![]() |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ja naručio spec eskar sport.. sacemo vidit sta ce to bit |
Ja uzeo ovo danas, za 199kn mi se ne čini loša:
http://www.pohrani.com/f/1Z/10k/1IDgXjAM/1/imag0295.jpg Edit: sorry, tapatalk *ebe |
prava slika http://www.pohrani.com/?1Z/10k/1IDgXjAM/1/imag0295.jpg
Nije ni skupa, baš me zanima kolko će trajat na kamenjaru. Javi kako drži :) |
Ako bi tko išao na Dolomite za mjesec dana prodej startninu za 70€ + 10€ za prebacivanje na drugu osobu. Prijevoz je organiziran iz Karlovca, smještaj bi bi trebao sada svaki dan biti dogovoren 10ak km od starta trke. Prijevoz i smještaj se dijele na 4.
Najranije prijave su 60€, a ne 70 kako sam napisao, ali pri prijavi se moraju platiti još neke pihzdarije u vrijednosti 9€. |
|
Baš sam pogledo, predobro :)
|
ajmooo ftičeeekkkk !
:beer: koja super zakon živina :) (ptičica) :beer: :beer: |
trebali su nekog orla nač, brže bi išo dole :D
|
Ili bolje, nek se spusta niz Kilimanjaro i nek ga gepard naganja :D
Prejak video. Kako bi se ko ckaPi rastepo na tom mokrom kamenju, a lik gazi ko da nema sutra |
Ovako-kupujem bicikl.
Namjere-nešto kao street ili DH,tek počinjem. Može polovno. Što jefninije. Neću bajk mučit al kad mi se žuri ima da letim. Preporuke? |
Can't tell if trolling.
|
|
Ovo sa sokolom je pre jako...i ovo s gepardom :D
|
Citiraj:
|
jed2i fenomenalan video!
to ti je bio tvoj najbolji post ikad:D btw. sutra već u 8h logitek i ja gazimo Leustek. ako ima jos koji ranoranioc.. 7.40h trg ili 8h Diona ispred Lonjšćine:beer: [edit] evo i BEHIND THE SCENES videa http://www.youtube.com/watch?src_vid...&v=dGcGGkqKJkU |
Uf kakva živina, eXtra :kafa:.
Ima kod mene na selu fazana, pa ako ne'ko o'će da vježba...mogu ja ufatit jednog, ide fol da se žito zaveže na flaks i onda fazan gladan naleti i potegne žito i uđe u grlo, a takva mu fizionomija da se odmah zatvori grkljan i tako se upeca, mi samo dođemo i u lonac :D. U našem slučaju kada ufatim fazana, okačit ćemo nekom na ruksak žito :lol2: Danas Sljeme NN: Enduro MIRta, Nik, Mic, Dado i ja. Bila je premijera novog speca, da da, i MIRta je specijalizirana sada, i to tako ga tera uzbrdo da nas je par puta terela: "'oćemol?" :) Dole 57, gornji dio je pegla, a od sredine kreće vlažno lišće, korjeni i kamenovi vlažni NN, u šumi crne naočale po tmurnom vremenu stvaraju osjećaj tunela...brrrrrrr, tako me bacilo ozada jer nisam vidio, k'oda me ne'ko čekićem pogodio u zadnji točak, ali samo gas i izvuko sam :). Pravi vozači su jumpali po onom skoku, par puta (Nik i Mic), vlažan prilaz između korjenja, desni zavoj i stvarno je muka pravo ući u liniju, zadržat brzinu...majstori Sutra bi opet na Sljeme, start sa tunela da je najkasnije do 13h. Ako ima koga, bujrum! Ujutro mi prerano ovo sa ranoraniocima... P.S. e da, MIRta ima novu boju kose, pa kad je vidite...mislim da negledate samo u bajs, već ono kao: wow, ej crvena ti glava, tj kosa :) |
Citiraj:
Sto se Endura tice, uzbro ide neocekivano dobro, samo trebam vise kondicije. Slabo se vozim zadnjih dana. A sto se 170 hoda tice...a nis...ff kacigu na glavu i yeeehawww :P Polako pa sigurno ;) Za pocetak idu DH gume dolje, a pogotovo zadnja celava...uff sto me namucila jucer. Kraca sic stanga, crni volan (ili plavi ;) ), moje slx-ice :D i onda dalje polako. @ Irvin ...jao i naopako :chears:. Borit ces se ti za zadnje mjesto..kazem ti ja..samo zaje***** :fiju: |
Citiraj:
|
Bilo je vec davno, al jedva sam ga danas ponovo nasao pa da ne zaboravim ponovo na link.
http://www.pinkbike.com/video/204800/ :lol2: |
Citiraj:
to naprijed minion front ili ?! :D :beer: ako je, i ako je u ok stanju... tu sam :D :beer: :beer: |
di ste svi? celi dan nikakvog posta? :o
|
Citiraj:
Vidjet ces sutra. |
Ima kakva vožnjica sutra? sljeme? grma? anybody?
|
Sljeme se nekakvo planira, bumo vidli kaj se bu zrodilo...
Ako si za, javim ti detalje ! :beer: |
Mene zanimaju dvije stvari. Jesu li GXP2 i HT2 BB-i kompatibilni? Trazim novi BB jer se moj laganini raspao... trazim i novi 10-brzinski lanac jer je ovaj danas nakon 3 pucanja odradio svoje.
|
Nisu.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |
|