![]() |
Citiraj:
i to 25-30 fps nije ni cudo da ima lag. al glavno da je na ultra :roller: |
Citiraj:
ako hoces koji ekstra fps, igraj na medium, bez AA, ambient occlusiona i motion blura. |
New Battlefield 3 fixes, Go Back to Karkand in Dec...
Citiraj:
Skinuo danas igru, nesto malo odigrao, pa ako ko zeli nek me doda na Origin friend listu: foXdie_cro |
|
evo ja upravo po prvi put pokrenuo igru uzeo sam ju preko origina i nikako se nemogu spojiti, prođe joining server upali se igrica prođe loading i nakon sto u doljnjem desnom kutu monitora par puta zatreperi ona kockica za loadin izbaci me i kaze "you were disconnected from EA server" iskljucio sam upnp na ruteru, updatean je punkbuster i nece ... jel to EA nekaj radi probleme ili je kod mene neki problem ??? wtf
edit uspio se spoiti iskljucio aero na windowsima i sad radi ali lag mi je ogroman ... ako netko ima kakvu soluciju za to nek javi ...ili ej to do servera? |
Polako me pocela zivcirati igra. Svako malo crasha :hitthewal:
A ona mapa Seine crossing najveca debilana ikad :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
|
@komer: po tvom screenshotu, krivo si spatchao rusku u englesku verziju. to se i meni desilo jer sam u krivi folder zapejsto update. probaj ponovo.
|
Neznam je bilo ali...
Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer |
Jedva cekam B2K.
|
|
strelica ti odlično izgleda. :)
7 komada....imat ćemo se voziti u bugiju :D |
|
Citiraj:
Sa EAUK foruma je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što vam je najveći gušt u igri?
Meni letit avionom uz Highway to the dangerzone na winampu :D Like na prvi komentar :D http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o |
Mene je stalno bacalo van sa servera i nisam mogao odigrati dvije runde zaredom bez server connection timed out ili server disconnected. Isključio sam u postavkama routera (Thomson TG782i) UPnP i problemi su nestali. Tko ima sličnih problema neka proba. Možda pomogne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nevjerovatno je da igra zapravo štuca na procesoru sa upaljenim HT-om.
Nekad stvarno moraš skinut kapu kriplovima u DICEu i zapitat "seriously, how th f*** did you manage that!?" Igra radi puno glađe na isključenom HT-u |
Citiraj:
|
Meni igra više ne smrzava komp,nakon što sam po preporuci hammer_of_thor isključio On board zvučnu u BIOSU.
Ali nebu to tak išlo. Pa nebum igral bez zvuka. Nadam se da će nekako riješit taj problem sa patchom. |
igra super,stavrno se nema sta buniti na pricu i samu igru osim da mi je sada zao para,kako je uzasno kratak SP,jbt pa i rage je duzi,neznam koliko sam efektivno sati utuko ali znam da nije bilo puno!!! :baad:
|
Od kad je gl. fokus BF-a bio SP?
vidim da ste svi djeca BC2 što se tice BF karijere |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |