![]() |
Citiraj:
Edit: prestize me kolega... Kad smo vec kod Opere, najdrazi browser meni osobno ali svejedno trazim neku alternativu jer zdere ram ko blesav. Mora imati spomenuti text wrapping... Preporuke? |
Opera me šokirala kad sam vidio da je spremila skoro 1 GB podataka na mob mi :D Nakon brisanja (clear data) se normaliziralo i sad je deset puta manje. Ne znam kaj joj je bilo došlo
|
Hvala na preporuci, opera instalirana i radi kako treba ;)
|
Zasad nisam nasao bolju alternativu od Naked browsera, jest ruzan al radi, uvijek, i kako treba.
|
koji playeri nude forward/back skip track sa long pressom na headset volume gumbima?
|
Player pro kolko mi se cini
|
Poweramp ima double/triple za next/previous track. Baš sam si ubo neki dan za 1 dolar na storeu. Najbolji mp3 player koji sam probao.
|
Ljudi treba mi mala pomoc dakle radim u jednoj dostavnoj sluzbi i treba mi gps aplikacija, kupio sam navigon i sluzi svrsi ali mi treba jedna aplikacija sa kojom se vidi mapa sa pozicijom kuca tj njihovih brojeva. Znam da postoji jer mi je jedan gospodin pokazao ali ja nisam zapisao ime aplikacije pa ako koja dobra dusa od cas zna neku aplikaciju koja to moze to bio bih vam jako zahvalan. :respekt:
|
Here maps imaju brojeve kuca.
|
Ima li netko za preporuciti calendar app, a da je relativno pametan. Imam tristo aktivinih kalendara a ovaj guglov je tolko glup, ali zato ruzan da je to strasno. Znaci treba mi nesto sto ima nekakav minimal pregledan widget di si vidim evente i da je dovoljno slozen da u njega mogu hiti local events, google events, outook events, etc, fb rodjendane and what not.
|
|
Podcast
Podcast sadržaji. Što pratite na hrvatskom jeziku?
|
Trenutno slušam ovo:
http://radio.hrt.hr/podcast/itunes/r...48/explora.xml Prijedlozi dobro došli... |
Android remote desktop preko weba
Trazim aplikaciju za upravljanje Android mobitelom (kontakti, poruke, file transfer i slicno), nesto poput ovoga.
Inace sam je koristio prije ali vidim da vec dugo nije updateana pa me zanima postoji li neki drugi prijedlog, inace se radi o jako dobrom uratku! |
Ovo http://www.vysor.io
Ili Airdroid mozda https://play.google.com/store/apps/d....sand.airdroid Edit : vysor nisam pošteno probao,vise čitao da je OK,problem je što će se u budućnosti plaćati i to uz subscriptions i ine moduse |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel se jos uvijek moze preko Airdroida pristupit live prijenosu s kamere s spojenog moba? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Koju aplikaciju koristite za mail, ako zanemarimo Gmail. :D
Imam tri Gmail accounta i jedan Outlook koje koristim preko Thunderbirda - POP3 na PiSiju, a pošto istog nema na Android platformi, tražim aplikaciju koja dobro upravlja sa više mail accounta u ovom slučaju dva gore navedena servisa. Može biti i plaćena, samo da dobro radi. :D |
Pa sto fali e-posta ili email aplikaciji koja dolazi s androidom... Imam tamo tri accounta, sve dela... I ne kosta... ;-)
|
Ja na toj istoj aplikaciji imam 6 mail accounta.
Sve radi... |
CloudMagic. Meni osobno najbolja, a fora je i njihov account, tako da ne moram vise postavke za razne mailove ukucavati kad mijenjam mobitel, samo se ulogiram i sve sljaka :)
|
Ja sam u Gmailu podesio da mi 5 mailova prosljeđuje na njega. Kad dođe mail s druge adrese, imaš oznaku na koji si mail dobio, i kad odgovaraš automatski odgovaraš s adrese na koju ti je stigao mail.
Meni se to pokazalo najbolje riješenje. Ulogiraš se u Gmail i gotovo. |
Potpuno se slažem s fishkal-om. Također imam namješteno za više mailova. Jedino mi je žao da gmail aplikacija ne koristi postavljene potpise ovisno o mailu koji su namješteni na gmail serveru.
|
Ja korisitm isto Gmail na taj način. Meni osobno je to najbolje rješenje. Jedini minus mi je ovo što je A.J. naveo.
Citiraj:
|
Pa i zbog toga mi se Android e-aplikacija cini skroz OK, ako se želi pregledavati postu i, eto, dodati individualni potpis za pojedine račune... Ja na njoj imam yahoo i hotmail accounte, a GMail ipak koristim preko njihove aplikacije, iskreno ne znam bas točno zašto, možda zbog toga sto očekujem da cu tako biti u skladu s osvjezavanjima i nekim novim opcijama i na vrijeme... Ali nije mi bas neko oduševljenje ta app... Znam i propustiti postu jer su im loši filteri za Primarnu pa onda ručno svako malo moram ići na Sva posta... itd.
|
Ja sam koristio stock e-mail aplikaciju za poslovni mail prije nego je Gmail imao mogućnost da se dodaju ostali mailovi, ali sam brzo odustao od nje jer mi je jednostavno trošila puno baterije. Ne znam šta je bio uzrok iako je vrijeme osvježavanja bio jako rijedak, mislim svakih nekoliko sati. Tako da mi gmail najbolje sad leži, ali kao što sam več naveo. Žalim za tim potpisima.
|
inbox od gugla mi je iskreno najbolji email klijent (iako nema podrske za bilo sto osim gmaila) ali dodas accounte na gmail i to je to.
|
Poz. Jel ima neka aplikacija za program tj raspored emisija na fm radiju?
|
kako maknuti ovaj album/artist art koji me uznemirava dok muzika svira
probao sam file explorerom naci albumart i brisao neke datoteke, no nista, pa ako netko zna konkretno sto napraviti? http://i.imgur.com/235PCBJs.jpg http://i.imgur.com/jmgvuogs.png ne zelim drugi player |
Moraš to isključiti u samom playeru, koliko znam
Ako player to ne podržava, uzmi drugi player :D |
Imam m2 rootani, i ispočetka mi je radila aplikacija adaway, od prije par dana, krenu reklame iskakat prilikom surfanja.
Probam uci u app i samo stoji sivi ekran, i nista. Probao instalirati ponovo, nista. Help? |
možda nisam pogodio sekciju foruma, al ako neko može reć - večeras ništa ne mogu skinut preko google playa...probao na 2 samsunga i oba izbacuje grešku u dohvćanju sa poslužitelja RPC:S-7...)
|
Koji univerzalni IR remote app bi mi preporučili? Jel ima tko da to koristi?
|
Lgov "quick remote", na marketu ga nema, al se sjecam da sam ga davno nasel negdje sa strane, pa potrazi.., tipa na aptoide...
|
|
Mogao si ga i ovdje staviti. Nije crackan ili ilegala
|
Citiraj:
ak ne radi, idi u recoveri i napravi wipe cache partion /cache jučer sam na S6 stavio xtrestolite.. mob leti, tak ak se nekome fućka za garanciju, rom je zakon, izgleda ko stock a puuuno bolji.. staviš si apk koje želiš.. knox free, rootan.. kernel sa 5 profila. do sad sam za freezanje i micanje apk koristio rootappdelete.. sad mi baš ne radi na samsungovom 5.1.1... zbog čeg? ima neka druga preporuka apk, inače ovo koristim dugo.. https://play.google.com/store/apps/d...premover&hl=hr |
Molim savjet,
Gdje mogu skinuti .apk filove aplikacija koje dolaze free na play storu? Treba mi .apk file da ga mogu forsati preko MDM-a, intune u pitanju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |