![]() |
Citiraj:
Klasa optimist :) |
a kog vraga će mi file menađer na mobu? Radije neka radi brzo ko strela, a ne da šteka na high end-u :)
jedino mi pada na pamet da stavim šerove i streamam video preko mreže. Ali ima workaround. Serviio + MoliPlayer PRO |
Nema niti iPhone file menađer i ima samo dva modela (donedavno samo jedan), a nema niti FM radio pa ne vidim da to nekome smeta :kafa:
|
A mislim, iskreno, ja bih također htio imati File Manager, odvojene glasnoću za sustav i glazbu, IE11 Mobile... ali to su sve stvari koje nisu krucijalne za moje potrebe i želje.
Veselim se zato jako WP8.1 :) |
Pametan čovjek.
I L1320 je stigla na MobileShop. Cijena je po meni ok za početak, a kasnije bi trebala pasti na nekih 300€. |
Dečki, lakše malo. Biće kartoniranja. Bez bespotrebnih rasprava o tome koji je OS bolji koji lošiji. Svatko je pametan za sebe da koristi šta misli koristiti.
|
Jeste ga nasrali na ovoj stranici. :D
mod: dosta je bilo objašnjavanja, sve smo rekli. |
Citiraj:
Nađite se u birtiji i raspravljajte i prozivajte se. Ovdje vas molim da se kulturno ponašate. |
Nokia Lumia 520 iz Vipa - ima li već neka metoda otključavanja ili još ništa?
|
Mislim da ne moras čekati uradi sam metodu otkljucavanja...
|
|
FHD na tak malom ekranu je zesca glupost.
Isto kao i nomenklatura, od Lumie Icon pa sad vec dodavanje slova V na kraju... Vec je i ovak bilo zbunjujuce za ekipu. |
A moguće je da je i fejk vijest, budemo vidjeli.
|
Stiže Black na L625
http://techivian.com/nokia-lumia-625...-black-update/ |
konačno i meni stigo crnjo (L820 Hungary CV)
apdejto OTA i u ovih par minuta nikakavih problema :D ako se javi neko sranje, onda idem preko NSU clean instal. |
Citiraj:
|
U slučaju da već nije bilo spomenuto...za one koji neznaju..
Kod mnogih ne radi čišćenje temp fajlova (zaostali fajlovi kod instalacije koji mogu biti jako veliki). Da bi to radilo kako treba potrebno je promijeniti godinu na telefonu iz 2014 u recimo 2016. Zatim treba restartat phone pa probat opet očistiti, odn. stisnuti clear opciju za temp fajlove (unutar storage checka). Tada bi trebalo počistiti većinu toga. Ja sam skinuo oko 800 megi i ostalo je 30mb koje ne mogu skinut. Nakon toga vrijeme možete vratiti na 2014. |
Citiraj:
|
|
|
Mar slika je odlična.
Jedva čekam svoju 1020 (sredinom 2. mj.). Nadam se da će biti crna ili žuta, ali zadovoljit ću se i sa bijelom. Nego, to je sve 5Mpix, kako to izgleda kada okidaš sa 41Mpix? |
Citiraj:
Vrlo zanimljiv članak, barem meni android useru. |
Citiraj:
nisam htjeo nista poticati(pogotovo nakon onog flejm wara od neki dan), samo mi je clanak jako zanimljiv jer ja dijelim slicne poglede po pitanju same platforme sa neke ajmo reci ekonomske perspektive. |
Prodaja Lumia je manja u Q4 2013 nego što je bila u Q3 2013. Sa 8,8 milijuna na 8,2 milijuna.
Očekujem Q1 i Q2 2014 da će biti još slabiji ali nakon WP8.1 Q3 bi mogao poletjeti :) |
Citiraj:
logicno da je slabija, cekaju se 8.1 i novi flagshipovi(1520 je phablet i nije mainstream flagship) osobno cekam nasljednika 920 a od tableta surface 3 |
Pa nije baš logično jer je u pitanju Q4, vrijeme blagdana i kad se kupuje najviše gadgeta.
|
L720 će dobiti Double Tap. Link
|
Znači, ipak nije hardverski kao što su pričali na početku.
|
Mislim da svi modeli osim 520 imaju predispozicije za to - samo je politika "plati za više fičera"
kod MS-a/Nokie. No dobro, uskoro moja 620 u mirovinu. |
521 T-mobile US, ista kao i 520, odavno ima "double tap to wake up" (sa Amber-om), tako da je šuplja priča "nema dovoljno dobar hardware"...
Izgleda da prodaja ne ide kako je planirano, pa su sada "našli način" da stave ovu funkciju na sve Lumie.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |