![]() |
Nisam pametan.... Pokusao sam dva customa puknut i oba nisu prosla. Skida se treci pa cu vidjet... Inace nakon neuspjelog flashanja jedino sa emergency recovery sa smart switcha uspijem vratit ga nazad....
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Koji je najbolji i najbrži serivs za Samsung u Zg?
|
Citiraj:
Nazalost, imam jos garanciju vise od god dana. U ovlastenom je izmjena straznjeg stakla 400kn. I gotovo je odmah. Eto ako nekom zatreba. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Postoji li neki način da se ažuriraju pjesme u ovom defaultnom playeru bez pali gasi mobitela, samo brisanja podataka aplikacije u postavkama ne pomaže?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Ako netko trazi savrsen ( od ruba do ruba ) tempered glass za Galaxy S8, S8+, S7 Edge:
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=N8nBUAb9x44 Amazon. |
Citiraj:
Nope. :hitthewal: |
Žalosno je da još nitko nije proizveo savršeno staklo unatoč činjenici da je prvi E mobitel izašao prije 2g.
|
Bok!
Dali netko zna kako podesiti sortiranje kontakae u SMSovima i Pozivima da se sortiraju isto na S7e (andorid Nougat 7.0)? Naime u "Contacts settings" imam opciju Sort By: 1.First Name ili 2.Last name" i to je super to mi tocno treba tako i sortiram iz meni nekog razloga kao opciju 1 (Ime pa prezime) i to sve radi u contacts kod poziva. ALI kad udjem u SMS tamo je sortirano obranto tj. Prezime pa ime i u njegovim settingsima nevidim nista sto bi mi dozvolilo da to promjenim ?? Pa zar taj imenik nebi trebao biti zajednicki/jedinstven ?? WF ? |
Nebi. Baš sam se zejebavao sa time neki dan kad sam više ljudi slao SMS. Sortira po prvom slovu kontakta kako je memoriran. Nema šanse drugačije. Kretenski.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Mislim za sad workaround je da i call contacts prebacim na rezime+ime pa mi je isto ali fakat je debilno da su ta dva imenika drugacija. Mozda da instaliram neku 3rd party SMS aplikaciju, hmmm ? |
Stigao dragon skin od dbranda:
http://imgur.com/a/jZzzf Ako nekoga zanima grip, mogu ih ovako poredati, od najskliskijeg pa nagore: leather, marble (mat glatki), titanium, carbon, dragon. Nisam probao one jednobojne koji su kao malo hrapavi. |
Ovi hrabri što su nadogradili S6 na Nougat, kako se ponaša? Ima li kakvih problema ili čudnu potrošnju baterije?
|
I ja jos cekam Nougat OTA, a strah me najvise za bateriju, ako se bude trosila i vise nego dosad. Ionako S6 ima slabu autonomiju.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Imam dva problema:
S7 Edge: Primjetio sam da dok je mob u standbayu i imam sat na always on display i taj sat dok upalim ekran vidim njegovu presliku na povrsini koju sekundu, zašto? U cemu bi bio problem? S6: https://youtu.be/RyP9-L5KR0I |
S7 burn in a s6 skini temperirano staklo pa vidi da li i dalje to radi. Mene je staklo jednom zezalo. Nekakva prljavština se zavukla
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sot 4+h. Wipe cache i factory reset,odradi par ciklusa punjenja i to je to |
Citiraj:
Na lg-u garancija pokriva taj trenutni "burn in"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako prognozirate kretanje cijena S8, na datumu izlaska su isli i po 6.000kn.
Sad su vec tresnuli na 4.500, di ce se stabilizirati i kad? Gledam ako prodam S7 za 2.500, dodavat 2.000 za malo veci ekran fakat nema smisla. 3.500 bi jos bilo prihvatljivo. |
za pola godine 3500
|
I za godinu dana 3000
Pa 2.500 kad izađe S9...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Takoder, svaki dan sve vise oglasa ima, znaci fakat su ih dosta nastancali. Mozda i brze cijene padnu. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |