![]() |
nadajmo se ne ova sa čudnim izgledom :D
|
Citiraj:
But that`s just me. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, kako ti se honda oklopila u budžet ? :stoopid: Honde su kod nas (pre)skupe... |
Oprema Comfort konkretno ova:
civic 1.8 comfort Alu felge 16" su standard na tom autu, ESP nema, nije ona čudna tj stari model, novi model 2012 i ja gledam na taj auto kao neki alternativni dizajn, jer istina nije mi prvi odabir ali što sam više bio kraj nje to mi se više dopala bila. Uzel sam ju jer auto ionak ne mislim mijenjat dok ga ne izvozim do kraja, kad sam već kupovao takav auto onda sam reko bolje uzet malo jači jer 1.4 atmo recimo ide ko moj megane 1.6, pa nek se počastim kad već kupujem sam svoj auto baš. Gle, ubaci ovu opremu u bilo koji auto te klase i ovakav motor, onda mi reci da je honda preskupa, još na kraju ipak je to honda jedan od najizdržljivijih auta ne-egzotične marke (tu smatram i audi, bmw, mercedes i višu klasu). Po mojem mišljenju da se odmah ogradim : ) . Uklopila mi se taman u 7g kredit za auto u Hypo alpe adria banci, dok je pbz recimo odvratna banka, erste isto, rajfajzen srednja žalost. Bilo je ili ću ušparat kolko se god može pa uzet auto ispod 120 000 ili kupujem nekaj kvalitetno honda ili toyota, opet po mom mišljenju to su jako kvalitetni auti (kumicu je na toyoti carini pred 3g stala vura na 400 000km a stalno se vozi s njome, to ne znaci da to ocekivam od civica ali mi opet nesto znaci, japanac mi nekako znaci kvaliteta, pogotovo provjerene marke). |
Kaj ti to nije preko budžezta? Tražio si auto za oko 120k kn, a kupio za 147k?
Edit: aha, sad vidio ostatak posta Čestitam na novoj vozilici, uživaj! |
Još da nije toliko prokleto ružna. Stariji model je još bio OK ali ovaj zadnji kraj nikak progutat. :(
Osobno bi za te pare radije uzeo Mazdu3 ako se već ide na auto te klase i te cijene. |
pa i uzeo je stari model :)
|
Gore je napisao da je uzeo novi model.
|
ahaaaaaa... kao stari model je čudan :D :D :D
|
Gore sam napisao da sam uzeo novi model :)
Ipak za moj ukus 1.4 100ks fali malo snage, volim se povest a po autobanu 130 idem. Iako ta civic 1,4 100ks dere peugeota 1.4 95ks. siso duzan si mi pivu, provokator jedan :D |
mislio sam da nikada ovo neću napisati novom vlasniku vozila, ali nemoj okačiti slike!!! :D :D :D
|
Daj adresu na PM kad dode auto ja cu bit na godisnjem, ima da te šokiram : )
|
nemreš me šokirati... vidio sam prekjučer jednog na parkingu kod firme :D :D
|
Citiraj:
Ja se nadam da ce iduce god. kad udemo u EU cijene novih auti past jer ce doc malo zesca konkurencija. Ove sadanje cijene su nenormalne. |
Kako mi je rečeno, ovako teče:
Prvo idem sutra kod poslodavca po khrok potvrdu, onda to u banku nosim i u ponedjeljak ili utorak će već banka uplatit auto kući (ruting honda) i onda se par dana čeka auto, tak da bi krajem tjedna sljedećeg mogao biti auto ako ne onda onaj tamo tjedan, ako će biti tako kako kažu. |
u danasnje vrijeme uzimati kredit i kupovat novi auto...svaka čast :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj mi reći da si ti onaj koji se interesira za kupovinu moje duje gti? Da je svijet tako mali? |
svijet je mali :)
al se ne iteresiram za tvoju duju, to je izgleda netko drugi :) |
Citiraj:
|
Sveg i svaceg na stazi :)
|
Citiraj:
|
|
Neznam jesam to samo ja ili me uzasno podsjeca na leona?
|
Citiraj:
|
Jep, mene također podsjeca na Leona :)
Ako nista podsjeca na auto koji ok izgleda |
Citiraj:
al opet je narasao,dobio je turbo motor(1.6 iz juke-a :D),par vrata vishe i navodno da su striceki iz nissana petljali po EDC-u (6 speed double clutch automatic :S),al to su glasine sa foruma...uskoro ce ga predstavit pa cemo vidjet.. |
ma čuje se na snimkama da ima edc, ono dok je još vozio pod maskom... serijala će biti 6gang manual + edc nadoplata.
prednji kraj i logo su mi blah, ali strašnji mi je super. |
cuje se na snimci i lijep shhh :D
a jesi siguran da je i kod RS-a manualac odma u igri,jer je bila rijec za onog tcea od 120ks da ce bit manualac pa edc nadoplata...nisam vidio za RS..? |
jep, okačio je mislim novinar jedan na reno forum kaje pričo sa reno sport ljudima.
|
|
Ma da je od zlata za 5K€ :roller:
|
Nikad nebus izglancal Ferrarija iz tog Fiata...
Zamisli vozit se na njegovoj max brzini od 210 km/h. :flyingey: Al bome izgleda maksimalno uscuvan. |
Slažem se za cijenu da nije za 5K€ i Ferrari detalji su malo too much, al auto je sređen ko bombon.
|
Auto je bonbon i uzeo bi ga prije svake nove Corse, Sparka, Punta i inih....
|
Je, ziher bi uzeo 21 godinu staru krđu prije nove corse opc ili clia sport...
|
Citiraj:
|
Možda po količini buke zbog lošije zvučne izolacije.
To što clio sport ne pruža gušta u vožnji, otom potom. Al dobro, ko voli nek izvoli. |
Ma ja sam vise mislio na ove male gradske aute, za koje ljudi daju 9-10k €, a ne uber verzije istih koji su 2, 2.5 puta skuplji :)
|
Pa dobro, nije ni standardni uno bas bio sa 1.3 turbo motorom unutra....
Ili je mog caleta neko gadno za*ebo svojevremeno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |