![]() |
|
hehe, čemo ih nagaziti da ih bude stid :D jel tak NR? :D
|
@Night
nisam ja strgo lopaticu u zadnjim kanalima. Nego na pocetku kanala nakon singlice di je zlayo pao ;) |
Citiraj:
|
staza tipa koja na sljemenu?
|
Šta sad, nećemo ti reć sve, odi i vidi :D
|
ma biti ću bez brige :D , samo sam radoznao.
|
Vidim, nećeš spavat kolko ćeš biti uzbuđen, ko ja na Velebit kad sam išao s Nikom hehehe :D
|
Sad dok citam ovu zajebanciju mi je vec zal sto ne idem s vama:( Ako netko od nas ostatka luzera sto ne idu na psunj je za ranije sljeme u subotu, onako brzinsko neka mi se javi.
Decki, uzivajte i najte se razbit. P.s. Ucinite mi uslugu i otpilite rideru njegov JARBOL;))) |
Irvin, imas kod mene mjesta ako Lovro odustane, samo se moramo dogovoriti gdje da te pokupim.
|
hehe..
samo znam, da bum ja među prvima uphill, a zadnji downhill. :chears: nema smisla da vas sve operem s jarbolom i pestoosamdesetcentimetarskim štapićem:D btw. Nakon što me danas uhvatio pljusak na Sljemenu i fino namočio kosu kroz kacigu, bio mi je malo neugodnak spuštati se na Sljemenu..furati se dolje s mokrom kosom i nije neki gušt, pogotovo kad malo zahladi za vrijeme kiše u šumi. Svratio sam tako u Ozon sport da pogledam imaju li Helmet Rain Cover.. Imaju, cijena prava sitnica, čeristofakingkuna!:finger: mislim da manekiludakova mama to sašije za 50kn?! |
Citiraj:
|
1. Nik – kola
2. Night 3. Danijel 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. Shoshy - kola 8. Lovro 9. S@ša 10. Zubich - kola 11. Darko podsused 12. Zlayo 13. ja - kola - solaža :) @ Shoshy: evo onda ostajem ja ko prase u Teheranu, pa merem s tobom, nosač imam ili mogu možda točak ubacit kod Murine?? POkupite me kod naplatnih postaja Ivanja Reka, tamo di se nalazimo u 7h ja dođem, s kolima. to bi bilo onda eXtra...jupi. Ja još samo čekam da se Lovro izjasni i da Dado (znaju ga Nik, Sile, Mic-onaj kaj je pao na kraju 9-ke kod česme i još ga boli peta) vidi dali mere vozit ili ne, ali to se sve danas završi. Za mene znači ne treba da uzimaš eXtra nosač, ako idem s tobom onda ga samo okačimo... Znači onda roštilj i after otpadaju? EDIT: ahahahhaa, ispalo je 13 veličanstvenih ili 13 jahača apokalipse ili Oceanovih 13 ili 13. prase :) |
Citiraj:
Da mi je to rekao prošli tjedan kad sam zvao..odma bi ga ostavio i pokupio na plati 15og al jbg murphy me jebe opet...:D Al ajmo reć bolje ovak nego da me opet gss ili nedaj boze nes gore snađe ovo ljeto na brdu :D |
Citiraj:
ili... |
Tog ducana vise nema tamo ;)
|
jel treba netko od vas NN rajdera NN gumu 2.1?
|
kaj onda u 7 kod ivanja reka??
ima tamo ya stati negdje? |
ima, ima z desne strane prije kućica, tamo rendezvous.
|
kaj je s roštiljem? neki su već ćevose kupili navodno :zdero2:
|
Koji je to servis Stewanov, bas me zanima?
Sto nisi Zmijoljupcu odveo bajk na servis, em bi prosao jeftinije, i bio bi spreman za subotu 100%. |
a mogel je i k meni doc, sve ovisi iz kojeg dijela grada je...
|
Citiraj:
A zmija mi je malo predalek ajmo reć kad si bez auta...ja sam na voltinu on tam iza čingača....u vukomercu..pa kad si bez auta i sa radnim vremenom kako ima posla malo mi je jebada preko tjedna...dosta često ostajem prekovremeno do 17-18-19h... Zato mi je bizmark naj opcija a i za sada kod njih sve kaj sam radio su odradili za smiješno male novce super posao..... |
Citiraj:
Kada nemas kose, nemas tih problema, hehehehehehe. |
posto se nitko od NN ekipe nije javio da treba NN gumu, ista je u oglasu, za PCE ekipu ide cijena nesto dole, ako se netko odluci ipak...
|
Citiraj:
|
Kome treba pogon, ovo je odlicna prilika :)
|
Citiraj:
Hajmo vako: do 16h treba se izjasnite, ako SAnto još uvek stigne to organizovat, znate da oće, ali moramo bit ziher :) Lovro? ideŠ?? |
Ak ima mjesta kod Shoshya idem, ak ne nek ide Irvin i uživajte.
|
Citiraj:
trenutno su za 1. irvin NN 2. zlajo 3. darkos 4. darkopodsused |
Citiraj:
jupi Lovro, idemo NN EDIT: jao BRE, pa ja se tek sada setio da jeli tko zvao jarana Davora, NO1 sa dropa da ide z nama?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:55. |
|