![]() |
Probaj volume - ,home i power za download mode. Ako radi stavi stock firmware ,ako ne odnesi na reklamaciju.
|
Citiraj:
|
Samsung Galaxy Ace 3 LTE
Pozdrav,
Prvo, riječ je o uređaju pod nazivom S7275. Drugo, zanima me jedna (možda blesava) stvar: s obzirom da je uređaj LTE, da li on radi SAMO na LTE, ili podržava i stare 2G i 3G mreže? Fala :fala: |
Naravno da podržava i starije sisteme.
|
Prijatelj bi htio uzeti Samsung Ativ S, od kuda ga je najjeftinije i najbolje naručuti jer koliko vidim kod nas ga nema?
|
Amazon.de/co.uk
|
224€ sa shippingom najmanje koliko nalazim na DE. Jel to to ili ima novi i za manje? :D
|
Već je zastario model pa ćeš ga teže naći u shopovima
A jeftinije od toga novog definitivno ne :) |
Svojevremeno je bila akcija pa su ga nabavljali za 200€ preko Amazona.
|
Nedavno sam napravio kalibraciju baterije na s4 mini prema savjetu od druga brke i mogu reci da je baterija puno bolja i nema vise toliko oscilacija od punjenja do punjenja (barem nisam primjetio)..prije kalibracije ponekad je izdrzala jedva do kraja dana uz normalno koristenje,a nekad se uz normalno/manje koristenje ispraznila za 6-7 sati
Nakon kalibracije bez problema drzi cijeli dan i ostane mi po 20-30-40% ovisno sto se radilo, a uz igranje igrica,surfanje i sl.izdrzi od jutra do predvecer |
Daj broj posta da i ja isprobam.
|
Citiram:
Što se baterije tiče, ima mali milijun mitova o kalibraciji. Ako je baterija loša, onda je loša i spremna za zamjenu. Najbolja kalibracija je punjenje 10tak sati i pražnjenje dok mob ne crkne. I taj postupak napraviti jednom mjesečno, a nakon godinu dana i 2 puta mjesečno. Između takvih ciklusa se može nadopunjavati. |
S tim da nema potrebe puniti 10h (dovoljno je sat-2 duze nakon sto se napuni do kraja) i poslije takvog punjenja resetirati telefon.
|
Galaxy F ima ono što S5 nema - metalno kućište
http://evleaks.at/2014/06/03/another...sung-galaxy-f/ |
Citiraj:
Samo da Samsung ne napravi fail od mobitela i prijeđe na unibody ilitiga bye-bye izmjenjivanje baterije kad prva prdne... |
Šta se ne zavlači prljavština u rupice?
|
Citiraj:
Moj old school N7000 ide na punjač za cca 90 minuta pa da isprobam stvar kak se spada. P.S. Hvala svima kaj delite mudrosti samenom. Oduvek sam si želel bit mnogo mudar u glavu. :D |
kad bi trebao doći KitKat 4.4.2 za S4mini?
|
Mislim da ga mozes ocekivat ovaj mjesec. Ja sam svog prodal i sad imam s3 od 100 eura dok ne naletim na nest dobro. Dobar je to mob, dosta brz ali sam se polakomil za vecim ekranom.
|
Kazu da dolazi ovaj mjesec,a sad iscekujemo taj dan :D
|
Citiraj:
P.s. naručen spigen tough armor i tempered glass :) Vjerujem da je to definitivno isplativa investicija kad radite terenski posao :) |
Kakva su mišljenja o ovom Samsungu: Samsung Galaxy Core Plus?
Dobre i loše strane? Ako ima koji vlasnik dotičnog. |
Neznam je li ista stvar,ali na galaxy core duosu je poznaniku pukao vec dva puta ekran(doduse prvi puta je bio udarac nogom,drugi puta je pad sa oko metra visine)
Ostalo nisam vidio/cuo ni prednosti ni mane |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad da nastavim u revijalnom tonu : Dakle naručio sam si neki DS screen protector (tempered glass) za kojih 8 dolara iz V.B. za svoj S5. Preprepreprezadovoljan. Milijun puta bolji od folije. Naručio sam i kopiju (generic) spigen tough armor kućišta (metal slate) za 5-6$. Kućište je fora i štiti mob dobro i sve to skupa ali se kopija ipak ne isplati toliko jer je sfušana malo (rubovi, mjesta gdje se spajaju 2 sloja gume, guma i pu pozadina itd. I naravno utor za poklopac je toliko na knap (po mjeri) da se poklopac vražji nemože toliko lako više otvoriti :D Paše ona dobro na mobitel i štiti ga ok, ali ipak nije kao original :D |
Jel ima tko (ili je imao) problema s prijavom u Samsung account? Meni stalno izbacuje da je lozinka pogrešna. Podatke sam c/p. Na webu prolazi, a u aplikcijama ne prolazi.
|
Kako vam radi gps na note 3?
Meni treba dosta dugo da uhvati lock, po minutu nekad. Na Lumiji 1020 to je bilo gotovo trenutačno, ali sad kad recimo idem voziti biciklu tribam čekati dosta da uhvati lock. |
Evo bas sad upalio Mireo i za par sekundi, opa, polozaj određen...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |