![]() |
klasični čelzi, gutači pimpeka :D
|
Yep yep
|
Citiraj:
Citiraj:
Tekma nije gotova, a u ostalom zadnja se igra kod CFCa doma. Lako se pusti tekma. :D Gotova je tekma. :D :D |
da, nije, stigne bit i 0:6 kak je krenulo :)
|
Ha gle...nakon 26 godina i red je dobiti. :D Kad sam vidio sastav rekao sam da će nas napuniti ko onaj trojica tinicu. :D
CFC najlošija sezona u 10 godina. Tottenham najbolja sezona u 25 godina. Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane. |
Nisam gledao Tottenham puno ove sezone,, jel su i inače ovak prgavi ili je to samo Chelsea-u u čast? Costa hoće iz kože iskočit,koliko ga prcaju.:roller:
|
1:2...ajmo..još jedan.
Mikel...MIKEL! Ja stvarno ne vidim zašto njega itko drži. Ko bog će ga Conte staviti na bubanj i bok! |
To je to
Sent from my MotoG3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
2:2 :D
Bit će nešto od ovoga ! |
TOOOOOOOOOOOOOOOOO
2:2 |
To je ta liga, nitko se ne žali na suca osim kaj par njih stalno cvile :D
Ajmo lisiceeeeeeeeeee |
Ovaj Hazard je bog, stvarno se nadam da će dogodine u Real ili di već treba, jer ne zasluzuje igrat u ovak losoj ekipi.
U realu bi bio veoma zanimljiv |
Dobro mu je tu gdje je. ;) Zna čovjek odabrati proper klub bez previše manekena. :)
Tekma je propisna! Sviđa mi se kaj je grublja! NEKA! Unti sašilo williana! :D Proper tekma. :D 12 žutih! :D |
Yebote, totalno su pukli
|
Super utakmica! :) Drago mi je kaj je Tottenham nije pobijedio i tako prekinuo niz od 26 godina + izgubio šansu postati prvak. :)
Eh da su s 50% žestine igrali svaku tekmu kao ovu, nitko im ne bi mogao ništa. :) |
Toooooooooooooo zivia nogomet! Jos da west ham osvoji 5 mjesto, a zasluzili su i vise.
|
To bi bilo divno! :)
|
I na početku drugog su bili ok ali da drugi dio tekme je bio njihov! :)
Totti opet ubija! https://www.facebook.com/17416328268...0623115371226/ |
sudac se pogubio ko guska u magli. boli me *** šta gube prvenstvo, nek igraju nogomet ili im daj crveni. za kakve gluposti daju crvene i penale, a danas su kokoške zaslužile 2-3 crvena :D
|
Znači od kad je Liverpool zadnji put osvojil ligu, Schmeichel je došel u United, osvojil ligu 5 put, umirovil se i 14 godina kasnije mu je sin osvojil ligu.
Liverpool :roller: |
Molio bih neku dobru dusu da veceras zakelji pokoji link za livestream LP, hvala. :D
|
Najlakše ubodem ovdje, pola sata prije utakmice bude cijela hrpa.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ |
Last 11 years
Utd Chelsea City - 11 titles Wenger - "I can't compete with billionaires" This year Leicester Wenger -"It's the fans fault" :roller: ...plus još najsluplje karte... :roller: ah, nije danas lako biti navijač Arsenala :roller: |
|
Robert Lewatowski :D
|
Kak god završi, Oblaku treba dić spomenik. Mislim da ne bi prošli ni Barcelonu bez njega.
|
Muller panjino, a ovaj "Guzimez" iz Patetica je prodana duša (gol kroz noge u živom zidu i skrivija penal :p)
|
Simeone <3
|
Baš dugo nisam vidio dobar fajt između klupa ... mogli bi koju rundu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |