![]() |
Ugl jel ima netko nekakav link " za kupit hellsinga " ? :D .Eo sad pogledao event horizon, a onako osrednji film, nis posebno, glumacka postava je onak klasika za to doba , al radnja mi je bzvz , meni to uopce ne lici na horor.
|
Citiraj:
Mislim, a ako baš neš hočeš za curu, stavi onu glupost od Twilighta, a ti se dobro urokaj da izdržiš tih sat i koliko već traje! |
Citiraj:
nije zena crkveno, nego spolom zenka XX btw:fala decki:chears: |
Citiraj:
|
Tron Legacy trailer :goood:
|
Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.:D
Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure.:D:fiju: Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju. Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim :wtf2:. Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat. Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu : 6/10 Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.:kafa: |
Pogledajte film " Frequently Asked Questions About Time Travel".
Britanski Sf film s elementima komedije, svakako preporuka SF fanovima :) |
Citiraj:
jučer me oduševio the boat that rocked... jedan tako pozitivan i generalno fell-good film nisam gledao stvarno jako dugo + tematika 60ih i rađanje rocka samo je dodatno "ulje na vatru", moja najtoplija preporuka! |
Citiraj:
|
Meni je prisjela.:D:flyingey:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje... Prijedlog za neki dobar anime s vampirima. Dosad sam pogledala Hellsinga i Vampire Knight. Vampire Knight mi je predobar, pa bih nešto u tom stilu.
|
Citiraj:
|
greska - moze brisanje
|
Khm, gledala. :D Našla sam ih par zanimljivih,taj vampire hunter D, Trinity Blood i trećeg ne znam napamet. :D Tak, nekaj od tog ću pogledat.
|
Imas i Blood+. Jedan od boljih koje sam gledao je D. Gray man.
|
Citiraj:
dost hvale Nightwalkera, nisam gledao, al eto.. mos i to pogledat ;) |
Hvala, nekaj od togas bum valjda pogledala. :D
Zasad sam pogledala par epizoda Trinity Blooda na youtubeu, ne dopada mi se baš nekak... :( Bum vidla kak će mi se drugi dopast. Zasad mi je Vampire Knight definitivni favorit. |
....
|
O moj bože... Ponovno dolazak isusa krista... Joooj, bolje da ne komentiram dalje. :D
|
Citiraj:
A Paul Bettany mi je ostao u odličnom sjećanju iz remek djela Dogvillea (2003.) |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Koji je prvi? Michael Dudikoff? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stevo Galeb :D |
Moj glas za THE najgoreg glumca ide ovom liku. Pogledao par njegovih filmova i najmanje što mogu reć je prestrašno.
|
|
Ako imaš muda, pogledaj The Land That Time Forgot i The Day the Earth Stopped. Ajde da te vidim. :D
|
Citiraj:
Samo je žalosno gledati kak ekipa objeručke prihvaća sve kaj im se servira iz Hollywooda - od obrazaca ponašanja, svjetonazora pa sve do (krivog) poimanja i predstavljanja religije/a. Al dobro, od sad samo komentiram kak je napravljen film, kakvi su glumci/gluma, efekti, a ne koju poruku nosi (ipak ovaj forum nije mjesto za to). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |