![]() |
Citiraj:
|
Neći ništa više reć ovdje, jer sam jučer "pocrvenio", osim da je, realno, Mehiko bio bolji.
|
Eto i tako EOD. :D Ispali i ok. :D Sada možemo u miru gledati ekipe koje valjaju. :D
Danas: Italija - Urugvaj Kosrtarika - Engleska Grčka - Obala Bjelokosti Japan - Kolumbija |
Go Urugvaj, Go Kostarika, Go Obala, Go Kolumbija :D
|
Citiraj:
|
Dali su maksimum objektivno koliko su mogli, toliko trke u onim uvjetima - kapa do poda.
Pali smo od motorički i taktički superiornije ekipe, nisu nas dobili neki jazavci uz sučevu pomoć- meni dosta. Meksiko jednostavno nije pružio šansu, pa da se sada nešto grizemo, kao "imali smo ih, sami smo z@srali"... Razmišljam o tekmi, i zbilja nemam pojma što i koga čime/kime mijenjati, a da bih mogao reći:" E, da se ponovo igra, tako-i-tako bi ih dobili". Meksiko igra jednako sa svima, iste postave, izmjene... Ono, ne skrivaju ništa jer su toliko kvalitetni da nema potrebe za time. Složili su zagonetku, i drugi se moraju prilagođavati i naći protuigru. Mislim da će Sombrerosi ovaj puta ići jako daleko. Zasluženo. A našima ostaje peglanje momčadi u segmentima koji očito ne funkcioniraju, i iako sam i sam etiketirao Niku kao ziheraša, ja bih ga ostavio, neka raste i uči sa momčadi, on je Mohikanac, i nema sumnje da zna i može motivirati i pokrenuti repku, a to je za naš mentalitet možda i najvažniji element, imho, a svakako prvi preduvjet u stvaranju momčadi (sjetite se samo sr@nja sa prošlim izbornikom, atmosfere, šetnje po terenu, svađa čak i pred kamerama među igračima... ma, ovo je već sada "avion"). Nema veze, mi možemo samo bolje, i veselim se budućim akcijama Vatrenih GLAVU GORE, NEMA PREDAJE !!!! ;) |
Danas vjerujem da Kolumbija dobiva Japan i da Bjelokoščani neće izgubit od Grčke ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Drago mi je da ste Varanu posušili "suspenziju" :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
EOD po pitanju bosne i ostalog OTa.
|
|
Pročitao sam sve komentare u ovoj temi, pročitao sve osvrte po portalima, uglavnom žalosno je koliko se pljuje po treneru i igračima.
Realno, najbolji osvrt |
Slabo se mehikanci perjaju.
|
Baloltelli... Koja budaletina. On i Pepe mora da su rod neki :(
|
Citiraj:
EDIT: Apsolutno sam protiv nasilja.. ali ovo je smiješno.. |
Kak je Cavani sfrkal ovog Chiellinija :D :D
|
Judo trenira izgleda.A Balota onom na glavu skočio.Oštro :D Čekam Suareza za Pirla ugrize od muke :D
|
Op op, crveni :D ajmo Zubo :D
|
Smijesan crveni za talijame
|
Nije da mi nije drago, ali crveni nije :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj opet grize :D koja je to budaletina :D
|
Hahahaha, i grizu se! Ovo je show :D
|
Goooooooooooooooodiiiiiiiiiin :D idemoooooooooo :D
|
Nek netko hiti kost ovom kretenu bože dragi
|
Gol ua Urugvaj!!! :goood: :amen: :chears:
|
Em nije crveni, a suarez opet pokazuje da mu IQ nije veci od 80 i da nema kaj raditi na terenu.
Jalovo je sve ovo. I da produ sve je to jadno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:14. |