![]() |
Citiraj:
:D Citiraj:
Denis Quaid u zadnje vrijeme često bira slične teme, nedavno je s tematikom četiri jahača apokalipse (Horsemen) bio loš, a uskoro će na svjetlo dana i Pandorum koji se pak na svoj način bavi tematikom kraja svijeta. Quaid je svoje najbolje uloge davno odglumio tako da ni ne očekujem puno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Ma nema svađe, nema ni razloga za to :) |
....
|
S tim da je Titanic daleko bolji film. Što poteže za sobom pitanje inteligencije današnje generacije za razliku od prije 10ak godina. :D
|
Citiraj:
Zanimljiv je ona kraken na početku:D |
....
|
Istina, ja se sjećam da sam imao tada 13 g i s djedom sam išao gledat taj film jer nas je zanimao samo Titanic i njegovo potonuće :D. Iako je ta ljubavna priča gurnuta u prvi plan,ipak su okolnosti i mjesto radnje super odrađene. Dok je u Twilightu baš sve podređeno glavnim likovima, lokacija,glazba,scene,nelogičnosti kao škola od 1000 učenika u gradu od 2000 ljudi itd...
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=Kd2ee...eature=related |
....
|
Alo, nećemo baš bit blagi. Film Twilight je smeće. Loše odglumljeno, očajno režirano, smeće. Knjige su neloše.
Dalje, Titanica je radio Cameron. Točka. :D I uvijek mi ga je gušt pogledat jer zabavan, a potapanjeeeee...vrhunski. Netko je rekao da je Quaid za staro željezo. Meni je ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt0858479/ malo promjenio mišljenje. Obavezno gledati dok je vani kiša i općenito loše vrijeme. Lijepo se uklopi. :) Quaid je tu neloš, mada film većinom nose Thomas Haden Church i Ellen Page. |
Citiraj:
Dudikoff nije glumac, on je samo tip koji ima nezgodnu naviku da često tumara pred kamerama, a same snimke nesretnim spletom okolnosti nekako uvijek završe na TV-u. Krajnje iritantno. |
Meni je ovo, osobno, najbolja verzija Twilighta...
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sudeći prema traileru... Radnja - tak tak; izbor glumaca: malo čudan, al izgleda jako dobro... A sad kakav bude film... Uglavnom, to ću gledat u kinu. :D |
....
|
Da, gledala sam trailer već prije i ne dopada mi se nekaj. :( ALI... Ovaj zločesti vampir je tolko sexy da bi vrijedilo pogledat seriju. :D I dopada mi se više od ove dobrice.
|
....
|
nekako mi vuce na lestata iz vampirskih kronika :)
uglavnom moglo bi se isplatiti pogledat |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto ja tek sad odgledao Star Trek i moram reći da mi se jako sviđa :)
Možda sam očekivao više pucnjave u svemiru zbog početne scene koja je rkana akcijom, no nije mi loše što su ipak ubacili malo radnje na Zemlji u početku filma. Chris Pine mi je sasvim oke odglumio Kirka, Scotty je LOL isto kao i onaj rus sa njegovim naglaskom :D. A Zachary Quinto mi je Sylar i nikako mi nije pasao kao Spock, jbg kad sam navikao da on jede drugima mozgove :D 9/10 |
Gledali opet Star Trek i dobar je :D
Prije star treka pogledali Yes Man i nije film toliko razočaranje, bar meni. Ima scena za nasmijat se. Izašel novi House (AW AW). To je sljedeće. |
Citiraj:
Zaboravio si Bonesa, po meni najbolje skinuti lik u filmu :) |
Hi, I may throw up on you!
:D |
Citiraj:
|
napokon docekao dvd star treka i moram reci da mi nije ni tren zao sto sam ga toliko cekao. vrijedilo je. bio sam vrlo skeptican ali (srecom) bio sam u krivu.
malo mi je bzz sto je uhura (drool btw.) sa spockom kad u starim filmovima je uvijek oko scottya...al ajd |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |