![]() |
https://www.aliexpress.com/store/pro...441d17adCL2o6u
$475 sa dhl shipping za izbjegavanje carine sto se tice verzija samo je razlika izmedu kineskog i globalnog sto kineski nema google servise tako da si gledas uzeti globalnu |
Također stavio na Mi Note 3 xiaomi.eu rom stable plus nadodao Google cameru, kamera odlična, nova launcher za swipe geste.
Preporuka svakako za Google cameru, na S7 I S8 je vrhunski radila i također sad na Mi Note 3 |
^Mi Note 3 već kotira visoko što se tiče kamere. Može li usporedba između stock aplikacije za kameru i Google Camera, ako ti nije problem par fotki. :)
|
Moraš routati za google cameru?
|
Citiraj:
pa sad nemam pojma sta je najpametnije.. mozda ipak 'nas' covjek? tu si bar siguran da ce doc posiljka |
i ovdje dobijes hr i google servise sa globalnom verzijom i isto ce doci, narucivao sam vec 7 puta od njih, svaki put bez greske
|
ima li netko možda ekran za mi4, ko za vraga danas mi pao i imao je kaljeno staklo al je puklo i to na mjestu navigation tipki i sad nemrem niš raditi s mobom jer dolje ne prihvaća dodir. ne mora biti novi ekran, može bit i lagano oštećen sam da radi i da bude što jeftinije
|
Citiraj:
Uglavnom u trenutku kupovine nije ni postojao ofišl ROM. Odradio sam flešanje sam kasnije.....al sam bio ljut zbog toga i dobio 10% para nazad kad sam pokrenio dispute. Znači otprilike mi je ispao DHL gratis. |
Molim Vas za pomoć od kud najbolje naručiti Xiaomi Redmi 5 Plus global version? tnx:chears:
|
Ima li koji xiaomi da mu je kamera usporediva s flagshipovima?
|
Nema, sve su slabije. Mi 6 ima solidnu kameru, ali je klasa ispod flagshipova.
|
Citiraj:
I neki ostali (mi serija, ne redmi) su dosta dobri s portom google camere, ali ovaj je out of the box sređen. |
Citiraj:
Video je bolji na tom xiaomiju nego na P20pro huaweiu Citiraj:
|
Ima netko problema sa Bluetoothom na Xiaomi Mi6? Nikako ne mogu uparit sa zvučnikom, dok sa drugim Samsungom ide ko iz šale.. Mi6 ga vidi, kad stisnem upari ništa se ne dogodi.. baš odbija konekciju. Probao googlat pa nisam našao neko rješenje baš.
|
25.04. će biti predstavljen Mi 6X/A2
http://playfuldroid.com/xiaomi-mi-6x...-launch-event/ |
Imam xiaomi 3s star nekih godinu i pol. Do sad je par puta padao na pod i nista mu nije bilo, danas je pao i ugasio se. Nije se mogao upaliti tada sam ga rastavio izvadio bateriju i vratio i tada je upalio i radio jedan dan i opet se iz cista mira ugasio i vise ne ne moze upaliti ni vađenjem baterije. Kad se prikljuci na punjac pojavi se Mi logo i za 2 sec ugasi. Ne svijetli indikator punjenja. Kompjuter također ne prepoznaje uređaj. Da li je moguce da je baterija otisla? Bi li tada trebao svijetliti indikator punjenja ili ga kompjuter prepoznati?
|
rastavi ga ponovo - nemaš kaj zgubiti.
provjeri sve kontakte - negdje se gubi. ne znam je li moguće da baterija baš crkne od pada. ??? |
Baterija ima onaj glupi flat kabel, moguce da je i do njega. Probao sam ga onako laicki na jezik i nista ne pecka a 3.8v bi trebalo peckati dobro. Da li bi ga komp trebao prepoznati i bez baterije? Moguce da nije do kontakta jer se drugi put ugasio iz cista mira.
|
Imam dosta sitnih problema s Mi A1.
Ne hardverske prirode, već softverske gluposti. Tipa, ne mogu otključati ekran otiskom prsta, pa touch ne dela, pa ne mogu ugasiti airplane mode, pa ne mogu pokrenuti nijednu ikonu s launchera, pa ne rade ažuriranja whatsappa i vibera, pa nekad ni mail activesync, pa ne prikazuje fotke koje sam uslikao taj dan (nakon restarta pokaže) i sl. To su sve neke dječje bolesti koje se pojavljuju jednom ili dvaput tjedno. Factory reset nije pomogao, a ažuriranja uvijek pratim i trenutno je gore zadnji patch. Isplati li se radi toga reklamirati uređaj ili su to jednostavno fičri ovog uređaja? |
To nisu nikakve djecje bolesti, reklamiraj to...
Imam taj mobitel i nemam takvih problema, dobio si defektan primjerak. |
+1
radi ko urica reklamacija čista ko jutarnja rosa |
narucio sam redmi 5 sestri, 980kn (od toga je 150kn shipping), ja ne mogu vjerovati da ga netko slozi za te novce, mob je odlican, kamera je vise nego dobra za te novce, sustav je fluidan, instalacije malo duze traju jer ipak nije flagship ali ja 100% tvrdim da do 2000kn ne mozes kupiti bolji a da je nov...cak sad razmisljam da mix 2s uzmem sebi ali navikao sam se na software i punjenje od oneplus pa se malo neckam
|
Stari xiaomi sam narucio prije 2 god preko top.one shopa na aliexpresu i oni su slali preko dhl-a bez carine. Sad vidim da vise nema top one shopa. Gdje sad naruciti xiaomi a da ne ide na carinu.
|
Mi global store i Goldway koliko ja znam. Sa goldwaya naručivao i mogu preporučit, mobitel stigao za cca 10 dana bez problema
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Kupio sam ženi na flash saleu preko Geekbuyinga Xiaomi A1 (4 / 64 GB) za oko 1350 kuna sa svime (iz Njemačke, GLS kurir). Stvarno me iznenadio mob, za te novce, da bi riječ rekao, od kvalitete izrade, hardvera koji je unutra, ali i Android One filozofije.
|
Kakva je kamera? Dolazi li do zamućenja ako se objekti kreću, npr ako ljudi mašu i slično?
|
Naravno, pa nije to DSLR nego mobitel. Kamera je inače jedina slaba točka na tom mobitelu, neznatno bolja nego na mom Redmi 3S Pro.
|
Citiraj:
Sve u svemu, nije kamera nist posebno, ali ipak mislim da je upgrade u odnosu na redmija. |
Ja sam okinuo 10-ak slika u različitim uvjetima i loše je to i dalje u odnosu na konkurenciju. Najgore što ga autofocus muči kao i na Redmi seriji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |