![]() |
|
Hvala lijepa. :D
|
Ok, ovo gore ne radi, postoji li alterenativa?
|
Khm.. ja sad probao sa 2-3 free aplikacije i radi mi.
|
Meni isto... Hvala na linku... Dakle, URL copy gdje je aplikacija i paste na linku u kućicu za to... Generira se link za download i download-as...
|
Pomoć pri aplikacijama
Trebal bi malu pomoć.
Koristim ukupno tri mail accounta i to ovako: jedan gmail account koji služi za sporadično mailanje i realno postoji zato da mi rade google servisi po tabletima. S njim nemam problema. E sad, druga dva su jedan live.com (hotmail) account i jedan office 365. Tu je mala zavrzlama. O365 mi je primarno službeni mail. Hotmail mi je mjesto za privatne mailove (ima toga), kalendar i adresar... E sad... KAKO koristiti hotmail na androidu, a da to nije IMAP/POP3, ali niti da nije ona suluda outlook aplikacija; nekad je to bilo integrirano na nivou OSa. Možda je i sada, ali ja ne vidim. Pliz help. Fala, Danijel |
NHF, ali kaj fakat nitko ovdje ne koristi telefon za posao? :)
|
da, ali ne tako :D
Što jednostavno ne redirektaš hot na gmail :) |
Kad će google imati adresar i kalendar koji su imalo upotrebljivi onda možda, ali oni nisu ništa niti na mailu napravili od kad je izašao! :)
|
zadnji put kad sam gledao contact tab pod guglom je poprilicno bolje poslozen nego prije (prebacuju sve na inbox shemu i iskreno meni se jako svidja)
pogledaj si https://www.google.com/inbox/ logiras se sa gmailom pa bi ti mozda mogao pasati. |
Kad će Gmail app podržavati kontakte preko exchange Activesync-a onda će za mene postati upotrebljiv. Do tada stoji deaktiviran :)
@cdanijel - osobno sam sve mailove stavio na Mail aplikaciju koja je došla sa Samsungom. Ne znam je li to i koliko au pari sa AOSP Mail app-om ali podržava Exchange, ima combined inbox i po funkcionalnosti je najbliža WP mogućnostima. |
@Codiac Inbox od googla? Kad sam vidio taj uradak prvo sam se sjetio Google Wave bastarda, nakon toga Plusa itd. Hvala lijepo. Treba mi efikasnost, brzina i pomoć, a to tu ne vidim. Google tražilica uz Chrome jedino što koristim od Google aplikacija. Na žalost... :(
|
Radim trenutno na jednoj Android igri te imam problem na prastarom uređaju. Trebao bih par ljudi koji bi mogli izdvojiti par minuta da skinu, instaliraju i pokrenu igru.
Javite mi se na PP ako imate neku od slj. Android verzija, navedete verziju i model uređaja: Android 4.0.0 - 4.0.2 (1 testera) Android 4.0.3 - 4.0.4 (2 testera) Android 4.1 - 4.3 (2 testera) Android 4.4 (2 testera) Android 5.0 (1 testera) Za trud nudim random key za pc software/igru. :) |
Dali netko zna,jel prima google play kod nas Amex Gift card il nešto takvoga?
|
Neki dobar program za export call loga?
Imam dual sim uređaj, jedan sim je od službenog broja. tražim program koji bi mogao exportirati call log u CSV, Excel ili nešto slično, ali samo pozive od SIM2 ili barem malo više informacija o kontaktima vezanima za pozive. Guglanjem našao call log export, call log to excel,... i sl., ali mi ubace sve pozive i to vrlo šture informacije. Službeni kontakti su mi svi u imeniku u posebnoj grupi i da barem to dobijem, mogao bi filtrirati pozive u excelu. Tu i tamo mi izvan radnog vremena ulete neki pozivi na službeni za koje mi firma uredno plati to vrijeme, ali mi je teško izdvajati iz hrpe poziva sa obje sim kartice :) |
Probaj sa super backup.
|
Probaj sa Call Log backup and restore. Exporta u XML ali nisam hoće ti uspjet podijeliti po karticama.
https://play.google.com/store/apps/d...gBackupRestore |
Nažalost, ne ide niti s super backup niti s Call Log backup and restore.
Svi izbacuju otprilike iste podatke, očito se još nitko nije sjetio napraviti takav program :) |
Postoji li način za uključit/isključit mobile data i gps ukoliko nemam root? Android 5.1, a valjda će i nadogradnja na 6.0 uskoro pa bi bilo dobro da može i tada.
|
Pa jasno da moze! To su osnovne funkcije i jos nisam imao mobitel u rukama koji to nije mogao na brzinu iskljucit/ukljucit, isto kao i wifi, i BT, itd...
|
Može preporuka aplikacije za zaključavanje određene aplikacije? Npr. želim ući u "fotografije" i traži me password. Hvala
|
|
Postoji li neka alarm aplikacija koja omogućava postepeno poglašnjavanje zvuka?
|
|
Gentle Alarm
|
Pa što to nema u standardnom android alarmu?
|
Moze li se kupiti app i onda ju dati nekome kao poklon? Npr. ja kupim app koja mi ne treba i poklonim je frendu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I kad App bude radio licence check vidjeti ce da nema tog računa i neće raditi |
Jel zna netko da li je moguće na chrome-u nikako zabranit prikaz slika? U opcijama ne vidim, a ne bi htio koristit drugi browser zbog toga ako ne moram.
|
Citiraj:
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...roid.deskclock Postupno pojačavanje glasnoće - od 5 sekundi do minute. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da vidiš to mi nije palo napamet al u suštini to njemu nije ni bitno..
|
Mogu li mu jednostavno donirat npr. 5$?
Nasao sam ovo, ali ne radi. Dobivam ovu poruku: Citiraj:
|
Nemoj stavljat svoj račun. Prije si lako skidao račun. Ja sam htio neki dan maknut svoj račun sa sestrinog S5 mini i tatinog mobitela Moto G pa sam dobio opomenu da zahtjeva formatiranje.
|
Lakse ti je da samo dodas svoju karticu u njegov Wallet i nakon kupnje obrises karticu.
Wallet je po tom pitanju plain and simple i nema nikakvih dodatnih provjera. Donirati mu ne mozes jer to ne radi kod nas. Jedino mozes probat da kupis negdje one Play Store vouchere pa da proba s tim ak rade kod nas. Sve u svemu puno zahebancije za nis. Plati mu kavu radje, a app nek si sam kupi. |
Ide preko bonova uz malo truda. I da racunaj bon od 10$ je 12$.
|
Ok, hvala svima. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |