![]() |
Je, dali su oba gola, ali lopte nisu vidjeli. :D
Skoro nisam vidio ovako dominantnu utakmicu Liverpoola. |
u sudačkoj nadoknadi riješava Van Persie:)
|
Mda:D
|
Kakve sreće ima taj Arsenal to je neviđeno.
Ugaženi u teren, otvarani kao konzerva tune svakom loptom naprijed Liverpoola uspijevaju ovako jadno pobijediti. |
Jel to opet liverpool zasluženo izgubio!? :D
Sada WBA - Chelsea..nadam se pobjedi kao i uvijek. :p Full name West Bromwich Albion Football Club Nickname(s) The Baggies,The Throstles,Albion, Boing Boing gay people we are. rotfl :D |
Citiraj:
Gay = vesel, sretan. Chelsea bi morao bez problema uzeti skalp WBA. EDIT: Citiraj:
|
Nadam se da neće:p
|
Biti će to X vrlo vjerojatno. :)
Već vidim da brljave i da nebu bilo nikaj od toga. :p Znam kaj značio gay ali si mogu misliti kako im se rugaju. :D Ajde reci boing boing gay people we are. :D I kad kažeš ajde se to zaderi i probaj se ne smijati! :D |
Citiraj:
Citiraj:
Touche :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čitam i mislim kako Liverpool vodi par golova, a onda Citiraj:
NHF navijačima liverpoola ali ovo je presmiješno :D |
Gledam highlightse Liverpoola i ne vjerujem. Pa ne mogu onoliko faljivat... Nek konačno kupe Cavanija.
|
I chelsea gubi 1:0. :D
Jadna utakmica! :) |
Citiraj:
|
Imbra nastavio trpat,Palermu 3 komada za sada,jos nije gotovo poluvrijeme :D
T.Silva 0:4 |
Citiraj:
|
Ovaj Liverpool je takva smijurija od kluba, sve dok imaju ovakve kvaziigrace nece nikad biti vrhunski klub, pa oni nemogu ovakav nemocan arsenal dobit, koji im je utrpao dva gola na blef.
Jedini Suarez i Gerrard valjaju u tom klubu, kad vidim onog kuyta i ostale karikature, zivot mi se zgadi :D A chelsea je nevjerojatan, mislim da im se abramovic treba dobro nahebati mamice, pola ih otjerati skupa sa prcijom od trenera, dovesti par ozbiljnih igraca ( hamm je negdje Hulka spomenuo ), i opet ce biti onaj dobar stari chelsea koji se prosetao premiershipom... |
Čelzi:p
|
Villas-Boas i Chelsea raskinuli suradnju
Moram priznati da me bilo strah kad je dolazio u Premierligu (strah po Arsenal :)). Koje je rezulatate imao prije toga očekivao sam novog Mourinha. |
Nevalja Ančeloti,nevalja ovaj...a da mozda nisu igraci u banani?:)
|
Di Mateo :D
|
Bogu hvala otisao je lakrdijas...
Mozda i nije los trener (sumnjam :D), ali je nikakav autoritet. Sad im treba neki nazzi da ih dovede u red! |
1 poluvrijeme
0:1 za Manchester Adebayor glumac hvatanje rukama lopte i to drugi put. |
:goood: Rooney!
a Tottenham je probao igrat rukomet:D edit: na 0:3 i "idemo dalje" hahahaha |
0:3
|
Citiraj:
Fala bogu da je otisao. Doduse nije samo on kriv. Mislin da su losi odnosi izmedu igraca dobrim djelom zasluzni za fejlove. Bas me zanima tko ih moze dovesti u red. Vidim da united ubija tottenham. Eh nikad prvaka od tottenhama. |
Citiraj:
:goood: sad će počet "teorije" : "Imali su suca kao 12. igrača" , "Nije Tottenham izgubio, nego je United pobjedio" , "Nije realan rezultat , Tottenham je dominirao, ali je United dao više golova" , jesam što zaboravio :roller: |
Sad treba potjerati još staru problematičnu gardu ala Terry, Lampard, Drogba, Cole, Malouda i takvi, dovesti malo mlade krvi, i da vidiš.
Moja procjena je da će se Torres preporoditi uz normalnu ekipu,ovako su postali ko Milan donedavno, sto starije to bolje :D |
Ja pak mislim da ti navedeni mogu dati još par godina vrhunskog norometa. :) Pogotovo lampard, drogba i malouda. Baš me zanima kak bu bilo dalje. :)
|
Što se mene tiće, Lampard i Malouda ostaju. Drogba nikako.
Volim dobru konkurenciju. |
Benitez izgleda kao glavni kandidat za klupu Chelsea :)
Zanimljivo. Chelsea bi konačno naučio nešto o taktici. Možda nije Hiddink ali je definitivno jedan od najboljih taktičara. A i Torres će procvijetati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |