![]() |
hahah mislio sam da ćeš ga bacit od zid nakon onog zadnjeg "nothing".
nakon 2ipo dana moj i dalje bez greške. |
Citiraj:
P.S. Da, podloga je prljava, prolio sam sok po njoj sinoć i nisam stigao očistiti :wtf2: |
Samo mala digresija... Nije MOJ taj mob, nego frendov, koji je super zadovoljan kamerom. Bilo kako bilo, te kamere su zakurac, ti si dobio model sa boljom. I to je to. Nema tu puno mudrosti. I dalje tvrdim da ga sebi nebi kupio, pa i da ima kameru iz Lumije 1020.
|
Znaci nikakva iskustava sa garancijom kada se uzima iz Kine :(
Ako rikne ... to je to :D Nije mi jasno kako se ekipa uspije riješiti mekih modela preko oglasa bez jamstva. |
I
Citiraj:
A jebajga, na njuški obitavaju neki koji imaju novaca, a nemaju informacije i iskustva kao mi ;) |
Budem pogledao tamo @brko :beer:
Ma nadam se da mu nece ništa biti, ali ono informacije radi .... zanimalo me. |
Citiraj:
A ovaj s videa je preko noći dok je bio na punjaču poludio. Ujutro se nije moga otključati jer ekran nije reagirao. itd... U svakom slučaju sretno :D |
eto narucen danas cubot ONE zeni za pod bor, velika zahvala turisti na kuponu za bangood ;)
|
Lol, ženi možeš na Božić samo pokazati papir da si naručio jer su male šanse da će doći prije Božića a kamoli da riješiš s našom carinom sve to ove godine kada svi skupno odu na godišnji.
Ja tražim i čekam neki novi mobitel s 6582 procesorom koji će imati pristojan ekran i dobru kameru. |
Nacekat ces se ti duze nego njegova zena...
|
meni se nikud ne zuri.... kad dodje - dodje :D
|
Ne znam lažu li specifikacije ali
Timmy E82 -svega 7mm debljina -novi četverojezgreni procesor s dvojezgrenom grafičkom -13mpx i 8mpx kamera (vjerojatno stvarno 8 i 5mpx) -ekran 1280x720 -170$... |
Nije mi jasno zašto toliko škrtare sa internom memom? Nije da dodatnih 4 ili 8Gb košta 100$.
|
Citiraj:
|
Evo 5. dan da mi tracking ne radi, kontaktirao support na geekbuyingu i kazu mi da se vidi na Deutsche post Sendungsstatus. Stvarno, ja utipkam svoj tracking i kaze sljedece:
Citiraj:
|
Citiraj:
I kad ga naručuješ? Vrlo interesantan mi je, ali dok netko ne napravi neki review nema čamse da iskašljem tu lovu ;) P.S. jeli to sa novim procom? |
Ispao mi tronsamrt ts7 danas i display mi otisao. Znaci touch radi odlicno ali display je promjenio boju,u desnom dijelu ekrana imam crne crte.Ima li kakve nade za popravak i mogu li narucit taj dio koji je otisao posebno?
|
Imam ti ja Cubot One koji se ne puni. Ekran je isti. Možemo dogovoriti deal. :D
|
Pm-aj me kad budes slobodan. Ima netko drugi prijedlog ili link di mogu narucit display
|
Citiraj:
http://www.tronsmart.com/Contact a ima i GeekBuying: LINK |
Citiraj:
Prati tu i za par dana ce biti na ips-u. |
Citiraj:
|
Nemam šta oprobavati. Jedan sam već posla nazad stiga im u kinu jučer u poštu. A ovaj video sam poslao jučer evo danas mi još ništa nisu odgovorili.
I tražit ću ih kad im i ovaj pošaljem nek oba zadrže a nek u zamjenu pošalju jedan thl w100. Jel kod tebe isti mobitel? |
da isti radio dobro 10 dana a od jucer poceli problemi kako si ga poslao samo mobitel ili sve i u čemu da li ima u pošti kakva kutija ili koverta veca
|
MediaTek predstavio novi octa core čipset - MT6595
http://www.unwiredview.com/2013/12/1...dy-in-january/ |
Citiraj:
|
ima netko kupon za geek?
|
ja sam sve stavio u jedni malu kartonsku kutiju sa onom pucketavom zastitom :) nisam slao plavu kutiju u kojoj je dosao... nisam slao avionom nego obicnom izaslo me 15km ili 60kn. avionom je bilo 35km. za 10 dana evo pokazalo da je stigao u kinu beijing :)
Sad cemo vidit sta ce geek reci. Sta mislite jel to do ovog 6582 proca... |
Citiraj:
|
Ajme sramote, vec vidim da ce meni bit sve ok i kad ga poklonim za bozic, nakon par dana njesra
|
Mislio sam svi sa 6582 da nakon 10ak dana polude. Drago mi je čuti da nije do toga :D
|
Citiraj:
|
Je li ijedan od telefona kome radi normalno duze od 3 mjeseca? Kad kupujes ove kineze, kao da uzimas macka u vreci.
Meni je HTC Desire pao jedno 10 puta, klincima jos barem dva puta toliko. Flashao sam romove jedno 60-70 puta, nikad problema. Unda? |
Meni sve 5 na thl w100 već 4 mjeseca
|
Sestra od kolovoza ima Haiera w910, padao mobitel par puta i za sad radi ko avion.
Osobno mislim da pored mobitela koji se sad pojavljuju za naručiti s Amazona ( Moto G, Samsung Ativ S...) za otprilike 1300 kuna Kinezi su isplativi samo ovaj prvi rang do nekih 140 dolara. |
Frendu se Cubot One star par mjeseci neće puniti niti ga može upaliti. Probano s nekoliko različitih punjača, preko kompa - 0 points. Čajniz hoće YT snimku da to vidi, a onda ćemo se dalje dogovarati.
|
Citiraj:
i baš je heavy duty mobitel u punom smislu riječi ;) i još mi stari veli da mu nabavim još jednom ako se ovom ipak kaj dogodi... Citiraj:
|
Nek ti frend proba sa punjacem nekog drugog moba, citao sam da punjaci na prvim serijama cubota one ne pune dobro tj da stane punjenje nakon par % baterije
|
Meni iocean x7 radi normalno evo 3 mjeseca, samo je usporio dosta, kao i svaki android kojeg sam koristio do sad, ako nema svjezi rom
|
Probao sam punjač od SGS3 (5V/1A) i S3 Mini (5V/0,7A). Ne trza. Čekam da vlasnik kaže šta će s njim tj. da li će ga poslati nazad ili ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |