![]() |
bzvz, dosadna borba.. ili je slab japanac ili ga je strah.. al zar nije on pobjedio fedora :)
taman kad bude mirko morat ću ić radit :D |
Pade crni za domovinu, ali dobro se držao prvu rundu.
|
Jel se to samo meni čini ili Mirko nije ovog udario niti jednom u ovom zadnjem KO naletu?
Gledam sve ove snimke iz svih mogućih kuteva al ne vidim niti jedan udarac u glavu, sve nešto po trbuhu i "vatanje muva". |
Mislim da ga je jednom, samo jednom, ali pošteno opleo u bulju. Sve ostalo sporedni udarci, ali vjerojatno bolni.
|
Mislim da ga je pogodio jednim brzim lijevim i to u polu čučnju "iz palca".
|
Pogledajte ponovo, ni onaj prvi nije sjeo...
Možda je ne vidim dobro, al prvi udarac je po čelu kad je ovaj već lego ko puž. |
Citiraj:
Kolko sam ja vidio , lijevi uppercut u bradu ga je uspavo , bravo mirko :goood: |
Samo jedan pošten udarac je imao i to je onaj prije nego je ovaj pokleknuo. Svi ostali udarci su otišli u rame , rebra itd...
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
MMA i K1 (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream)
Delete
|
Ako je bio jedan bio je i više nego dovoljan. Bravo Mirko.
|
Jel ima tko link cijele borbe? Vidim da su pomicali sa yt
|
Kad je to polufinale? Svi portali pišu i pobjedi a nitko od tome. I na kojemu se kanalu može uživo pogledati?
|
31.12. ne znam u koliko sati
EDIT: Program 31. prosinca počinje već u 7 sati ujutro, a Mirkova polufinalna borba trebala bi početi nešto ranije nego danas |
A kaće Rowdy? :)
|
Da je King Mo pravi teskas zdrobio bi Mirka u prvoj rundi. King Mo je madu manjima i u lako teskoj i mislim da je to bilo presudno u ovoj borbi. Nebi ni pao sam tak od tog aperkata..
Pogledal sam i ostale Rizin borbe i mislim da je Mirko u problemima. Amir ce ga cekat u finalu ak prode ovog medvjeda a mislim da bi mogao. Svaka cast Heat Hearingu btw.. |
Kae ovo kažu da će bit na novoj prijenos ujutro ali na txt ništa ne prikazuje?
|
Raspored borbi za sutra.
|
UFC za sad odlican. Konacno neko dobar u 135 sa KO powerom na vrhu..
Bit ce tragedija ak Ronda zgubi. Ima prelud pogled.. Nebu ni UFC sretan. OMG |
Neće Mirko bit uživo na novoj nego na gol.hr kao i prošla borba
Otpala Ronda ko ratkapa u krivini :D |
Ovo je bilo brzo
|
Kirurski precizno.
|
Sad jos da nekim cudom Amir zgubi. Iranac je tolka zvijer da me strah za Mirka..
|
Mirko se jos bori a Fedor trenira, mislim da mu je to ogromno priznanje bas.
|
Nema straha.. *ebeš naslov ako nemaš dostojnog protivnika..
Ako Mirko izgubi, izgubi.. A ako pobjedi, svaka mu čast.. |
Rauzi je bolji komad od ove Amande, tako ja to gledam, u mojim očima je bolja :D. Šteta za nju..
|
dobru sisu ima ovaj decko Gabi Garcia...
|
:D baš
ali ovo je bilo baš mučno i bolno gledati. No japanka zna u što se upušta. |
a da...
i ovaj pro wrestling trash talk mi ide lagano na testise, Garcia bi ih sve tamo pojela za dorucak... Al ajde, part of the show... valjda... |
sve u svemu svaka čast Mirku :chears:
s obzirom na godine i ostalo |
Ronda :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |