![]() |
Ma joj treba njima netko tipa: Bog broj 1 i Bog broj 2.
Zola: 1996–2003 Chelsea 229 (59) Jimmy: 2000–2004 Chelsea 136 (70) Preporučam svima da pogledaju ovih top 20 od Zole. ;) |
Uff, tko bi zaboravio Zolu i Hasselbainka?
Ja ih nisam zaboravio :) btw. Zola je u West Hamu ako se ne varam? |
Citiraj:
U WHu je Sam Allardyce Beniteza najavljuju samo kao privremeno rješenje, do kraja sezone. E jbg, da Hiddink nije potpisao za Anži |
europska liga u četvrtak:
Manchester Utd-Ath.Bilbao SportinL-Manchester City , mislim da je sve jasno. Ovdje su sigurnije pobjede dvaju Manchestera od toga da je sutra utorak. Lom totalni. Pogotovo Patetiko Bilbao a ni Sporting se neće izvući. |
Citiraj:
|
Sad kad bi Villas Boas otišao na klupu Intera umjesto onog Ranierija...
|
Večeras Birmingham - Chelsea. Nadam se da da će priliku dobiti igrači koji inače griju klupu. Curica, romeu, mikel, bertrand, lukaku, kalou itd...
Pa danas je i liga prvaka. :D :D Benfica - Zenit Arsenal - Milan |
očekujem golijadu na Arsenal-Milan. Popadat će tu oko 5 golova..
|
Arsenal vodi!!!!! :) To te ja pitam. :D
2:0 arsenal!!!! TO TO TO! Torres IDIOTE! Koju god loptu da dobije izgubi je! UŽASSSSS! IIIIIIIIIIIIIII TOOOOOOOOO ARSENAL MILAN 3:0 TOOOO TOOOOO TOOOOOOO |
Citiraj:
Čekaj da se Milan malo zagrije,ipak su to dizelaši:D |
3:0 ajmo arsenal! Ima prijenos na kanal A
|
Evo mata dao za chelsea. :) Vode 1:0. Curica niš koristi kao i obično.
|
e moj van persie....
|
Plakat ću..chelsea je napravio akciju ljudi moji..AKCIJA..kombinirana, planirana i odigrana akcija + lijep gol. :)
Mata fulao penal. :D :D Arsenal ima više sreće nego pameti. :D Šeta za arsenal. :( |
Milan rutinski u 2. poluvremenu...jos da je uslo sta je trebalo,nebi bilo napetosti:)
|
Milan ce rutinski ispasti u iducem kolu na koga god da nalete :)
|
Pa zna se na koga ide, na Benficu :D
jbga...zaebo sam se onda :D |
koji je klinac sa ovim mutavim Juventusom danas? Spojio sam ga sa Manchesterima sutra i sad mi gubi 1:0
koja bljuzga od kluba. |
barca rutinski unistava apotekare, messi 4* komada za sada :D
jos kao bi apoel uspio proci, ma milina |
Koje ubijanje bayera. :D Mesi četiri komada...uf. Grdo...
|
Ma kaj se brineš? Chelsea osvaja ligu pravaka! :D
|
koje gaženje ja ne vjerujem. Mesi je dobar al ovo je iživljavanje:D
|
Bravo za apoel. :)
|
:D
Svaka cast! Nadam se da ce izvuc Milana u sljedecem kolu :D |
Citiraj:
|
Bravo APOEL, još Basel i onda nek se sastanu u finalu.
|
Citiraj:
Citiraj:
:lol2: Smisao za humor na razini. :D |
Ne mora biti. Sjetite se sezone 2003/2004 kada je Porto tukao favorizirani ManUtd, a Monaco ondašnji Real Madrid, i to u polufinalu. Isto je bilo krdo komentara kako su to smiješni klubovi, kako će finale biti monstruozno Man vs Real :) A na kraju porto tukao monaco i uzeo kantu.
|
Jesi ti gledao kako barcelona i real igraju? :D Jedan od ta dva kluba osvaja ligu prvaka. :)
|
Ha, gle, činjenica je da igraju odlično. I vrlo vjerojatno će netko od njih osvojiti kantu. Ali još je ostalo utakmica do kraja i treba vidjeti kako će se stvari odvijati. To je čar nogometa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |