlično drži, brz je, kamera sjajna, nikad mi ništa nije zastalo niti crknulo, ali, eto, vrijeme je za ići dalje.
Bit će S9+ (plus zbog dodatne kamere i bolje baterije, iako mi je obični ljepši), našla sam na Njuškalu vakumirani ljubičasti za 3500 kn i žena mi je spustila na 3200. Sutra ćemo se naći pa ako me ne otmu radi prodaje organa (ne bi se njima usrećili), javim prve dojmove. Hvala vam, dečki! :fala: |
Trebam pomoć pri odabiru mobitela.
Znači ono što dolazi u obzir: Galaxy S10E (40€ na 24 mj) Pixel 3 XL (32€ na 24 mj) Mate 20 Pro (37€ na 24 mj) Note 9 (32€ na 24 mj) Pixel i Note su mi dizajnerski malo ugly ali ostalo prolazi. Ovo su sve iste tarife tako da jedino cijena varira. |
Imo S10E, mooožda još Mate 20 Pro uzet u obzir.
|
Citiraj:
|
Ja bi radije uzeo S10E.
|
Koji mob da preporučim prijatelju...klasičan user bez igrica. Od 1000-2000 kn. Viber, whatsup, koja slika i to je to.
Mislio sam xiaomi A2 ili A2 lite? |
A2 je odličan za tu lovu.
|
Citiraj:
na kraju sam ga preflasaho sa stock novim firmwareom, u biti napravio manual update kroz Downlaod mode. Ispizdio na zivce dok sam skuzio kako, ali evo, uspio sinoc, i sad je factory stock unlocked. Kao sto je itrebao biti out of box. Radi ko sat. Citiraj:
i naravno da sam morao napraviti kao boldano Citiraj:
Naravno da se prave mutavi i odbijaju povrat, i da ja moram platiti troskove slanja. Posto sam sinoc uspio osposobiti mob, odustajem od vracanja. Ali vise ne kupujem na ebayu nista skuplje od 20$ :fuming: |
Citiraj:
Bolja baterija, bolji ekran, bolje kamere, moderniji dizajn. A2 jedino ako se isključivo želi čist android. Šteta za taj note 7 da je tako velik |
Mislim da bi Meizu Note 9 mogao razbucati Redmi Note 7....
jači Soc,po specifikacijama čak i bolje kamere,kompaktniji i atraktivniji.čak i Note 7 Pro će bit na mukama....😁 |
Jedno brzinsko:
Galaxy S9+ ili Huawei P20 Pro. Naglasak na kameri, ekranu i bateriji. Tim redom ;) Cijena: koštaju isto. S10e 1000 skuplji od oba tako da ne dolazi u obzir. Hvala Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
audio/video snimanje video materijala ce ti na samsungu biti uvjerljivo bolji. ostalo.... samsung zbog boljeg ekrana. |
Prema onome što sam ja vidio, P20 pro radi primjetno bolje fotke.
|
Meni ne lezi Huawei nikako. Kao da je uvijek korak iza Samsunga. P20 pro samo rad malo boljih fotki i baterije, samsung sve ostalo
|
Još jedan glas za S9+
|
Po meni P20 Pro.Iako oba imaju usran software,Huawei ima bolji fotaparat,bateriju i brže punjenje.S9+ ima bolji video i nešto bolji ekran....
|
I headphone jack ako je nekome to bitno...
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Tnx. Ide S9+ onda ;)
|
Poz ekipa, vidim da se preporucuje S9 naspram P20 Pro.. Kako kotira mi mix 3 naspram S9? Trazim po netu neki comparison review ali nema...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Ako ti je fotić bitan i da mob radi out of the box, idi na S9.
|
Ako su bitne noćne fotografije onda P20 Pro.Uz to ima bolju bateriju i puno brže punjenje od S9+.
Samsung ima bolji ekran i bolje snimanje videa.Tu je Huawei čisti fail.... |
Citiraj:
Zašto mix-a a vani je Mi9 za iste novce? |
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Do 1800kn. Novi mob iz dućana.
I dalje redmi note 7 najbolja opcija? Prosječni korisnik, surfanje najviše, bez igranja. |
S9+ all the way.
tu i tamo p20 pro zna napraviti kvalitetniju sliku, ali ono šta je bitno jest da je samsung daleko konzistentniji u kvalitetnim slikama, em radi fokusa, em radi brzine blende. |
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Trebao bih preporuku za mob do 2000 kn uz slijedeće karakteristike: - što dulje trajanje baterije - stabilnost u radu (da može biti na „životu“ duže vrijeme) - dual SIM (dual stand by), može i hybrid dual sim - Android 9.0 (po mogučnosti uz EMUI 9) - pristojna kvaliteta prilikom slikanja (nije bitna neka vrhunska kvaliteta) Naime trenutno imam LG optimus 2x, ali problem je taj što je android 2.3.7. pa više ništa od novijih app ne radi na njemu. Imao sam mogućnost probati huawei y6 sa android 8.0 i emui 8.0 i izgledao mi je OK, osim što je imao samo dva „ekrana“ dok ih LG optimus x2 ima 5 (mislim na ono skrolanje ekrana lijevo- desno). Unaprijed hvala! |
S7/8
|
Citiraj:
ispričavam se što nisam napisao, ali volio bih da kupim novi mob, a ne rabljeni. Do sad sam uvijek kupovao rabljeno, pd si jednom kupim i novi. Mogu se rastegnuti do 2000 kn, a S8 sam gledao i skuplji je od tog mog praga, ali cijenim tvoj savjet. |
ove ekrane lijevo-desno napravis. to nije limit na mobu koliko znam :stoopid:
|
Citiraj:
Ako netko nudi neki mob koji bi bio odgovarao mojim zahtjevima slobodno neka se javi na p.p. |
Pocophone se da nać novi za te pare.
|
Opet ja s istim pitanjem
koji mob do 2800 kn zahtjevi: Dobra kamera Dobra baterija + brzo punjenje Velicina max 6.5" FM radio + 3.5 mm za slušalice ima li što bolje od Note 7 mislio sam uzeti Note 7 PRO ali nece ga prodavat u europi https://www.racunalo.com/redmi-note-...upan-globalno/ |
Za 2800 se nađe novi zapakirani S9 na njuški.
Sent from Usreo 2nd Mobara |
Sestra ne želi samsunga.
Zapela je za taj N7 PRO Dal ga ima smisla uzimat preko ebay iz UK za 390 $ / 2690 kn sa poštarinom ? Vjerojatno bi ga tako i uzeo... https://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redm...frcectupt=true Kakva je situacija sa carinom i placanjem poreza ? Prije 4 godine uzeo sam procesor za 200 $ iz UK i nisam imao dodatnih gorespomenutih troškova ... |
UK je (još uvijek) član EU pa nema nikakve carine ili pdv-a.
|
jeeej , kupujem :D :chears:
|
Samo pazi, taj rn7 pro ti je kineska verzija,brijem.
|
Kina/lnđija ekskluziva je RN7Pro. Tako da tu nebu googla u romu ako je čajniz.
Sent from Usreo 2nd Mobara |
Ko zna nije problem riješt to na ovaj ili onaj način ali ko nezna nema global roma di je prst u uvo + još nema ni B20.
Sve u svemu puno para - 300 eura sa dostavom sam ja uzeo MI8 a uz njega još imaš i MIX 2/2S ili npr sad je na akciji Mi8Se sa SD710 i oledom (isto mu fali B20) https://www.aliexpress.com/store/pro...ucts_6222241.8 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |