![]() |
|
Blago tebi, meni je tako od ljeta, i po slavonskoj, i po selskoj, i po svukud
|
Citiraj:
Di se to vozite? Ova 2 dana nikad manje auta na cesti, podsjeća na ljeto :) |
Citiraj:
Ljudi su na godišnjem, ali i dalje u gradu. Izađi van oko 10-11 na cestu ili probaj naći parking u nekom od šoping centara... Posao mi je takav da moram obilaziti neke od partnera koji imaju poslovnice u šoping centrima. Nikad nisam duže tražio parking. SVE je puno...SVE |
Citiraj:
Jel se mi vozimo u istom gradu ili je ovo neka zona sumraka??? Za slučaj sarkazma - e nećeš razbojniče. :D |
Fakat nije sarkazam, letim po gradu(o Zg pričam) ovih dana, na posao i s posla u duplo manje vremena nego inače, možda i brže. U šopingu nisam bio pa neznam, ovo malo terena što sam išao nisam primjetio da je gužva kao inače.
Kad već spominješ kišu, koma je vozit, valjda svaki djelić asvalta, svako staklo i komad lima reflektira svjetlost, baš je užasno vozit. Najbolje bi bilo da ugase rasvjetu dok kiša pada :) |
Kad smo kod kise i voznje.
Neki dan se vozim po kisi i gledam kak se kod nas opce ne kuze crte i razmisljam kak ce bit kad kod nas dodju samovozeci auti koju crtu bu on pratio po kisi? :D Onu od Bujanca? |
Citiraj:
Za Slavonsku je još lako, jer su dvije trake i više manje sve ide ravno (o bazenima vode koja se skuplja na rubovima prema sredini bolje da ne počinjem) Vukovarska je najzajebanija tad. Dosta su ti dvojica koja nemaju puno iskustva vožnje po Zagrebu da naprave sranje, od skretanja za Kruge pa do FER-a, i u drugom smjeru kod Miramarske, kad trake krenu skretati lijevo/desno, pa to ekipa ne vidi i promijeni traku bez da je tog svjesna |
Citiraj:
Vjerojatno lakše nego mi :) Inače, stigao nekidan. Sport oprema, 2.0 čađo, 115ks, 115tkm. https://i.imgur.com/bvaqtvn.jpg Zasad me najviše fasciniraju svjetla, cijelo vrijeme dok vozim cimam ljevo desno pa gledam kak ispravljaju :D:D |
Citiraj:
Ne znam za vas, ali led rasvjeta užasno djeluje na vidljivost po kiši. Primjer je Krapinska u smjeru prema Selskoj, kad je kiša, ona govnasto bijela nijansa ledica koje su stavili je apsolutna katastrofa. |
Citiraj:
Citiraj:
Puno sretnih km želim :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sretno i uzivaj :beer: |
Jeste vidjeli novi A5? E, to je lijep auto, dobio sam leptiriće u trbuhu kad sam ga vidio. Čak mi je bolji od golfa, onda znate koliko je sati :D
https://www.njuskalo.hr/auti/audi-a5...oglas-23832661 |
Je, ove rešetke ventilacije me podsjećaju na aute iz kraja 80tih, početka 90tih, mislim da je Supra tak imala.
Nemre to biti bolje od golfa nikak bljućsrać |
Citiraj:
Ako imas STOP, ako imas TROKUT, onda moras imat i poprecnu liniju gdje se ta vozila moraju zaustavit i propustit promet s glavne ceste. Pogledaj samo sliku iz ZG, CC1, gdje imas jasnu poprecnu liniju gdje se moras zaustavit ukoliko se ne mozes sigurno prikljucit. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
konkretno reagiram najradje na mista za koja osobno znam kako su izvedena i kuda sam osobno vozia, tako da je lipo vidit da nije svima problem spojit se... |
Dali je netko isprobavao povazati bluetooth sa telefonom i puštati mjuzu na zvučnike od auta, zanima me kakva je kvaliteta zvuka, prije nego bi to možda uzeo, naime kupio sam si u elipsu 3.5mm jack i spojio ga sa telefonom na aux in i zvuk je jednom riječju, blah, nebi ga dao da ga moj najgori neprijatelj sluša, katastrofa, pa me zanima ta alternativa sa bluetoothom kakav on ima zvuk.
TY |
Citiraj:
|
Ako ti je zvuk los preko 3,5mm onda imas ili los audio fajl, los aux in dio ili lose zvucnike. Spajanje preko 3,5mm bi trebalo biti benchmark jer preko BTa moze biti samo losije (bitrate je manji itd...).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.rezvanimotors.com/rezvani-tank/
hijao da mi je ovo po ZG imat, hijao hijao, samo bi se po rotoru vozio u vanjskoj traci, u krug :D |
$155 000
ne čini se puno ovako na prvu |
Citiraj:
Vozi tako, napravi nesreću pa se javi tko je kriv. Odustajem od tebe, nisam Don Quijote. Citiraj:
|
ajmo se lijepo okladit ovdje pa idemo u autoškolu svi skupa da ne spamamoviše to jadno križanje. boli me q za trokut jer:
ne skrećem nigdje niti se ubacujem - ostajem u svojoj traci. zadržavam smjer kretanja. za mene koji se priključujem na zagrebačku aveniju puna crta je zid i ja ne smijem preko nje u lijevo skrenuti. za tebe na zagrebačkoj aveniji također. ne smiješ desno preko pune linije. amen. ali zato: malo kasnije nema pune linije. nema ni trokuta i tu smo "jednaki" što se tiče prava prvenstva. ako se želiš prestrojiti --- možeš, ali paziš jer je to pravilo. ..ajde pošaljem jednom instruktoru sliku, ali sumnjam da će mi odgovoriti brzo. ima posla čovjek. ako sam u krivu javim odmah :D EDIT: poslao čovjeku. čekam odgovor. |
Ja ni tim instruktorima ne vjerujem. Mene je moj nekoliko puta uvjeravao da (prvi i najveći) kružni tok u Osijeku nema dvije trake i da tramvaj uvijek ima pravo prvenstva bez obzira na znakove. :D
|
mislim(ključna riječ) da je za tramvaj u pravu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje u autoškoli prije koji mjesec dana su ocijenili netočnim, ticalo se mladih vozača i alkohola. Par raskrižja u testovima po njihovim prednostima prolaska nema veze s vezom.
|
Kad smo već kod instruktora u AŠ, meni je moj kad je čuo da polažem uz B i za A kategoriju rekao da kad vidim da ću imati prometnu nesreću nikad ne kočim nego samo po gasu... i hvala mu na tome jer evo ide trideseta godina od kako vozim (legalno) i taj savjet me ja nekoliko puta spasio :D
Što se pak tiče obrnutog trokuta po riječima mog instruktora (koliko se sjećam iz prakse) on znači da upozorava vozača da dolazi na cestu sa prednošću prolaska (i da je dužan propustiti vozila sa prednošću prolaza), ali ne znači i nužno zaustavljanje do točke mirovanja vozila kako bi se isti ti vozači koji se kreću glavnom cestom propustili. Odnosno da je obavezno na takvim križanjima ili spojevima cesta nužno stati do točke mirovanja bio bi znak "stop". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |
|