![]() |
Kad se pitas dal je samo kod tebe problem ili kod svih --> https://steamstat.us
|
nije igra, ali ajd GameGuru Free
|
|
Kathy rain avantura je besplatna kratko vrijeme pa požurite i dodajte si je na account. Nije neki high budget, ali možda se nekome svidi.
|
left4dead2 2 eura
|
|
Citiraj:
|
Nisam siguran je li u redu da ovo stavim ovamo ali mislim da vrijedi spomenuti
https://www.fanatical.com/en/bundle/uprising-bundle Republique Oriental Empires Ziggurat Snake Pass Fantasy Versus Masquerada: Songs and Shadows Asura: Vengeance Expansion Tracks - The Train Set Game Smoke and Sacrifice Lifeless Planet Premier Edition za kojih 40KN. |
Citiraj:
Uzeo zbog Lifeless Planeta. Ako kome treba, Ziggurat mi je duplić. Samo neka javi ko uzme, da drugi ne moraju bezveze pokušavat. |
Claim je vec neko normalno da nije javija.
|
Polygoneer besplatan. Nije neko cudo od igre, ali ok za poslati mozak na pasu.
|
Ja san propustija Van Helsinga 2 sa svim DLC za 2€, i to za 1min :(
Jel zna netko jel bude često on na popustu? |
Ja sam uhvatio za 7€ sve Van Helsing nastavke plus dlcovi i neki tower defense game u paketu
Sent from my iP XS Max |
@Snowrider da vadi mu mast
|
Citiraj:
|
bok,
dali jedan steam korisnik može dati igru drugom steam igraču ? |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
znači ako je netko kupio igru preko steam-a, onda tu igru nemre dati drugome recimo meni ? :D |
Kad kupuješ igre imas dvije opcije.
Buy as a gift -gdje onda tu igru poklonis nekom drugom useru . Nekada se moglo kupiti gift Game i staviti u inventory pa za npr 3 mjeseca nekome samo pokloniti igru ali nisam siguran da li je to još tako jer dugo vec nisam ni upalio steam 😂 I drugo kad kupiš za sebe, e to ne možeš nikome više dati nikada , to je samo za tebe Dakle ako je taj netko kupio igru sebi i igrao ili ju samo dodao na svoj account u Game library, ne može ti darovati 😁 Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
šteta :D
hvala na objašnjenju :goood: |
Citiraj:
Prouči family share na steamu ako ti je osoba frend i igra to podržava Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
A ne kužim šta ti to treba?
Ti želiš neku svoju igru koju si recimo prešao, dat frendu? E ne može to, jbg.. Ali i logično, tko bi onda kupovao igre. Zato možeš frendu dat svoj user name i pass tako da on instalira igru i igra dok ti nisi na kompu, odnosno dok nemaš upaljen steam, dok recimo radiš, ševiš ili nešto treće.. |
Citiraj:
|
Yaaaaaaaaay more games that i will never run .
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
što se tiče ovog 2h refunda
znači ako javiš a nisi imao preko 2h igranja, povrat je siguran? ili oni odlučuju, pa može i nemora bit? |
Mora bit i unutar 14 dana od kupnje
|
da, i to
a ako je kupljeno više igara u toj transakciji, kako samo jednu refundat? netko uspio? |
Citiraj:
Instalirao, probao i refundao. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
gg thx
|
kupiš meni neku igru ? :fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |