![]() |
Citiraj:
|
Ne mora se vraćati tako daleko, samo je potrebno pogledati prvu ovosezonsku tekmu protiv Barce na Camp Nou
Da je suprotna situacija, garant bi Realov branič dobio crveni + penal za Barcu ... ustvari, o čemu ja pričam, Ramos je dobio crveni (i penal) za osjetno manji kontakt sa Neymarom u nedavnoj utakmici :D |
Citiraj:
Nije valjda da si ljubomoran što je zgodniji i bogatiji od tebe :D :lol2::chears: dh41400@upravo tako ovaj primjer ronalda(nema penala) i neymara(penal) da mi je samo jednom doživjet da Real ima penal i jednog igrača više u el classicu,da se malo poigraju sa njima,pogotovo u ovom sastavu :D |
|
Tottenham razbio Sunderland 5-1 i opet bacio United na 7. mjesto. :(
Danas se u 20.45h gleda Chelsea-PSG. Da vidimo što će striček Mourinho složiti Francuzima. :) |
Citiraj:
|
Imaju samo kaj nemaju napadaca.
|
Meni djeluju neuigrano, pomalo zbunjeno, kao da nemaju kolektiv i da se ne razumiju baš dobro na terenu. Šteta mi je Chelsea.
|
Citiraj:
Eto'o, Demba Ba, Torres, Lukaku je na posudbi... Ima i previše napadača :) |
Citiraj:
Poigrava se Real s njima svaku tekmu,samo su tu suci da "isprave" stvari... :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
I zadnjem klasiku? Bitna je igra tj poigravanje a ne rezultat jel? |
Citiraj:
Citiraj:
Lukaku ide na prodaju što je IMHO greška. :) |
Mislio sam da mislis o tekmi Real-Rijeka pa zato pitam tocno 25...
Provjerim popodne,sad sam na mobitelu...a ne trose mi se se mb na Uefalonu... Pa meni je u tom derbiju na prvom mjestu igra,a zatim rezultat,a barcina igra di Valdes ima vise dodavanja od Xavija i Inieste mi se ne svida nimalo... |
Citiraj:
Nemreš mi reći da je Torres frula, a prošle godine je bio najbolji strijelac kluba. Da prisjetim na Matu? Najbolji igrač u zadnjih koliko 2-3 sezone, a sad je sjedio prvi dio sezone na klupi pa je na kraju prodan :) |
Mogu, tores je frula. :D
Mata je valjda žrtva ega Murinja. Isto kao i Lukaku. :) |
Danas ćemo vidjet što još mogu Chelsea i Dortmund reći. :) nadam se dobrom nogometu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i kruži priča da je Kristina napustila trening danas :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaš i sam da su se veća čuda dešavala Deportivo protiv Milana pred 10 godina negdi (Milan prvu pobjedio 4-1, pa spušio drugu 4-0) Liverpool - Milan u finalu 2005. ili 82' dok je Kaiserslautern izbacio Reala :D Ma čuda se dešavaju, samo je pitanje hoće li se jedno desiti danas :D |
Znači ovak - neće! :D
|
Citiraj:
|
Dobri koeficijenti na X2 :D
|
Ajmo po decimu!!!
gazi te švabe!!! |
Citiraj:
![]() |
ja odigro odg 3+ na obje tekme :D
|