![]() |
ii dal ima tko odgovor? 5.0 trosi bateriju kao lud, zato joj se ne svidja. dok na 4.4.2 odlicno
|
Citiraj:
|
Koji Note 4 je "bolji"? Snapdragon ili Exynos?
:fala: |
Exynos, ali mu je baterija nešto manje traje.
Ne grije se ni kod igranja (dok snap se malo grije), sve radi fluidno i oni koji su koristili oba dvije varijante kažu da je fluidniji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali evo, usporedim svoje trajanje baterije na noteu 3 i njeno na S4, mogu joj se komotno smijati. Čim prođe 5-6 popodne, ona pali štednju na zadnjih 10% ne bi li joj izdržao dok ne dođe doma, a ja uopće ni ne gledam koliko baterije ima jer znam da šta god radio će mi do kraja dana ostati barem 20%, a nekad ga i ne punim jer mi ostane preko 50%. Ne znam što je s tim S četvorkama, ali nešto ne štima. 2600 mAh nije mala baterija i ne znam kako je uspije tako smazat. |
Moguce da je naskidala desetak appova sto se syncaju u pozadini i naravno cuclaju bateriju,a tek ako ide na 3G/4G cijelo vrijeme
Mozda da joj za pocetak rootas,ono sa one click programom i preko greenify pogasis sve servise sto bi mogli drainati |
|
sajt di možete provjerit neke detalje o svom Samsung
https://imeidata.net/warranty/samsung http://i.imgur.com/aZp47pT.png |
Citiraj:
|
Evo za edge jurišnike: http://www.droidviews.com/get-androi...e-n915fn915fy/
|
Citiraj:
|
Kolega je imao na 0x1 i prosao je servis bez problema, mozda to ni ne gledaju.
|
Citiraj:
|
Gasio mu se mobitel i poslao ga je. Navodno su sve ispitali i promjenili su bateriju i rekli da je sada sve oke. Sada ne znam sta su radili i dali su to vidili.
|
Taj knox ce se samsungu obit o ledja. Izmislili glupu zastitu operativnog sustava koji se bazira na open sourceu i nesmijes nista dirat po is-u inace gubis garanciju. Postali su kao apple. Samo sto apple radi puno bolje strojeve koji prakticki ne znaju za kvar. Android postoji zato da se po njemu moze cackati, optimizirati. Samsung sam sebi kopa grob knoxom u svijetu mobilne telefonije.
|
A nije vjerojatno sve samo do Samsunga. Nisu ni drugi bolji. Ni guglu ne paše da svi rutaju pa adaway odmah.
|
Citiraj:
Citiraj:
I realno gledajući, koji je postotak ljudi koji koriste Samsung mobitele i uopće flashaju Recovery-e, ROM-ove itd? Jako mal kad se pogledaju svi njihovi uređaji i broj korisnika. |
Koristi li netko kaljeno staklo? Imate li problema sa halo effect-om? Mobitel je zakrivljen na rubovima pa kaljeno staklo zijeva. Kakva je situacija sa obicnom screenprotectorom? Jel i on zijeva ili?
http://forums.androidcentral.com/sam...lo-effect.html Nisam ga jos kupio, ubrzo cu. Trenutno sam u procesu nabave zastite za ekran. :D |
Citiraj:
|
Podržava li Samsung Galaxy Core Plus USB OTG?
|
Core II ne podržava, tako da vjerojatno ni jedinica.
|
Da, logično... Hvala na infu. :chears:
|
Sasmung S4 mini dual SIM
Pozdrav!
Planiram kupit Samsung S4 mini dual sim na njuškalu. Da li netko ima iskustava sa sličim? Koliko sam saznao, takvi mobiteli se ne proizvode za EU tržište, pa zato službeni samsung servisi u HR ne pružaju servis čak i sa garancijom. Na njuškalu takvih telefona ima hrpa (cijena oko 1700 kn) i kažu da garanciju i servis se obvezuje uvoznik tih mobiltea a to je ICENTAR http://www.icentar.hr/samsung-servis...ona-i-tableta/ Dakle, da li imate iskustava sa Samsung S4 mini dual sim kupljenih preko njuškala? Da li su to neke kopije? Da li priznaju servis i garanciju kod ICENTAR... Tnx! |
Slučajno sam izbrisao galeriju fotografija na S4. Jel moguće vratiti te fotke? Probao sam par alata, ali bez uspjeha.
|
Citiraj:
|
Ma nije mi pretjerano bitno. Sve što je važno je bekapirano na nekoliko mjesta. :)
Mislio sam da možda ima neki one-click-restore, pa da probam. :D |
Citiraj:
|
Ne bi spamao po forumu da sam imao uključen sync. :D
|
Citiraj:
Zato meni bateriju požderu backupovi:roller: (dropbox i google drive 24/7 oba). |
kreče lizaljka za note 4 http://www.sammobile.com/2015/02/11/...910c-in-polen/
|
Citiraj:
|
za s4 je izašo 5.0.1..
izgleda da su na novijoj verziji vratili lockscreen notifications.. to je ok a i trebali bi vratiti normalan silent mode u volume mode.. nevjerojatno kakve samsung greške radi s tim lolipopom.. a i sam lolipop je nedovršeno govno. |
Kakav bozji backup po driveovima babama bozankama? Kabl i save na pc svakih 5-7 dana i vozi misko. Jedini backup su mi kontakti na gmailu, sve vise je previse.
|
Citiraj:
Meni je recimo iznimno bitan up na dropbox 24/7 jer onda tom dropboxu mogu pristupit i sa računala kući, i sa laptopa bilo gdje u pokretu, i sa računala na poslu i u uredu i u centrali kad mi treba neki doc ili pdf. A vjerujem da nisam jedini koji ima takve afinitete i potrebe:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mobitel je toliko tromiji u 80% aplikacija koje koristim, a koristim masu toga. Da ne spominjem banalne operacije tipa uđeš u kameru, opališ fotku, prebaciš na preview i dok se on odluči uć u preview i vratit natrag, to su drame. Izlazak iz bilo koje iole zahtjevnije aplikacije ili igre rezultira učitavanjem ikona i weather widgeta od 5-10 sekundi pri povratku na homescreen. Multitask button ima cca 5x sporiji odaziv nego na kitkatu. Battery drain famoznog camera daemona. Općenito lošija baterija nego na kitkatu pri korištenju potpuno istih aplikacija kao i ranije i pri potpuno istom režimu korištenja. Prečesto nervozno prebacivanje 3g-wifi, bez obzira što je wifi konekcija izvrsna, zbog toga sam isključio opciju pametne promjene mreže, što je na kitkatu radilo besprijekorno. Itd., da ne pišem cijele litanije jer ima toga dosta, uostalom, pun je net nezadovoljnih andro L usera.... |
Ako u HR postoji legalni uvoznik istih, on mora osigurati servis. To piše na jamstvenom listu uređaja. Ako ga nema, nemoj ga ni kupovati.
Moje osobno mišljenje je da je to previše para za taj mobitel. Od svih tih Mini/Compact uređaja, jedino se isplati uzeti Z3C jer je to smanjena kopija Z3. Svi drugi su hardverski daleko slabiji od veće braće. |
ima 5.0 dosta bugova, lagova itd.. i to ne samsung nego općenito.. iako samsung ima najviše problema s optimizacijom, pogotovo S5..
inače je prošle godine već u ovo doba odavno bio vani CM11 komplet sa svim dok je danas CM12 još u alpha fazi i vrlo ograničen.. razvoj lolipopa za s5 trajat će sigurno cijelu godinu.. |
Eto, nikad ne valja... ako novi Android OS ne dođe brzo na non-nexus divajs, onda ne valja. Ako dođe odma svi su sretni jer je došao, ali opet ne valja jer se neda rootat i ima bugova... kaj nije onda bolje da se ne žure i da izbace 2-4 mjeseca kasnije update i da radi kak se spada, nego odma silit i popuštat pred milijunima nestrpljivih twitteraša i fejsbukanera koji ih floodaju svaki dan sa ETA upitima "kaće, kaće...dajte više dajte...". Evo vam ga. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |