![]() |
Citiraj:
|
Preporuka za Secret Window.
Pogledao sam Avatar ali ne do kraja jer mi film ide na živce. Plavi hipiji koji skaću naokolko svi sretni neće se maknuti od drveta, a zla korporacija sada želi neku rudu kaj je BAŠ ko za qurac ispod tog drveta. I gle čuda, lik se zaljubi u štumpfetu i kresnu se...wow kako ne očekivano. Jedino kaj je bilo dobro u tom filmu je bilo kada je lik padao i ljama moja provalila "zabrij da i s ovim likom ostane paraliziran" :D. Sve u svemu...hrpa love, dobri efekti, priča lame ass i to je Avatar. |
Preporuka za dobar akcioni film sa blagim elementima spijunskog; Kod Apokalipsisa, odlican zvuk dolby 5.1 (na HD verziji filma), a najljepse je to sto je film Ruski, a odradjen je u stilu najboljih holiwooskih akcija.
|
Sinoc pogledao Predatora, to se zove kvalitetan film, gledao sam ga bezbroj puta ali jos uvijek mi budi želju da ga pogledam do kraja, meni osobno jedan od boljih akcijskih SF filmova uz AVP1
|
Za pogledat je taj film, također sam ga gledao puno puta i opet mogu :)
Ali danas se ide gledat Avatar u 3D projekciji. Baš me zanima kakav bu bio... |
Citiraj:
____________________________________ Inače pogledao sinoć: Full Metal Jacket [1987] OK film o pripremi marinaca za Vjetnam, te njihov odlazak na ratište. Odlično mi je što nisu prikazani kao svemoćni Ameri aka POBJEDNICI nego kao loseri, sa teškim ratnim problemima. Glumci su OK, priča je vrlodobra. Ocjena 8.5/10 |
neznam za ostale, posto imam kakvog takvog znanja engeskog ali dijelim misljenje sa ovim likom: http://www.youtube.com/watch?v=T6yrh5YGW_E
jednostavno me zivciraju te 2 bijele linije..... |
Danas sam pogledao The Invention of Lying - po meni odlican film i bas sam se lijepo nasmijao nekoliko puta.. hehe.. zamislite svijet bez laži sve dok netko nije izmislio prvu laž :lol2::lol2:
|
Citiraj:
5/10 IMHO |
Citiraj:
mali osvrt na zaradu:eek: http://boxofficemojo.com/movies/?id=avatar.htm |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako svaki iole bolji player može forcat subtitle postion tako da ga možeš zabit u crno ;) |
Citiraj:
|
Avatar 3d - ma daj ajde . nekakvi stvorovi s divovskim usima i jezikom Egipčana skacu okolo , a baja marinac im hoce uzeti nesto njihovo .
ni ja ni cura nismo mogli docekati pauzu , jasam bio uvjeren da pauze nema nego da eto ta predstava ce biti u komadu. umro sam . Mislim da se u ovoj 3d tehnologiji moze napraviti mnogo interesantniji a kraci film . da bonda stave u 3d ili tako nesto uffff . e i da : vidim igricu kroz 6 mjeseci . Avatar 3d the gaaaaame. nece trebati 3d naocale , ali ce zato za tu igricu ATi napraviti posebnu graficku sa 6832mb rama i kvad procesorom. |
Igrica postoji već odavno...
Inače imam dojam da po Avataru pljuju uglavnom ljudi koji ga ne shvaćaju ili koji ne vole SF...:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel gledao tko "Untraceable" ??
http://www.imdb.com/title/tt0880578/ Dobio sam preporuku danas , pa da vas pitam jel se isplati pogledati ili da nabavljam novog univerzalnog vojnika?? :) |
....
|
Citiraj:
Ovo se čeka: http://www.imdb.com/title/tt1288403/ http://www.youtube.com/watch?v=YO_6ThUGEpc |
Znam da malo kasnim al pogledao V for Vendetta.Sasvim solidan film, njegov nacin pricanja me se bas dojmio, kao neki pjesnik :D. I scena ubijanja ekipe na kraju , kapa dolje. Samo film je u nekim trenucima malo naporan i predvidljiv pa zato 8/10.
|
Slazem se za ovo "V for Vendetta", predobar film.
Lik je prejak ;D |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao sam Avatar 2D verziju i moja ocjena je 7.5/10. Film je tehnicki jako dobro osmisljen. Krajolici su prekrasni, biljni i zivotinjski svijet je dobro napravljen.
Istina je da prica nije nista novo i da vanzemaljci podsjecaju na indijance, koriste se kliseji i pojedini likovi su iskarikirani (npr. onaj vojnicina kojeg glumi Stephen Lang), ali meni je film bio zanimljiv i zabavan. |
Neko me vrijeme "kopa" jedan film, kojemu se ne mogu sjetiti ni ime ni ekipe koja glumi.
Film je star 10 godina >sigurno,možda i više, i počinje tako da se nekakvi radovi dešavaju u dvorištu jedne kuče, nekakva iskopavanja...itd. Uglavnom Tip (mislim da je bio nekakav doktor)je žrtve zakopavao u dvorište kuće, u drvene sanduke. Fora je da je te žrtve zakopavao žive (vjerovatno ih je drogirao,ili ne sjećam se)i snimao ih i slušao, i gledao na nekakvom ekranu dok su umirali(gušili se) u tim kasama. Pa ako je nekom možda poznata radnja ili bilo što, neka javi.... thx... |
Citiraj:
Pogledao danas popodne Predator i Predator 2. Mislim da komentari nisu potrebni:D. |
Pogledao 2012.
Nije loš. 7/10 zbog dosta "razaranja", te odlično prikazivanje istog. E btw. jel neko pogledao Bad Lieutenant sa N. Cage-om? Zanima me jel se isplati pogledat. |
Citiraj:
|
To znam, ali kad je film widescreen onda titlovi kao da su iza crne trake dolje i ništa.:) Probao sam sve ono Draw to Image/Overlay/VMR i Show Subtitles at top of image/over/under...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali dalje od toga JOK:nono: |
Citiraj:
|
Hvala na odgovorima, pogledat ću.
|
9 (2009).
Inace sam fan svih filmova na kojima je sudjelovao Tim Burton, a ni ovaj ne razocarava. Kratak, jasan i izvrstan. Postapokalipticna tema ekoloskih motiva, mracno ozracje i nevidjeno fenomenalna ekipa voicecastera: can't miss! (PG-13, ali je ovo konzervativna ocjena; moja, nekonzervativna ocjena: mada je animirani-CGI, preporucam pogledati prije pustanja filma mladjima od 6,5-7 godina; za sve ostale: preporuka bez rezerve.) 9/10. |
Jel gledao tko Armored? Dal se isplati pogledati? Lawrence Fishbourne, Jean Reno & Matt Dillon
Čini mi se OK film, o zaštitarima koji voze blindirana vozila banki pa odluče ukrasti jedan ili dva :D |
Citiraj:
|
Pogledao sam twelve monkeys-predobar film,jedan od omiljenih mi sa willisom-9/10
The Hangover-prosječna komedija,ništa posebno,ocekivao sam više-6/10 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |