PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

JuiceBox 15.09.2009. 15:44

Ugl jel ima netko nekakav link " za kupit hellsinga " ? :D .Eo sad pogledao event horizon, a onako osrednji film, nis posebno, glumacka postava je onak klasika za to doba , al radnja mi je bzvz , meni to uopce ne lici na horor.

Mad_Duke 15.09.2009. 17:07

Citiraj:

Autor Maos (Post 1431871)
Yes Man.
Cura i ja smo ga ledali nedavno i razvalili se od smijeha.

Radije pogledajte Hangover, od starijih Old School, nešto. Ovaj Yes Man isto kao i I Love You Man, te 17 again su kardinalno loši!

Mislim, a ako baš neš hočeš za curu, stavi onu glupost od Twilighta, a ti se dobro urokaj da izdržiš tih sat i koliko već traje!

TomG 15.09.2009. 18:18

Citiraj:

Autor timmy (Post 1431713)
Datum rođenja:July 3, 1991
:suicide:

hahahaha eto nazalost.:chears:
nije zena crkveno, nego spolom zenka XX

btw:fala decki:chears:

Dawar 15.09.2009. 18:36

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1432007)

...nakon čega slijedi masovna invazija vanzemaljaca na Zemlju, jer su vidjeli da ovdje i nije tako loše, a ljudi su im počeli smetati...

I počet će se rađati aliemani mješanci ljudi i vanzemaljaca i nešto sam čuo neće ni vanzemaljci podnositi crnce :)

Fatal 15.09.2009. 23:54

Tron Legacy trailer :goood:

thedream 16.09.2009. 11:56

Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.:D

Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure.:D:fiju: Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju.

Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim :wtf2:. Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat.

Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu :

6/10

Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.:kafa:

ONeill 16.09.2009. 12:55

Pogledajte film " Frequently Asked Questions About Time Travel".
Britanski Sf film s elementima komedije, svakako preporuka SF fanovima :)

syss 16.09.2009. 13:28

Citiraj:

Autor syss (Post 1431188)
pogledajte prilično anonimni... glumi roy iz it crowda i generalno je oke film - http://www.imdb.com/title/tt0910554/

da ga nisam 10 postova prije preporučio ;)

jučer me oduševio the boat that rocked... jedan tako pozitivan i generalno fell-good film nisam gledao stvarno jako dugo + tematika 60ih i rađanje rocka samo je dodatno "ulje na vatru", moja najtoplija preporuka!

Dawar 16.09.2009. 21:21

Citiraj:

Autor thedream (Post 1432854)
Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.:D

Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure.:D:fiju: Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju.

Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim :wtf2:. Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat.

Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu :

6/10

Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.:kafa:

Slažem se sa ocijenom, ali što se mene tiče TATU je baš dobro pogođena pjesma za taj film, baš mi je pasala uz film :)

thedream 17.09.2009. 08:53

Meni je prisjela.:D:flyingey:

veve 17.09.2009. 10:37

Citiraj:

Ok, this is the hottest new 'Blair Witch Project' -esque movie. We are alone at home and weird freaky things are happening. Do you believe?

Coming to theaters on September 25, 2009.
Starring: Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs, Amber Armstrong, Ashley Palmer

After a young, middle class couple moves into what seems like a typical suburban starter tract house, they become increasingly disturbed by a presence that may or may not be somehow demonic but is certainly most active in the middle of the night. Especially when they sleep. Or try to.
">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

sinisa1989 17.09.2009. 19:46

Citiraj:

Autor veve (Post 1433620)

Brutalno, ja skoro sa stolca opal kad su se vrata otvorila.Mislio da neka za..ebancija

TheEmpress 19.09.2009. 22:12

Pitanje... Prijedlog za neki dobar anime s vampirima. Dosad sam pogledala Hellsinga i Vampire Knight. Vampire Knight mi je predobar, pa bih nešto u tom stilu.

The Comedian 19.09.2009. 22:24

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1435709)
Pitanje... Prijedlog za neki dobar anime s vampirima. Dosad sam pogledala Hellsinga i Vampire Knight. Vampire Knight mi je predobar, pa bih nešto u tom stilu.

jes gledo Vampire Hunter D? meni je taj brija

The Comedian 19.09.2009. 22:25

greska - moze brisanje

TheEmpress 19.09.2009. 22:47

Khm, gledala. :D Našla sam ih par zanimljivih,taj vampire hunter D, Trinity Blood i trećeg ne znam napamet. :D Tak, nekaj od tog ću pogledat.

Vejita 19.09.2009. 22:52

Imas i Blood+. Jedan od boljih koje sam gledao je D. Gray man.

The Comedian 19.09.2009. 22:59

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1435724)
Khm, gledala. :D

ups sry :D

dost hvale Nightwalkera, nisam gledao, al eto.. mos i to pogledat ;)

TheEmpress 19.09.2009. 23:21

Hvala, nekaj od togas bum valjda pogledala. :D

Zasad sam pogledala par epizoda Trinity Blooda na youtubeu, ne dopada mi se baš nekak... :( Bum vidla kak će mi se drugi dopast. Zasad mi je Vampire Knight definitivni favorit.

McG 20.09.2009. 14:28

....

TheEmpress 20.09.2009. 15:53

O moj bože... Ponovno dolazak isusa krista... Joooj, bolje da ne komentiram dalje. :D

Delta S4 20.09.2009. 16:00

Citiraj:

Autor McG (Post 1435989)
Legion:)

Zakon :) Trashy priča, odlični efekti i drugi najgori glumac svih vremena (Denis Quaid). Ovo će biti po mom guštu.:goood:

A Paul Bettany mi je ostao u odličnom sjećanju iz remek djela Dogvillea (2003.)

McG 20.09.2009. 16:31

....

hammer_of_thor 20.09.2009. 17:46

Citiraj:

Autor McG (Post 1435989)
Legion:)

Na stranu tematiku koju je možda i najbolje zanemariti, ali mislim da će film biti čisto OK za pogledati

Citiraj:

Autor Delta S4 (Post 1436063)
i drugi najgori glumac svih vremena (Denis Quaid).

:D :D
Koji je prvi?
Michael Dudikoff? :D

TheEmpress 20.09.2009. 19:07

Citiraj:

Autor McG (Post 1436087)
Nisam neki preveliki vjernik (daleko od toga) ili "ljubitelj" Crkve (kao institucije) i sa svojim razmišljanjem bi pokupil ban u roku odma - na ovom ili bilo kojem drugom forumu.
Ali, kaj se tiče trailera i nadolazećeg filma - ne čini se tolko loš da ga se ne bi isplatilo jemput pogledati.:) Snimljena su i puno veća sranja (puna klišeja i stereotipa) na tu tematiku.

Također, zato nisam htjela komentirat niš. :) Bumo vidli kaj bu bilo od filma...

Mar 20.09.2009. 21:17

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1436133)
:D :D
Koji je prvi?
Michael Dudikoff? :D

Ma MD je još i dobar. :)

Stevo Galeb :D

fanATIk 20.09.2009. 21:41

Moj glas za THE najgoreg glumca ide ovom liku. Pogledao par njegovih filmova i najmanje što mogu reć je prestrašno.

Nybelung 20.09.2009. 21:47

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1436325)
Moj glas za THE najgoreg glumca ide ovom liku. Pogledao par njegovih filmova i najmanje što mogu reć je prestrašno.

Ma daj, pa sigurno si gledao samo War of the Worlds. :D:D

Ovdje je bio ok. Al daaavno je to bilo. :D

fanATIk 20.09.2009. 22:11

Ako imaš muda, pogledaj The Land That Time Forgot i The Day the Earth Stopped. Ajde da te vidim. :D

flajpan 20.09.2009. 22:13

Citiraj:

Autor McG (Post 1436087)
Ali, kaj se tiče trailera i nadolazećeg filma - ne čini se tolko loš da ga se ne bi isplatilo jemput pogledati.:) Snimljena su i puno veća sranja (puna klišeja i stereotipa) na tu tematiku.

Legion je hrpa new age s*** (autocenzura), ali pogledat ću kao što sam pogledao i svaku epizodu Supernatural (ide u isti koš - new age, sinkretizam teški).

Samo je žalosno gledati kak ekipa objeručke prihvaća sve kaj im se servira iz Hollywooda - od obrazaca ponašanja, svjetonazora pa sve do (krivog) poimanja i predstavljanja religije/a.

Al dobro, od sad samo komentiram kak je napravljen film, kakvi su glumci/gluma, efekti, a ne koju poruku nosi (ipak ovaj forum nije mjesto za to).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47.