![]() |
meni isto ne radi 3G, a radi li vam iMessage?
|
T-mobile i Bonbon ne radi internet skoro 2 sata. Samo Vip radi kako treba.
|
Pošto su rekli da to već traje 3 sata, pa nije valjda moguće da je zbog ios-a 7 ?
Svi navalili u isto vrijeme i BAM ! :D |
Je li itko skužio kako maknuti već updateane aplikacije koje stoje pod Updates u App Storeu. Napravile su update i tamo stoje sad i nude open i to je to.
|
Citiraj:
|
S frendovima gledam tekmu, kad odjednom jedan u šoku. NEMAM INTERNETA NA MOBITELU?!?!
Jadan nije mogao fejzbuk pogledati za trajanja utakmice :D |
Takoder ne radi , od nekih pol deset navecer, sumnjam da je do ios 7 xD
|
Super, nemrem aktivirat iPhone... Dal itko drugi ima takvih problema?
|
navodno je proradio. Ja također nemogu aktivirati.
Googlam po netu, i nismo jedini. Dosta ih ima taj problem.. vjerojatno su im serveri overloadani.. |
ja sam nakon nekih 200x klikanja uspio aktivirat..
evo nakon par sati korišćenja, +/- MINUS -animacije su mi preduge -nema zvuk kad unlockas screen -neke ikone (messages, facetime, phone) mi imaju tako žarku zelenu boju da me bole oči -notes mi se ne sviđa PLUS +pošto sam od samog početka (2G) na ajfonu, fora je vidit novo nešto +kamera, i opcije oko kamere, fora su +app store izmjene, sviđaju mi se +newsstand ide u folder :D +multitasking +control centar naravno +notification centar |
Citiraj:
|
i čini mi se da mi baterija brže curi, i malo guglanja i eto
http://www.extremetech.com/wp-conten...iosbattery.png :( |
Warning, warning!
Ovaj put kad me je iTunes upozorio da ce mi maknut sve appove sa iPhonea ako ih ne syncam - nije se šalio. Najuseless stvar ikad. Kad sam syncao prije restorea, prebacio mi je samo pol appova, usput... Sad moram trazit pol godine koje sam appove imao jer nisam uzeo SS homescreena. iTunes mi je bio OK jer unutra drzim glazbu, al ovo je tesko sranje. |
Veliki pomak kod nekih stvari, ali ne vjerujem da cu ikada prezaliti izbacivanje 3d docka. Ova blurana traka je prezalosna.
Control centar mi je useless iskreno. Pogotovo jer nema 3g switch. Rado bih da je swipe up gesture iskoristen za multitasking. |
živcira me kod multitaskinga, što je na prvom mjestu taj početni homescreen, i samo smeta, neznam koji k opće mora tu bit
|
Citiraj:
|
a i šema da ugasim tri odjednom je ono, gimnastičarska pomalo, to ću rijetko koristit..
|
Ako vam paralaksa ide na zivce imate opciju izgasit ju u accessibility meniju.
|
baš sam htio pitat jel to dodatni bateriju troši
|
Citiraj:
|
Naviknut ćete na ios. Već 3 sata i odmah negativno.
Notes je bolje nego stari. Ugodan oku Citiraj:
|
Ima, reduce motion se zove opcija, za ugasit to treba bit na ON
|
Nemam uopće :)
|
|
Zašto mi iTunes i mob kažu da nema novih verzija, a dosad sam imo iOS 7 beta 6?
|
Citiraj:
Odi samo u App Store, pa na Updates i onda na Purchased. Tu ces vidjeti sve aplikacije koje si ikad skinuo. I free, i placene. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
|
gin.tonic, pise gore GM
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |