![]() |
|
Hahaha kako jadno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako likovi peglaju,, to je čudo! Koje su to životinje.. A staza je teška i zahtjevna za popizdit,, na prvi pogled rekako bih XC my as:D koji su to skokovi bili, pa strmine, kamenje,, savoji pod kutem,, ti mater.. Citiraj:
Ovo me malo podsjeća na Destra,:fiju: samo je Perestrelo još žešće pao. baš me zanima kaj je sve potrgao? Apropo padova.. Jucer sam si probio "cevanicu" na kamen:D i nikako mi ne prestaje curit..:stoopid: ![]() |
Da ti nisu trombociti u banani?
|
Citiraj:
|
Sljeme - ponedeljak?
elem,
dali je ne'ko za vožnju popodne? noćna sam sada, pa ujutro malko odmorim i startovali bi od tunela okolo 15h ili 16h ako netko od radnika ima da bi uskočio? EDIT: ja uskoro idem hrkat, pa ako bude 'ko za neka računa da mere 15 ili 16h start sa tunela, a ja se javim kad se zbudim (ako ne bu pljuska kakvog, kijameta...) |
Citiraj:
Ma min poslije mi je sinulo da ste rekli da idete ranije i da ste to možda vi, jebga. |
Citiraj:
|
Može preporuka obruča.
Dvoumim se između Mavic EN521 i WTB Frequency I19. Mavic je širi, djeluje mi čvršće ali je WTB tubeless. Išao bi možda na WTB, ali je pitanje hoće li izdržati mojih 90ak kg po spustovima? |
Pitaj u DSG-u da li su dobili Frequency i23, trebali su im stići već.
|
Citiraj:
|
Frequency ima već montiranu traku, treba UST ili TL ready guma i mlijeko. Za Mavica je potrebna konverzija jer nije ni TL REady ni UST obruč.
|
Hoće li WTB izdržati moju težinu pri spuštanjima ili da uzmem Mavica koji je kao za "enduro" pa mi se čini čvršćim?
edit: u DSG-u imaju samo i19, ništa od i23. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Stavio oglas i na dropu al da i tu probam...
Tražim oprugu za vilicu Marzocchi z1 sport 160 hoda iz 2008 god. Oriđinale je 50 eu sa Marzocchijeve stranice bar tako piše.. Da bi bilo jasnije šta tražim stavljam fotku koju sam dobio od slovenskog zastupnika za Marzocchia. http://www.pohrani.com/?1C/Ss/C7GJLM...sport-2008.jpg Pa ono ak netko neš zna slobodno neka gugne bil bum i više nego zahvalan...:D |
Danas, ponedeljak, tunel 15h. No1 sa dropa, Dado (sa ghostom) i ja. Preliminarno dole: 20ka all the way+pilana.
:chears: |
|
Citiraj:
Kad si to bio? Kakvo je stanje sad na grmi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
a sad ne znam kakvo je stanje, otići ću sutra prekosutra malo nabacit koju vožnju |
Na Lojsteku je traka prije izlaska na makadam, da je sječa šume. Ja sam danas bio sam, oni su gore pušili i pili pa sam proletio malo brže.
Ništa gore ne radi. Lugarnica se zna, ali Medo, Risnjak i Grafičar isto. Ima blata onog površinskog pa je sklisko i leti po svuda. Lojstek je mokar, ali sa normalnim gumama ide gore ko metak. |
Citiraj:
|
grofica inace radi ponedjeljkom? bar je prosli tjedan radila...
|
Citiraj:
napravi ju ! ako nemaš uzorak, mislim da ćeš i od marza dobiti sve potrebne podatke za izradu jedne ! (duzina, konstantu, debljinu "zice" i sl.) pa ti svaki oprugar to može napraviti ne za 50€ nego za 50 kn. ako hoćeš tvrđu, mekšu, tražiš marza za savjet na osnovi kilaže ili nek oprugar odokativno poveća konstantu od standardne :D :beer: |
|
vec su i danas haltali ekipu na krizanju boskoviceve i gajeve
|
Hm da, a ja danas nisam išao bjakom na posel, ali sutra vrlo vjerojatno idem pa je to dobro za znati.
Iako nemam namjeru stati nikome ako smatram da nije potrebno ;) |
Jeftini angle headset ako netko želi slack bajk
http://mtb-forum.si/phpbb/viewtopic.php?f=38&t=145976 |
Sljeme - utorak
HIiM raja,
danas smo vozili 20+pilana + nošenje požgaj i dole sa onim dropom kod žičare ...makadam (autoput) po 20ki ne postoji, sve je blatna štrafna. nije tolko fluidno, al je onjk, onjk NN :goood:. Sutra, utorak, tunel u 11h. Zasada: Vuco, Dado i ja. |
Sretno vam bilo..
s ovim danas ste me dokrajčili :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |
|