PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   XBMC aka KODI (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120024)

Razor 03.03.2016. 17:03

Sto se tv-a tice ja koristim sljedecu adresu: http://iptv.kodi.com.hr

sasha2511 04.03.2016. 11:19

Pozdrav.. Quasar se nalazi u kojem tocno repo-u?
Hvala..

Ziiky 04.03.2016. 12:15

To vise ni sam Bog ne zna :)

Samo ga ubaci u search addon instalera.
Povuci ce i odgovarajuci repo.

Imas ga i u ichuncks repou, a i kao zaseban quasar unofficial repo.

Bolje ga stavi preko scakemyer-ovog quasar githuba. Tamo je quasar recimo u 0.9.25verziji dok je u fusion repo jos uvijek 0.9.23.
Na mobu sam, linkove dodam kasnije ili listaj unatrag, netko je stavljao github linkove i quasara i MCs providera

sasha2511 04.03.2016. 13:03

budem nasao onda netrebas linkat nista.. mislio sam da netko zna tocno.. nisam ga jos probao ali u kombinaciji sa Castawayom bi mogao pokriti sve o sportu sta mi treba..

alen.s 04.03.2016. 13:05

meni provajdere nije tija instalirat cak ni nakon clean installa kodija 16, mora san rucno jedan po jedan...btw, evo moji video addoni iako quasar koristim najvise;
exodus
genesis
neokino
quasar
salts
the royal we
velocity

ima jos neki da je vrijedan spomena ?

sasha2511 04.03.2016. 13:08

castaway, croatia on demand, turkish nesto (neznam tocno), filmovita

Veki-os 04.03.2016. 13:23

Citiraj:

Autor sasha2511 (Post 2898956)
budem nasao onda netrebas linkat nista.. mislio sam da netko zna tocno.. nisam ga jos probao ali u kombinaciji sa Castawayom bi mogao pokriti sve o sportu sta mi treba..

Evo ga https://github.com/scakemyer/plugin....uasar/releases
Skidaš ovaj od 66mb.

sasha2511 04.03.2016. 13:43

fala @Veki-os

Ziiky 04.03.2016. 14:34

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 2898973)

MC provideri
https://github.com/mancuniancol?tab=repositories

isalopek 04.03.2016. 18:13

Croatia on demand programi mi stalno bufferiraju na boxu, na kompu sve ok radi,media player je vezan lanom....ima ko kakvu ideju? Radi 20sec, pa bufferira 5-6sek i tako u krug..

sasha2511 04.03.2016. 18:28

Citiraj:

Autor isalopek (Post 2899138)
Croatia on demand programi mi stalno bufferiraju na boxu, na kompu sve ok radi,media player je vezan lanom....ima ko kakvu ideju? Radi 20sec, pa bufferira 5-6sek i tako u krug..

kojeg providera imas? Tcom radi isp throttling.. Probaj deinstalirat pa opet install, pobrisi cache i purge, probaj gledat preko Bikerdays kanala.. Ako nis ne pomogne probaj stavit ovu stariju verziju addona : https://drive.google.com/file/d/0BzO...p=docslist_api
ovdje nemas bikerdays kanale..

BlackDwarf 04.03.2016. 18:47

Meni radi bez problema. Optima

isalopek 04.03.2016. 19:57

Da da tcom,nazalost nista drugo nike doatupni kod mene, i fala bogu da i ovo radi kako spada :) probao sam sve opcije i nazalost nikako ne radi. Jedino da stavim stariju verziju pa probam s njom. Al glupo da mi na kompu radi a na playeru ne...hmmmmm. ...

sasha2511 04.03.2016. 20:07

cudno je da ti na kompu radi a na boxu ne, mene je zajebavalo svuda pa i na mobitelu.. i ja sam na selu i mislio sam da moze samo Tcom ali nije istina, evo me na VIP-u, brzina ko i kod ovih lopova , 10MB.. nema vise bufferinga, History mi se vrti 0-24.. raspitaj se malo koliko imas ugovor i makni se sta prije, da ne kazem jos da mi je racun manji za 100kuna..

isalopek 04.03.2016. 20:14

Nazalost isprobao sve, zvao sve, i dostupan je tcom do 4mb, sto i dobivam i malo vise ,parica podnoai do max 7mbita, tako da srvarno banana...nema druge, daleko od centrale u sumi cca 3.5km od centrale tako da sam zahvalan i za ovo nazalost... s demenda hrvatske kanale mi vrti normalno, al ove reality i ostale stalno bufferira

sasha2511 04.03.2016. 20:16

e onda prijatelju mislim da ti bas nema spasa, plus ovi rade taj throttling namjerno izgleda.. ma 99% sam siguran jer smo dosli do tog zakljucka na Kodi forumu, cak imamo i neku insajdersku potvrdu da je to istina.. svi koji smo bili na Tcomu smo imali taj problem..

isalopek 04.03.2016. 20:23

Dakle.mogu se fuckat....probao sam brljati po postavkama za buffering u kodiju, al eto bez nekog uspjeha

isalopek 04.03.2016. 21:19

Hmmmm, ocito je u tcomu problem....spojio se preko tomatoa, wireless ap na mobu, brzina 3mbita i sve radi normalno...hmmmmm cudno... kao se rijesiti tog throtelinga??

Gabre 04.03.2016. 21:39

aj nemojte se ljutit, ali koa bi se kome dalo da mi da preciznije upute kako staviti Croatia on demand addon, nisam isao googlati, ali nekako sumnjam da je previse popularno pa reko da pitam direkt ovdje.

sasha2511 04.03.2016. 21:44

Citiraj:

Autor isalopek (Post 2899206)
Hmmmm, ocito je u tcomu problem....spojio se preko tomatoa, wireless ap na mobu, brzina 3mbita i sve radi normalno...hmmmmm cudno... kao se rijesiti tog throtelinga??

probaj skinut neku VPN apk i stavit zemlju koja ni HR.. probaj sa recimo TouchVPN, neki kazu da im radi nakon sta gledaju preko VPN, ja nisam probao jer mi box iz nekog razloga nezeli instalirat ni jednu VPN aplikaciju..

@gabre evo ti link sa mog drajva:
https://drive.google.com/file/d/0BzO...p=docslist_api
skini, ubaci na usb ili sd, zatim u system pa dodaci, instaliraj iz zip datoteke i to je to, nakon toga ides na instaliraj iz repozitorija i tamo imas COD, Castaway i jos neke addonove od Natka..

Ziiky 04.03.2016. 21:46

Citiraj:

Autor Gabre (Post 2899212)
aj nemojte se ljutit, ali koa bi se kome dalo da mi da preciznije upute kako staviti Croatia on demand addon, nisam isao googlati, ali nekako sumnjam da je previse popularno pa reko da pitam direkt ovdje.

Pa svi ti addon su ti na fusionu.
Instaliras ga isto kao genesis, quasar, exodus i ostale.
Addon instaler i deri.

Imas i onaj njihov konfigurator, ali on ti stavi sve i svasta.

WraGG 04.03.2016. 21:46

Citiraj:

http://kodicommunity.com/how-to-inst...emand-on-kodi/

isalopek 04.03.2016. 21:56

Probao s expressvpn i...ko bi rekao cuda...radi....al mislim ko tu koga i zasto mi nije bas jasno, al ok...u prevodu, sto se moze dogoditi s tim vpnom ukljucenim, trenutno u uk???

windfucker 04.03.2016. 22:02

Citiraj:

Imaš Fusion?
Ako da, unutra ti je.

Ako ne, onda:
skineš natko 1412 repo sa ove stranice, recimo, zapamti putanju do njega i onda slijediš ove upute.

To je jedan od načina.

EDIT: Eee, pretekli me jesu, ali sam dao najdetaljnije upute :D:D

@Isalopek: i meni jučer ista stvar se dogodila u firmi na kompu...nema zemaljske antene (podrum zgrade bez instalacija) a imamo internet, tako da...:fiju:
Uglavnom, na PC-u radi k'o zmaj, a u isto vrijeme orange pi pc trza ko blesav...nego, da ti nisi na openelecu? Jer ja jesam, a nismo na t-comu...

Ziiky 04.03.2016. 23:37

Citiraj:

Autor isalopek (Post 2899138)

Citiraj:

Autor isalopek (Post 2899181)
Nazalost isprobao sve, zvao sve, i dostupan je tcom do 4mb, sto i dobivam i malo vise ,parica podnoai do max 7mbita, tako da srvarno banana...nema druge, daleko od centrale u sumi cca 3.5km od centrale tako da sam zahvalan i za ovo nazalost... s demenda hrvatske kanale mi vrti normalno, al ove reality i ostale stalno bufferira

Aj probaj ovako:
Deinstaliraj cod
Deinstaliraj i natkov castaway, ako ga imas da te ne zayebava u sljedecim koracima
Sad Deinstaliraj "liveresolver"
Nakon deinstalacije "cod-a" liveresolver ce biti u:
Sistem/addons/system/orphanded depandencies

Ugasi kodi.
Sa ES file explorerom odi u kodijev folder. U ES (ako nisi) omoguci vidljivost skrivenih foldera:

Nalazi se u: android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi(skriven je)/addons/packages

Obrisi sve zipove vezane za croatia on demand i sve pluginove i script.module sa liveresolver u imenu i koje imas.

Otvori kodi i ako nisi, preko fusion/addon instalera stavi "maintenance tool" pa u "system tweaks" omoguci "zero cache"

Instaliraj ponovo croatia on demand preko fusion/addon instalera i probaj dal sad rade reality?!

isalopek 04.03.2016. 23:56

Buduci da mi sad radi preko vpn-a, iskreno se i bojim prckati sad po tom? Jel ovo sigurno rjesenje ziiky? :)

Ziiky 04.03.2016. 23:59

Hmmm
Da li si ikada instalirao castaway na trenutni kodijev setup?

isalopek 05.03.2016. 00:01

Instaliran je fusion...exodus, cod i quassar...castaway je pretpostavlham neki sportski paket i nemam nista takvog

Ziiky 05.03.2016. 00:03

Znaci nisi?!
Koja ti je trenutna verzija liveresolvera?
Setup/addons/system/depandences

isalopek 05.03.2016. 00:07

0.1.24

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09.