![]() |
Kažu neki "javna je osoba pa su mu odma dali novi komp"...
Pa bio je javna osoba i kad je predavao na reklamaciju, mogli su mu odma dati novi PC ili barem riješiti kvar u roku 24 sata. Čudno je i da nije u tih 2 mjeseca ni jednom nazvao tamo i rekao "ja sam slavan, riješite mi reklamaciju". Rekao bih da ne postoji nikakav "pokvareni PC" nego se Links i dotični reperčić malo igraju marketinga. Kažu da je svaki marketing dobar, a ovdje je ionako Links ispao pozitivac, vojko dobio malo samopromocije (i nešto materijalno), a ekipa čita i loži se. Čak bi netko mogao pomisliti da će i on dobiti novi PC kao vojko ako tamo kupuje. Ne vjerujem već jako dugo ničemu na internetu, sve je fejk i svi jednu govna, pogotovo "slavni", a još ako to prenosi index onda je bullshit zagarantiran. Anyway, kog briga i za jednu i za drugu stranu... :chears: |
Tako je frende, sve je teorija zavjere. :no2drug:
|
Da, gerilski marketing je teorija zavjere :D
|
Citiraj:
|
on kao neki poznat?
nikad cuo za njega |
Jer očigledno živiš ispod kamena.
Rekao bih prije da je ovo marketinški potez. |
Citiraj:
nadam se da će javnost sad imat prava tražit NOVO ako nešto krepa a kupio u linksu. jer ako može taj "poznati" reper zašto ne i mogo i ja |
Citiraj:
|
I eto ti teorije zavjere :goood:
P.S. Nope, nikad pa ni onda. |
Citiraj:
kad poklone nekom nije dobro, ispada da kupuju pozitivan review, to rade kinezi |
Kaj se JubiTo plaćenika tiče, pa to više nitko od njih i ne skriva, evo ona iJustine je praktički prodajni predstavnik za Apple, JayzTwoCents je neki dan "recenziral" novi Alienware, a cijeli video (sponzoriran od strane Alienwarea) je zapravo (ko bi rekel) plaćena reklama za Alienware. I takvih primjera ima napretek, da sad ne linkam svima najdraže MKBHD, LTT, Austin Evans i slične kreacije. Odavno su se svi oni prodali da se bolji nisu mogli, a onda se pod okriljem kojekakve i nepostojeće objektivnosti prave da rade neku vrstu tehničkog osvrta, jer "žele ljudima pomoći u odabiru novog komada tehnike", a ustvari samo pred kamerom čitaju natuknice unaprijed odobrenog scenarija.
|
Mislim da JerryRigs lupinsvaki svoj uredjaj il ga plati neovisni sponzor(kao dbrand) bar znamo da je to legit
|
Citiraj:
|
Došao sam da napišem kako dugo ne vidjeh ovakav odvratan marketinški trik kao u linksu:
Jučer, trebam neke sluške i naletim na (HS65) akcija jos samo 10sati i odbrojava, popust 40+% ako se ne varam.. Naručim, platim. Jutros, popust samo 5%, cijena 5EUR niža nego jučer! |
Citiraj:
Nisi ti kriv, ali ja uvijek provjerim cijene kod drugih, makar je popust i 70%. |
Jesam ja ćorav ili oni nemaju najnižu cijenu u zadnjih 30 dana?
|
Ma da je besplatno, treba procitati sitna slova. To je Links, vjerovat njihovim akcijama je ko vjerovati cigicu na "majkemi". Minimum minimuma je provjeriti nabavu i hagglezon i usporediti cijenu s drugima.
|
Citiraj:
|
Cijena je jucer bila (s ogromnim popustom) 104,99,
a uglavnom je to cijena na netu.. Pošto su bile dostupne u mom gradu, kupio. Danas 5% popust, cijena 99.99. Pošto je sidetone toliko tih da ga nema, (jedva čujno ako je mic u ustima) vraćam, a zamjena ne možr nego procedura povrat pa 14 dana čekanja.. |
Citiraj:
Npr. https://www.instar-informatika.hr/sl...m_medium=click Sve što je u RH na popustu uvijek provjerim jer se često ljudi opeku. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |