![]() |
Iskreno, iOS 7 mi je bezveze, anemično izgleda, a ikone su kao da ih je dijete crtalo.
Usput, nema Weather widget na Notification screenu uopće, ženi mi piše kakvo je vrijeme, a meni ništa... ne kužim. |
Citiraj:
|
Pročitao sam to na netu, ali location services su uredno upaljeni i rade kada upalim weather putem ikone, tako da nije do toga.
|
|
ma isti su :)
|
Citiraj:
|
Ne znam za vas, ali meni ovaj iOS7 nikako nije sjeo. Kao da se radi o gay pride editionu iOS-a, bez uvrede ikome.
Tekst, tj. ono što trebaš pritisnuti stoji slobodno u prostoru, pa nekad ne znam uopće jesam li pritisnuo na to što trebam ili ne. Nekako mi je sve sporije (iPod Touch 5), ali napravio sam OTA update, pa je možda i do toga. Šarenilo i gradijenti me ubijaju. Kao igračka neka mi sad izgleda OS. Cijeli dan ga pokušavam nekako prožvakati, ali ne ide i ne ide. |
pa ako vam se ne sviđa samo stavite novi launcher ili promjenite temu i/ili icons pack :D
EDIT: aha, vidim da se radi o ajfonu tek sad..sry :D |
Citiraj:
Samo čekam da netko kad mu se konačno instalira iOS7 napiše - Kosovo je Srbija ili Hrvatska do Zemuna. NHF. Koji aparat u pitanju? |
iPod Touch 5th, napisao sam.
Koristim ga aktivno, da ne bi bilo da pišem na temelju screenshota. Sad ide restore i stavljanje iOS7 od početka na čisto pa da vidimo hoće li se nešto ubrzati. |
nikako se naviknut na animacije kod unlocka ili izlaženja ulaženja u aplikaciju, pre dugo mi traju. često dnevno palim gasim da neš provjerim na mobu, ali sada zbog te neke tromosti mi se neda..vjerujem tj. nadam se da će bar stavit opciju da se ugasi ta tranzicija (ili ubrza 100x :D )
|
Citiraj:
Ubrzat će čisti install, samo nemoj napraviti restore iz ios6 ( ako ima spremljene postavke i appove jer će napraviti bootlop. Provjereno na kvadrat! ) Edit. Priprema se 7.0.1 i 7.0.2 i ios8 :) |
Citiraj:
|
a baterija tek, prije sam 50% baterija imao oko 5-6h usage
sad 50% baterije 3h usage..pa katastrofa jebena |
Citiraj:
|
na ios 6 nisam to primjecivao, i sigurno ima velike razlike naspram ove sedmice, i smeta mi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Petica da. Citam po netu treba ga pustit neko vrijeme, jer ios7 ima u sebi pracenje aplikacija na nacin da prati i uci kad koju koristimo pa s time nesto radi pojma neam
Ugasio sam paralax, location services itd. Dottore, nisi reko o kakvom "novom" gmailu se radi, to jest nema novog gmaila pa sta ti to imas :D |
Citiraj:
|
Lega je danas na poslu instalirao i dobro to ide. Ja sam imao zadnju betu i lag mi nije bio prevelik, ali je bilo rusenja i ostalih kriticnih bugova tak da sam se vratio na ios6.
|
Citiraj:
Sine lag je bez animacija i s animacijama, na Androidu stalno prisutan. Ovde su ugurali animacije pa ima laga, npr kad se upali task swicher (nekad da, nekad ne), nekad kad se izlazi iz poziva zalaga, ili kad se ulazi na fb/twitter share. Ugalavnom meni jako lip OS (ne sviđa mi se oponašanje stvarnih stvari u ikonama, i one prugice u izbornicima), ali ima svojih mana. Očekujen uskoro update :D |
ako u jednom području ios jede android, to je upravo u tome što je lag prisutan na apsolutno svakom androidu, dok ios radi fluidno. Zato mi i nisu jasne te animacije na ios 7.
|
Meni je zapravo sve super, čak su i ovi appovi koje developeri izbacuju puno bolji, korisniji, lijepši nego stari... Jedino me živcira trajanje animacija u samom iOSu. Sve drugo mi je super. Na pocetku (prije mjesec-dva) mi se uopce nije sviđao, sad mi je super.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Primjetio sam da su promjenile ikone. Stara nije bila zasivljena a sada ima. Gmail više ne ruši. Imao sam problema pa sam morao ponovno instalirati Gmail. Citiraj:
Bolje da smanje veličinu appova. |
Citiraj:
Ali sad nekad i iOS7 zalaga (valjda ga još ispolirat triba)... Citiraj:
|
whatsapp čekam jeba ih :D
|
Citiraj:
Nije ni loš Twitterrific 5. Iako orginalni app Twitter radi jako dobro , ali smeta mi što ne pamti zadnji pročitani tvit nego baca odmak na novi tvit. Dakle ja želim čitati gdje sam stao i zato Tweetbot bolji. @mamutarka Zašto vacap? :D |
sjeban je UI, onaj dio gdje unosis text mi s eodlomi od tipkovnice, pa je između nekakav prostor prazan, a to najviše koristim :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |