![]() |
|
Citiraj:
baš to :goood: auto servisiram jednom godišnje i svaki put je sve ostalo OK a sad za električni bicikl bi moro svakih 200-1000km na servis da "očitaju greške" :lol2: |
Uskoro će bit i servisne knjizice.
Za garanciju, posjet ovlastenom servisu za izmjenu ulja u vilici i shocku nakon svakih 20 radnih sati, i tako :D |
Slijedeci korak je uvodjene pretplate. Ne platis ili istekne, ne vozis. I ne, necu stavit :D jer uopce nije smijesno nego vrlo vjerojatno.
|
Citiraj:
|
Dodes na trail sa svojim novim ebajkom, palis masinu kad ono. Pop up, to unlock e-features please subscribe, month, six, year. 😂
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Ode držač za derauiller. :(
Jel se moze to kako popraviti? |
Nabavi drugi,tesko da mozes popraviti taj,on i je napravaljen da prvi ode i da spasis mjenjac...
|
Jel ima nesto posebno za gledati ili je to standardni dio?
|
Citiraj:
|
2ipo sata hoda. :D
|
Cuo sam od kolega te grde price o visesatnom pjesacenju doma... :D Kad budes uzimao hanger, uzmi si odmah dva. U najgorem slucaju da opet pukne/savije se i cak da mjenjac dobije malo po repu, vjerojatno ces uspjeti sloziti single speed setup da te izgura do doma.
|
Prodjes kroz sve emocije, setnja godine. :D
|
Citiraj:
|
Ma nasa sam na aliexpressu i narucija.
Google Lens to the rescue |
Citiraj:
jesu te čudno gledali ljudi, ono kaciga na glavi i oprema a ti lagana šetnja i "rezgledavanje prirode" al nikad ne razmišljam o tome kad sam u bespućima gorskog kotara ili velebita, jednostavno se vodim onom domaćm "meni se to ne može dogodit" za gumu imam prvu pomoć, za sebe i ostalo nemam... |
Fala bogu nisu jer ovdje tako dere jugo da nitko nije vani. :D
|
Pozdrav ekipa.
Jucer oko 20sati u Spanskom mi je ukraden bicikl. Radi se o Orbei Rallon iz 2018 god. tirkizne i ljubičaste boje. Molim sve koji vide bicikl i kradljivca sa slike da se jave. https://i.postimg.cc/WqkzpFT4/5.jpghttps://i.postimg.cc/s1x2kBMp/1.jpghttps://i.postimg.cc/NKqf2pp4/2.jpghttps://i.postimg.cc/5QQb6CzT/3.jpg https://i.postimg.cc/yJnV5BBQ/IMG-20220419-133202-1.jpghttps://i.postimg.cc/zbcqzjyT/IMG-20220419-133340-1.jpg |
jesi oglasio na fejs grupama "ja vozim,a ti" i "bicikliramo"
|
Zena oglasila. Hvala.
|
Citiraj:
Držim fige da ga dobiješ nazad :beer: |
i to klempavo, triba bi ga skužiti u gomili.
|
evo stavio nove gume na road bike.
Prije sam imao Continental GP5000 (25mm). Sada stavljene Schwalbe Marathon Plus (28mm). Zašto? jer mi je počelo biti jeftinije ići autom nego biciklom po gradu, s obzirom koliko mi se puta guma probušila :D @Elvis: Čime si vezao biciklu kad su ti je ukrali? |
Citiraj:
Nažalost ničime. |
Držim fige da se dobro sve svrši u tvoju korist. :(
Srce bi mi puklo da mi tako nešto se desi, odličan bajk. Sretno! Citiraj:
Ja nemam povjerenja čak ni u lokote, kamoli da ga ostavim odvezanog. |
Bicikl je bio oglasen na njuskalu jer se ne vozim bas u zadnje vreme.
Decko je dosel pogletat bajk da bi kupil i otpeljal se s biciklom. |
Uh, sranje. :(
Sretno s pronalaženjem krivca. |
Citiraj:
Can I take it on a test ride? Ma nema problema, ostavi ID.card i kljuceve od auta i testiraj koliko hoces..sve proslo ok. Nadam se da ce se bajk pronaci. |
Citiraj:
|
Mene lik pitao moze probat krug. Reko, moze samo mi ostavi novcanik sa svim unutra. Lik mi dao novcanik, probao, kupio.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostavno mi se previše gume buše. |
evo odvozija malo sa novim gumama.
Ogromna razlika u brzini, što je zapravo očekivano. Continental GP 5000 je nekih 5-7 km/h brža guma od Marathon Plus. |
Uzbrdo, nizbrodo il' po ravnom? :D
|
Citiraj:
Apsolutno si u pravu, naiva zesca. Kradljivac je bio u hodniku zgrade pa imam nekakvu snimku s kamere. Nadam se da ce ga pronaći po tome. |
Neće. Jedina šansa ti je ako imaš njegov broj mobitela i/ili još neke podatke. Možda ti Njuškalo može pomoći u identifikaciji. Valjda znas njegov username.
|
Ako ukrade još nešto i tamo ga ulove, onda možda i hoće, ali ovako, random, teško.
Na žalost. Što se tiče davanja bajka na probu, ja sam isto naivac pa sam dao, srećom odmah prvi je bio pravi kupac. |
Ajooj Marko, pa to se tak ne dela.
Sad sam prije koji tjedan frknuo X-Calibera i krene covjek van iz dvorista probati bicikl. I ja mu fino kroz salu kazem, cuj, mi tu u Dubravi smo ti jako nepovjerljivi jer tu na taj nacin nestaju bicikli samo tako :D, i jos ispalim koju posalicu, i da mi mora ostaviti barem osobnu pa moze probavat bicikl koliko hoce. Osobna, novac ili kljucevi od auta - ali moram vidjet da je dosao s tim autom i auto ispred kuce - pa probavaj brate mili koliko hoces. Ovog jazavca bude netko sigurno prepoznao, samo je pitanje kako ces ti dokazati da ti je bas on ukrao i bas taj bicikl. Znaci moraju pronaci bicikl kod njega. Da bi sudac uopce odobrio premetacinu/ulaz u privatno vlasnistvo trebas imati nekakav dokaz da je to ta osoba s tvojom ukradenom imovinom. Cak i da sve to dokazes treba naci i bicikl. Ja sam u roku tri dana nasao tko mi je ukrao bicikl, tko ga je kupio i komu je preprodan. Cak je i priznala kradju, ali bicikl nije nadjen. Komedija Policija mi je dobronamjerno savjetovala da ne poduzimam nista jer cu zaraditi kaznenu prijavu. Uglavnom mozes se slikati. Najbolje bi bilo da se bajk negdje pojavi pa da ga netko prepozna, a klincu ako nije kaznjavan cak i da dokazes kradju ce dobiti uvjetnu uz rad za opce dobro. Boli policiju dzon za ukradene bicikle. To je na zalost moje iskustvo s ukradenim biciklom. |
Citiraj:
Inače nisam imao problema s GP5000, 7000km i ne sjećam se dal sam opće jednom bušio. Promijenio ih jer se zadnja već jako ukockastila, a pri kraju života, pred mjenjanje ih nisam ni štedio, znam da sam i par sekcija makadama odvozio. Kaj delaš s njima? :stoopid: |
Vidio na fejsu, šteta. Prekrasan bajk, držim fige da ga netko uoči u zg-u.
Zapanjen sam kak je lima samo dao petama vjetra. Užas |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |
|