![]() |
idem ja to malo istražiti sad :D
znači sve skupa je na razini? velim samo sam dvije pogledao pa ono rađe da pitam ekipu koja je gledala. |
Ionako ima samo 3 epizode po sezoni (2 sezone). I sve su odlične.
USA verzija je nešto slabija, ali ima više epizoda (24 kom.). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo jučer pogledao tu epizodu. Došlo mi je da je... Inače odlična serija, pogotovo 3. sezona... |
Ja nemrem čekati iduću epizodu Breaking Bada. Preporuke onima koji nisu pogledali ovu da ju pogledaju skupa sa idućom :D
|
Citiraj:
|
Druge.
|
o fak... znači sad i ja čekam 3. sezonu :D
|
Počeo i Boardwalk Empire S04 i Homeland S03 :D
A sutra novi SOA, totalno mi promalko |
Citiraj:
|
već danas krećem, naravno da neću preskočiti početak ;)
|
Citiraj:
BE i SOA rulaju samo tako.. Jedva čekam nove epke.. :chears: |
SOA su trebali zgusnuti i završiti prošle godine. Ovako rastežu glavnu radnju i samo dofuravaju nove "likove" i "zgode" samo kao fillere kako bi još više kravu muzli. Ekipa bi se trebala na Breaking Bad ugledati kako se cijela serija producira do trenutka kada dolazi do logičnog završetka (pa si uzeti praktički sezonu i pol pauze za srediti storyline umjesto forsiranja da izađe van).
SOA očekujem oke početak i okej kraj sezone, te hrpu gluposti u sredini pošto će ju tek sa onom iza sezonom završiti! |
Homeland nije krenuo.
Leakana je prva epizoda, krecu tek 29.9. sto znaci da ce se drugu epizodu cekati mjesec dana :D |
A joj koji kraj BB, nemogu docekat iducu ep :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još cilo vrime gledan zašto onaj *Workprint/Screener* edition i onda zbrojim dva i dva nakon malo googlanja. Strašno:D Al dobro, previše toga je kvalitetnu vanka, bolje da se jesen malo razvuče, trenutno se emitira Suits, SOA, Boardwalk Empire, BB,... a za 2 mjeseca nećeš imat šta gledat, svake godine isto. Citiraj:
|
Precedniče potpisujem. Majke im ga se nataslačim, danas sam im sve prokleo. Otkako je gotova jednogodišnja pauza, epizode su glupe do jaja. Zadnjih 5 bi stalo u jednu.
A ove zadnje scene.... Bože dragi. Ne kužim to. Daj završi seriju kak se spada i bok. A ne zadnju sezonu razvuč i ubit. Kao i sopranosi i još neke. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kraj ove epizode me podjetio na ovo http://youtu.be/XpTwcnA9nYw?t=1m55s
|
U vezi BB slazem se sa Mad_Dukeom. Pricekajmo Gilliganov zavrsetak za neke dublje recenzije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Lik je ok, tako da ću gledati to :D
|
poz.
pogledao fringe do s05,e08 i jedino sto mogu reci je da su totalno us*ali komplet seriju IMO sa ovom 5. sezonom. katastrofa. samo neko prenemaganje i zesci BS :nono:. |
Dobro da sam prestao gledati polovinom 3. sezone.
|
black mirror
nešto drugačije. dobra stvar je što odmah nakon 5 minuta prve epizode možete procijenit je li za vas ili ne. :) loša - tek 2x3 epizode. (makar definitivno nije za svačiji ukus, s moje strane) preporuka. |
Jebalo majku, na ovom Homelandu S03E01 sam 3x zaspao od dosade.
|
Breaking Bad parodi...
http://www.youtube.com/watch?v=duKL2dAJN6I#t=679 |
Ovaj Strike Back novi je pravi "popcorn hour" :D
Fino sjedne nakon radnog tjedna. |
Počeo gledati Rescue Me otpočetka i uživam jednostavno :D
toliko racial slurova, sex referenci, općenito svega vulgarnog na jednom mjestu carski jednostavno :D |
Citiraj:
|
Moram nadoknaditi neke zaostatke iz 90-ih. :D
Dal da udarim po Babylon 5 ili Stargate SG-1? |
Babylon 5! Mljac! (malo pregrmi glavnog lika prvu sezonu, meni bar nije sjeo) hehe
|
Sinclair u toj prvoj sezoni izgleda ka da se sprema za set Dinastije :D
|
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:24. |