![]() |
|
Citiraj:
|
u spandSEXu :D gace i oklop, nista drugo ne treba :D
|
Destro brzo se oporavi! Bogati da je bila ona obicna kaciga ostao bi bez glave!
|
Citiraj:
Sad jedino ako ste se vi navikli na ružno, pa vam je lijepo ružno :amen: Destro destro, stvarno izgledaš kao da te netko pribia. :D Meni je jučer navečer na Marjanu burpao tubeless jer sam zakačio vjerojatno jedini korijen na Marjanu prilikom doskoka -.-' Bilo me strah u mraku da ne postanem nova meksikanka... bar nas Kerumov križ sada čuva. |
Citiraj:
|
Nope :(
|
ko zna kolko bu to jos tamo stajalo nasred puta ;(
|
fora je kaj 3 motorke rade od jutra do mraka 100m od mjesta di te bukve leze, al to je vjerojatno druga ekipa i zaboli njih za ta stabla koja nama smetaju vec 2 tjedna..
|
ima li netko sram x9 shiftere i mjenjace da ga zanima zamjena za XT! Znaci ja dajem xt a trazim sram x9!
|
Citiraj:
hvala na zeljama za oporavak. posebna zahvala ide Niku i Nocnom, a Okruglici hvala sto mi je drzala led na nozi pa sad vec mogu hodat. tak su mi rekli bar :D ak sam kog zaboravio nek oprosti i nek se javi :) |
|
Citiraj:
|
Zna li tko osobno ovog dečka?
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=85481 Da li je vilica stvarno toliko vožena? |
Poznavajući njega, vjerojatno je neki švicarac otišao par puta sa biciklom do dućana, pa mu je nestao i nakon mjesec-dva imaš bicikl u Hrvatskoj sa dijelovima koji su doista prošli 50km.
|
Napisao mi je da ima račun od bajka s kojim je došla, iz 3.mj.
|
Nebi me cudilo da stvarno je predjeno samo 50km. Frajer samo trguje s djelovima
|
mene je pokusal smuljat... bilo je price i mislim da je bil i baniran radi muljaze...
|
|
Citiraj:
|
Taman za do teretane hoćeš reći :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji je tebi osobno bolji? A ako bi se proracun povecao, sto mislis o ovima: Giant Cypress GE http://www.giant-bicycles.com/hr-hr/...e/14215/64440/ Giant Cypress http://www.giant-bicycles.com/hr-hr/...y/14215/64439/ Ili nesto drugo? Hvala jos jednom :) |
Citiraj:
|
Kolege, preporuke za MTB bicikl do 4000 kn? volio bih da ima prednje suspenzije i disk kocnice (mozda hidro?). Bicikl bi bio za mene, visina 192 i 92-94 kg (kako koji dan zena kuha :) ), znaci rama 22" ili 23" ako se ne varam.
hvala na prijedlozima :chears: |
|
Citiraj:
Drži se susjed, brz oporavak! Jel to onaj pad što si išao na skok na filmiću od Nika? |
Citiraj:
|
Ima itko možda IS-PM 180 adapter? Poludit cu nemrem se ganjat bez prednje kocnice.
|
Citiraj:
-- Irvine hvala na inside info o ramenu. :) Uglavnom, doma sam danas došao. Potres mozga Ove lijepe boje na glavi su masnice i ogrebotine Fraktura ručnog zgloba (tj. distalnog radijusa) Uganuće lijevog gležnja Iščašenje ramena, malo jakije kralješci vrata (C), bez loma :) CT glave bez problema. Čeka me EEG 13.6. Tih dana bih trebao skinuti Desault povoj koji mi drži rame. Nema me cca 2 mjeseca po ovome, nije nitko rekao niti okvirno al toliko me čeka ako hoću odraditi poso kako valja. Živi bili i ne lomili se vi meni ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |
|