![]() |
|
Ajde destro drži se, bu prošlo pa češ se ganjat!!
|
Citiraj:
:) I cini mi se da je istina to kaj je pisalo u oglasu...zbiljae ko nova. |
jebate destro fino si se sriktal, a i u ovakvom stanju si brzi od mene B-)
vidim ja da bu bilo "deda koje slickove da stavim na oneone?" dok bu trajal oporavak, hi hi... sretno i mozes odma kupit ritchey tom slick 1.4, to ide na tvoje obruce... |
Deda, ne lupetaj :D
|
Citiraj:
|
|
Video sa voznje od Subote.
Bilo je malo fejlova al nikaj strasnoga. Ova kombinacija mi je je8ena. Fakat najbolja staza kaj sam vozio na Sljemenu. Dosta je brza i tehnicki zahtjevna jer se an nekim mjestima da nabrat gro brzine, a korijenja ima na sve strane. Prava allmountain staza. Kamerman je ovaj puta bio Crocus. |
čorusov kombo! :chears:
jebena staza, ako se krene od tomislavca bome se ima kaj i odvoziti! i još je dućan s pivama na kraju! |
Čuki bira NEMOGUĆE linije al svejedno vas je sve napucao :D
|
Linije koje Čuki "bira" su neponovljive, u smislu da ih se ne bi trebalo iskušavat ako nemate sreće ko on.
A taj dućan s pivama je zlo, prošli vikend se zapili tamo s lokalcima, malo mi je jezik bio brži od pameti u par navrata, skoro je bilo po tamburi hehehe |
hehehe Cuki NN :chears: ajd i pal je i drvo pobro ak sam dobro vidjela :) Samo pametno, da ne bi imali jos jednog u Draskovicevoj :)
|
Linije koje cuki bira su samoubilacke :D
|
Ak nekog zanima nov Kryptonite u-lock sa dodatnom sajlom nek baci oko na http://www.njuskalo.hr/zastita-bicik...-oglas-8202273
Za forumaše ide za 300kn. OT - koju stazu preporučujete za prvi put spuštanje niz sljeme po šumi? Još se malo navikavam na novi Cube Analog 29 pa da nije nis prezahtjevno jer se ne zelim pomolit dok se malo ne naviknem i na bicikl i na samo spuštanje po šumi. Tnx |
18-20 al niti to nije bas laka staza poslje Njivica
|
još 2 tjedna do grme....
kao što znate sad je staza da dropa smrti dolje a.k.a. rupe bit će napeto ima i slovenaca u prijavama :D |
Citiraj:
|
A ja sve slušam, kako je to mmax mutirao, odnosno promjenio glas, a kad ono :D
Odlično snimljeno, i još lijepše odvoženo, mislim da vas još dugo dugo nebudem mogao pratiti, kad naravno konačno krenem voziti to hebeno brdo. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Destro je pred mamom obecao da vise nece juriti, tj. biti najbrzi, najjaci, najhrabriji, najluđi i sve sto pocinje NN!
(ok, ovo "najluđi" je ipak rezervirano za Cuksa :D) Nadalje, mama apelira da prodam njegov bajk ;) Nik, posto je kod tebe u garazi, dijelimo zaradu fifty/fitty :D Okruglica i drugi zainteresirani, javite se na PM.. jeftino dam samo da prodam :D Destro mama happy, a i taman ce mi dobro doc da pokrijem dio novih ketača ;) |
Citiraj:
@ Nocni...uff sad procitah i tvoj post. Hmmm posto sam ja bila uz njega od-do...onda i ja dobijem dio kolaca za moj novi bajk hehehehheh Okruglica u iscekivanju Destrovog posta :D |
poslije one kontre tj. korijenja gdje su na prošloj utrci svi padali, ide se desno (a ne ravno
preko one 3 sise) pa se malo pedalira i onda opet desno pa imaš ona dva "skokića" i cilj je u toj rupi |
|
|
ne vredi tolko hehehhehe
|
Znam da su neki pricali o nekvaliteti Urgea, fakat ne znam je l' kvalitetan brand ili nije, ali znam da bi svaka kaciga pri onakvom udarcu puknula, u principu prava kaciga treba se sabit, puknut i amortizirati udarac.
Cak i da nije puknula, da je "na oko" cijela, nakon takvog shuha u pod trebalo bi mijenjati kacigu - i to savjetujem ja koji vozim s puknutom kacigom :D...ali samo zato sto Proteasi nikako da dobiju Vice kacigu, cekaju da prodje sezona, ili da meni pukne film pa kupim neku drugu. |
Pitch je pro-dan. rekordan rok. :D
EDIT: nemojte mi pmove slat više. |
Nećemo PMove, reci tu hehehe
Sad samo On Onea drapaš ha? |
|
Wauuu koja staza ova 9ka sa Krvavicama, alaj ste je fino izgazili. Ja glasujem za subotu da je odvezemo i to ovako ko momci NN, naravno Čuky napred :zdero:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |
|