![]() |
Aha, ti si onaj koji mi je to mogao nabaviti u deželi :D 300kn iz UK + porezi. Kažu da je GB bio štedljiviji i brži, ali nemam ga namjeru isprobavati. Odnedavno imam SGS2 i ICS je jednostavno imperativ. Nikad čuo za AllianceRom (ako se radi o ICS-u). Kernel dosta igra ulogu pa razmisli o tome ako ti se rom sviđa. Sretno!
|
E da ja sam bio taj. Samo tad ti nisam mogao nabavit jer sam sutradan vec isao nazad za hrvatsku i tek sam se prosli petak vratio u Ljubljanu.
AllianceRom ti je nova grupa. Odnosno svi koji su otisli iz DarkyRoma nakon frke. http://www.alliance-rom.com/community/ Ma ni ja se nebi vratio na GB. Ljepse mi je na ICSu. |
Šok šok šok. Kako šugava X8 Xperia (v2.1) ima bolju tipkovnicu od HOXa na ovom digitron™ ekranu?
|
Kako mislis bolju, sto je preciznija? Jel se radi o default tipkari?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i osobno nemam problema s tim, Sense tipkovnica mi je najbolja i nju prakticiram stalno/na svakom mobu gdje mogu. |
Citiraj:
ovo je stari post broj #4152 s ove teme tek sam ga sad odlucio odnjeti na garanciju.. |
99% da je ics bio, mene je definitivno spasio korisnik BrunoRv. On bi mogao vise znati koji tocno teba stavit prije slanja.
|
SwiftKey 3.0 vam je na akciji za 1,09$ (popust 75%).
https://play.google.com/store/apps/d...c3dpZnRrZXkiXQ.. |
kako ide shema oko ovih Meizu mobitela.. kupis ih u kini, dodes tu u vip il kojeg operatera vec imas i das da ti naprave micro sim card?
|
tako nešto, i po mogućnosti kad ih kupiš (sebi i kolegama par komada) idemo na ćevape proslaviti :)
|
Citiraj:
Baš sam pročitao cijeli članak i nisam našao šta je power saver na S3.. hmm |
|
Evo vam jedna brzinska preporuka, ukoliko netko slučajno ima HTC Legend (ili neki drugi Android uređaj koji podržava microSDHC kartice od 32 GB) i želi nabrijati memoriju na max.
Samsung MB-MSBGA @ Svijet Medija (jer jedino tu je raspoloživa) Sve radi presavršeno i mobitel je osjetno fluidniji nego sa starom SanDisk Mobile Ultra (Class 6) microSDHC karticom. Preporuka! :dobartek: |
Imam tu karticu već dosta dugo i odlična je. Ne bih imao ništa protiv da ima i 64 GB :) Mobitel je fluidniji ako mora s nje učitavati aplikacije/podatke ili je koristi kao internu (ext, swap). Al je zato definitivno brže prebacivanje sa i na istu.
|
Meni jedino onaj priloženi "microSD to SD adapter" ne funkcionira uopće, ali imam nekoliko takvih adaptera (od starih Nokia) sa još boljim kutijicama, tako da nije bed.
|
znam da cete svi popljuvat, al ovo fkt ne iizgleda loše.. CPU: 1,2Ghz Cortex A-9 dual-core GPU: PowerSGX 531 1024x720 sad kakav je to ekran ne znam, sigurno nije Super Amoled :D ali da ga jebes za 170usd da ti traje godinu i pol isplati se :D |
Još da si ugradio youtube kako treba :D
|
a jebiga :D .... zato si ti tu :fala:
|
Ej, ajd daj link na eBay, niš ne nalazim o njemu..
EDIT: našao.. Očito ima više verzija, procova, reze ekrana, itd.. |
Na linku piše 480x800 pixela kao i 512Mb rama. Očita kopija SGS3. Jedina prednost je da ima Android za razliku od drugog kineskog smeća koje furaju neki svoj OS.
|
http://askhideki.com/hdc-galaxy-i9300-s3-specs-review/
evo modela od Gigu rama.. za 1100 kn Giga rama dual core Cortex-A9, PowerVRSGX531... za tu cijenu kod nas mozes nabavit desire u malo boljem stanju kojeg ovaj mob piša na najjace.. istina bog ekran nije na razini ostalog, ali ajde ako covjek nije picajzla da se prec prek toga.. rezultat na Antutu Benchmarku: 5600 |
Da rezimiram. Ekran veličine onog na SGS3, izgled sličan SGS3, na rezoluciji, softveru i hardveru SGS2. Baš i ne zvuči kao neka dobitna kombinacija.
btw, Antutu na mojem SGS2 (ICS, VIP) - 6363. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmm, evo nam i Intela. U AVD Intel radi bolje od ARM-a. Vjerojatno zbog lakše emulacije. Koliko će ovo bit dobro i koliko će trajati baterija ćemo vidjeti uskoro. Barem bi webtop mogao raditi bolje i još više približiti smartphone sa dockom laptop replacementu.
Motorola officially announces RAZR i with 2GHz Intel CPU thx rodriguez, popravio sam link :) |
Lako za intela, pogledajte malo bencheve S4 Pro http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-814p4.php
|
Citiraj:
|
koliko sam ja skužio na drugim mjestima, plastic that looks like glass :D
|
Ma ne zanimaju me nikakvi stakleni mobiteli. Barem da ju je patentirao onaj kome je pala na pamet tako glupa ideja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moze savjet oko aplikacije,naime imaam mob s androidom a cura iphone.sad trebam neku aplikaciju za poruke,ali da poruke instantno dolaze,nesto kao imessage na iphonu
|
Viber ti je free na obje platforme.
|
MiniCM10-4.0.0 JellyBean 4.1.1/CM10
Na svoj X10 MINI želim staviti dotični operacijski sustav pa imam nekoliko pitanja.
1. To bi radio sve napravio s ovog linka 2. Na forumu s linka piše da NE RADI "HW Video encoding / decoding." ŠTA JE TO UOPĆE? 3. Pod requirements piše da trebam imati Latest 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware. Ja imam 2.2.1. Baseband odgovara. MOGU SAMO PREK TOGA INSTALIRATI ILI MORAM NA STOCK ANDROID? 4. Trebam otključati bootloder (mogu jer je mob. dovoljno star). AL TU BI MOGO IMATI PROBLEMA PA PITAM ODMAH ZA POMOĆ. 5. Kernal nebi trebo biti problem instalirati. Jel' netko to već radio na svoj mobitel? Mi može ko to detaljno objasniti? Bojim se da ne napravim hardbrick kod otključavanja bootlodera EDIT: velikim slovima naznačavam pitanje |
Smanji slova! Velika slova = deranje.
|
Imam Motorolu Razr Droid XT910i htio bih staviti ICS. Napravio sam automatski update sa 2.3.5 na 2.3.6 ali mob sad ispise da je to zadnji update a Motorola je izdala 4.0.4. Htio bih staviti ICS rucno ali trebam neke upute pošto mi je ovo prvi Android, do sad sam bio na Symbianu. Ima li netko ovdje Razr da je to radio? Ne zelim da mi rikne telefon :P
|
U kojem formatu imaš taj update na kompu ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |