![]() |
HUHUHU ovo je bila brza borba. :D Crni je glup ko konj i nema trunke poštovanja ali čini mi se da je malo guma čoek. :D
|
evo Mirko je na redu.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Damnnnnn kakav card je trenutno on za UFC 205.. ovo je bolje od bilo kojeg prijašnjeg card-a samo da ne počnu ozljede.
|
Rowdy comeback 30. Dec.
|
Da ju oce isprašit da se vise nikad ne vrati.
|
Citiraj:
Nego, istina li da će biti fight Mayweather i McGregor? |
Ne.
|
Tesko da bu do toga doslo. Mislim da McGregor nema kaj trazit protiv njega u boksu niti ne zasluzuje da mu ude u ring..
|
Ta je manje bitno, ono što je bitno je lova koja bi bila ogromna...sigurno bi ispunili showbiznis ciljeve.
|
Citiraj:
|
Ima li kakav stream???
|
Ja nemam ni interneta jer su se ovi iz Iskona odlucili imat radove do 8 u jutro bas danas..
|
Znači Alvarez mu nije mogao prići, totalna dominacija. Lik je kreten i retard i ne volim ga iskreno, ali u kavezu što se tiče nižih kategorija je najbolji. Šteta samo što će hebat ove iz Featherweight-a sad, ko zna hoće li Conoru uzet pojas ili će on radit što želi (ići na welter pojas, nebi me začudilo kakve gluposti s njim rade). Ostatak borbi me začudilo da Wonderboy nije rastavio Woodley-a kroz 5 rundi i šok Weidman, kakav KO..
|
Santa exists :D
Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poljakinje su imale najbolju borbu.. |
Ja našao stream pa zaspao u pola 7 :(
|
Citiraj:
|
Jel večeras Badr Hari vs Rico?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Je, baš počinje.
Htio bi da ga Rico dezintegrira. |
Box brutalan, Delboy vs Whyte
|
Pa ovi nisu normalni, tuku i primaju kao volovi. Sad cemo vidjeti kako đošua..
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Bezveze. Ta je bila gotova i prije pocetka..
|
Pogledajte sa UFC 206 Cub Swanson vs onaj kinez, kakva borba u 2. i 3. rundi..
|
Najbolja borba koju sam gledao.
|
Kakav PPV, nešto pre dobro.
|
Borba Swanson-choi je bila nešto savršeno... Toliko luda da je doslovno zasjenila borbu iza nje,di su cowboy-brown isto imali rat... Obe su me borbe oduševile, I definitivno top 10 ove godine..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
Ne znam dal tko gleda, ova borba, jedno 70 kila razlike..ne da nije borba, kao da gledam Dragon Ball.
|
Da, frajer 180 kila....trebas se znat borit protiv toga :lol2: :goood:
Najbolji komentar: Tu tehnika ne radi....Barutov trbuh pojede tehniku :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |