![]() |
Vidim po portalima, svi madridisti se buntaju da budu lagano riješili Dortmunda pa 10. put digli kantu, očito su jako brzo zaboravili grupnu fazu :D
24/10/2012 Dortmund 2-1 Real Madrid (Lewandowski 36', Schmelzer 64'; C. Ronaldo 38') 6/11/2012 Real Madrid 2-2 Dortmund (Pepe 34',Özil 89'; Reus 28', Arbeloa a.g. 45') Ma e, šta je jedna Borussia za nadmoćni real :D :lol2: |
Steta, bayern ni ove godine nebu finala vidio :p
A real ce morat odigrat dve tekme sezone, inace ne vidim kako ce proc bvb. A sto se falcaa tice, jebiga fergie cuo da se mourinho vraca u premiership pa se boji iduce sezone :)) |
Najs :)
Moram priznat da sam nekak priželjkival Bayern - Barcu. Baš me zanima kak će napadački Bayern funkcionirat protiv posjeda lopte i one man army Messija. Realno, ostali igrači im ne mogu napravit nikaj, eventualno Iniesta sa kakvom loptom. BVB - Real. Dobri su i jedni i drugi, malo možda je Real u prednosti, ali tu će bit puno taktičkog nadmudrivanja. |
Teško će bayern protiv barce. :(
Nadam sam se tekmi Real - Barca da ih ovi iz Madrida dobiju pa da gledamo finale Real - Bayern/Dortmund. |
Polufinale kakvo god da je, nije lako. Uvjeren sam sam u prolaz Bayerna, ali lopta je okrugla :)
|
Haha, imam i ja takav. 99 kn u DM-u.. miris predobar. I naravno, ostale artikle od Blancosa :)
|
Nadam se da Real neće u finale, kamoli do kraja.
|
kaj se tiče polufinala Barca - Bayern, ja ostajem pri tome da je to otvoreno
Milan je protiv Barce odigrao vrhunski (barem u prvoj utakmici), ali onda su sve match lopte u drugoj sjebali, katastrofalne greške i napucali su ih PSGa nisu niti pobjedili, tak da, ja vjerujem da šanse jesu nekih 50-50% što se tiće same igre, obje ekipe prakticiraju nogomet sa puno posjeda lopte (npr. Juve - Bayern je bilo 43-57%) najveću slabost barce zato vidim baš u obrani, primili su do sad u svim tekmama 56 golova Mascherano je ozlijeđen, Puyol također |
Citiraj:
Realno, vijesti ono što je izjavio je staro 6 dana. Dakle, uvijek postoji mogućnost kao promjenio odluku, više-manje zbog casha. :fiju: Neću vjerovati glasinama nego službeno. Za sada meni još nije službeno. |
Malo sreće za Barcu. Uzvratne kod kuće (Milan, PSG, Bayern).
|
Citiraj:
citat sa jednog foruma Citiraj:
|
qatar foundation strikes again :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kitić zabio dva komada... svaka čast,majstore :)
Trenutno Betis-Sevilla 1-3 |
Citiraj:
Inače prvi Raketin gol je iz mrtvog kuta, verinajs :) |
Citiraj:
Nevezano bio to Real, Dinamo, Barcelona ili Fluminese, smatram da je upravo takav način razmišljanja i kriv za razne nerede na trininama, netrpeljivosti, zle krvi i sl. A to što se dižete na zadnje noge što netko kaže da je nogomet prvenstveno sport i igra, zaboli me toliko da noćima ne spavam |
Citiraj:
|
Kakva komedija od trenera, dobio je u prvoj sezoni ekipu koja začudo odlično funkcionira i ovako cmizdri, da je nosati trebao preskočiti prvu tekmu onda bi cmizdrio da zbog toga nisu prošli.
http://www.index.hr/sport/clanak/leo...nu/672533.aspx |
Pa nije on trener, Ancelotti je. Ali da, kenja bezveze. Fakat imaju ok ekipu, s obzirom da nisu niti godinu dana na okupu i stvarno dobro igraju.
Samo, malo je iritantno ispast nakon 2 remija pa mu nećemo uzet za zlo :) Kod takvih utakmica je mutavo pravilo gola u gostima. Da se radi o pobjedama onda ok, ko će utrpat više. Al ovak... |
Bayern sa C postavom ubija Nürnberg doma 3-0 :D Mandžo za sad samo na klupi
na stadionu navijačko ludilo Kažu švabi i da je "specijalni" na utakmici Dortmunda u Fürthu, a BVB trenutno vodi 0:5 :D Kako se nadam da će ih žuto crni nakantati, 'ebe mi se za modrića :D |
Bah..ispao millwall iz fa kupa. Wigan j prvi gunalist. Danas se odlucuje tko je drugi. Cfc ili city.
|
I ja :D To bi bila propisna makljaza kak god da okrenes. :p
|
vidim chelsea se priprema za dolazak mourinha, igraju bunker ko milan u najboljim danima :D
|
kako je krenulo, čelzi je najebo :D
|
Prejak je city za njih.
|
oho, ba smanjuje
opet dao dobar gol |
ovaj otočki nogomet postaje teatar apsurda. A za koga se Chelsea danas defenzivno čuvala? Za ligu E? Za prvenstvo? Za koga,koga!? City je igrao u postavi u kojoj bi ga Slaven Belupo dobio ali..ne..slavni osvajači Lp mi unište dan i fin dobitak
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |