![]() |
|
Citiraj:
Osim tog dijela sve je pic pic - osim ako od subote dosad nisu još razvalili nešto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
vuco - a soma eura mi je vec prevec, trenutni max koji bi mogao navuci je 5000 + nes sitno jos, gdje na fejsu? ima neka grupa s bajkovima polovnim? |
@Sile,
da, to sam vido na reportu, nije tak strasno, prosli put kad sam vozio bilo je 5-10 debala prek staze pa i tak i tak nisam vozio.. sad e samo mulj :D e da.. ak netko id ekod aleša, trebo bi vanjsku gumu (~15-20€) pa ak nije problem :) |
Citiraj:
Ali da ćeš dobiti HT sa boljom opremom - hoćeš. Moraš se odlučiti jednostavno što želiš i držati se toga. Na fejsu ti je to grupa "ponuda potražnja biciklističke opreme", tako nešta. |
@pimp, imaš oglasnike u regiji tipa pik.ba i cikloberza pa baci oko. Zna uletit dobrih bicikli za pristojne pare.
Ne mora biti nešto extra novo, ako je malo vožen i u dobrom stanju to je sve super. |
a sto nije AM oko 130-140 hoda, a 150-160 enduro? :fiju:
|
Kako je krenilo za koju godinu će XC imati 180mm hoda :D
|
Molim preporuku za spust za sjutra...nešto da nije preveć blatno, ako može :kafa:
|
neće xc imati 180 hoda, nego će imati 0 hoda i 32" kotače.
@Irvin: cesta :D :D :D |
ja mozda odem cenerom gore i spust 18-20...
|
Ja cu sutra gore 16-16:30, takodjer jos uvijek razmisljam o ruti, blatno i sklisko je svugdje, ova kisa nikako da stane, iducih tjedan dana takodjer nestabilno, tako da mi je vec puna kapa padalina.
|
Citiraj:
|
Može preporuka za dobru gumu za dalmatinski krški teren, u dimenzijama oko 2.3. Mijenjam prednju Specialized Butcher control 2.3. Također odakle najbolje naručiti, jer ovdje u Splitu je ponuda blago rečeno katastrofalna? Hvala.
|
Citiraj:
|
Fat albert, Hans Dampf, Nobby Nic od Schwalbeta su sigurno dobre, vozio sve tri po kamenjaru.
Jedino što uzmi u obzir da se performance NN troši brže jer očito tvrđu smjesu kamenje znatno lakše trga. Debljina gume, svakako 2.4. Ekstra volumen se osjeti. Ne mogu ti dati preporuku ne-schwalbeta jer ih nisam dovoljno vozio, ali znam da ardenta i sve slabije od maxxisa možeš prekrižit. Eto čuks i crocus imaju dobrih iskustava s High Rollerom 2, Željac sa HR1 i Ardentom pa vidi s njima iako ne voze kamenjar... :) |
Ekipa koja je hansa vozila iza, kako vam se ta guma trosi? Ja sam u nedjelju od saše posudio gumu i tolko sam ju potrosio da me pece savjest. A jos je tvrda komponenta bila
|
Dole u rijeci ekipa dosta hvali continentalke RQ ili MK protection blackchill compound. svi ih voze na tubelessu i nemaju nikakvih zamjerki, a isto je kamenjar.
Sam znam da u dimenzijama 2.4 izgledaju ogromno Imas jos i Barona koji mi se svidja ali to nisam vidio da nitko kod nas vozi. |
Citiraj:
|
Ja sam Hansa vozio prvo naprijed, pa iza i nisam ga uspio potrositi do kraja a mekana komponenta, ali sam zato pocupao sve bocne ripne. Satrao sam gumu totalno, nije bila vise za voziti jer me u zavoju vise nije imalo sto drzati, a na gaznim ripnama je bilo jos dosta mesa.
Shoshy, bice da nemamo isti stil voznje ;), ako blokiras kotace previse naravno da se EVO gume trose na ocigled. Po opisu bi covjek zakljucio da guma nista ne valja, ali to je guma koja je prosla najvecu torturu (3 Velebita+svasta nesto) i guma koja je najduze izdrzala na bajku. Meni se nije svidjelo trenje koje 2.35 Hans ima u sumi (ne samo Hans, i albert 2.35 je isti), a na asfaltu pogotovo, razlika izmedju 2.25 i 2.35 je stvarno osjetna, zato se ove sezone laganini vracam na 2.25. |
Citiraj:
Ciklocentar ima besplatnu poštarinu na pakete iznad 300kn + daju 15% popusta na licencu. |
Super prijedlozi, hvala svima. Ove michelinke su zanimljive,tim više jer bi ih mogao otić uzet u auto antonia...
|
Meni je nakon switcha na HD ostao višak ovaj NobbyNic 2.25 Evo koji je bio na prednjem kotaču i shodno tome je u superiška stanju. Pa ak nekog zanima, Jelačić FTW.
I ako netko ima ili zna nekog ko ima ili zna ili zna nekog ko zna gdje ima za kupit jeftinih 28.6 QR seatclampova nek se javi. |
|
Ajde sile prodano je, da se ne zajebavamo :D
|
Hebat ga sad, Lovrixx je imao najbrži prst. Više sreće drugi put :D
|
e jbga..
valjda cu ond nac nesto sta mi pase.. hebene velicine i specialized :( |
E jes'me sjebo Sile :D :p
Sad moram kupit novu gumu. |
|
Trek Fuel EX 29", a bome i Remedy 29"
U Funsportsu popusti 25% na Treka i Cannondale... Jekyll MX za 3000 EURa :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |
|