![]() |
Možda je svjestan da ju nije zaslužio.
Plačipi*ka kao i onaj neymar. Njemačka bez premca najbolja. Svaka čast. P.S. nadam se da ćemo ih danas dobiti u vaterpolu. :) |
Ma sve super ali 6 kila i 175 deka? :D
|
|
:lol2:
|
Citiraj:
|
Realno Messi nije zaslužio zlatnu loptu, prije bi je dao howedesu, ali ocito Adidas ima prste u tome...
|
Koji god forum svi o Messiju pričaju, nije ni čudo da je dobio nagradu kad švapski komentatori u tekmi spomenu više puta Messija nego sve svoje igrače zajedno. Drugim riječima, tolko je spomenut u medijima da nitko drugi nit ne zna za išta drugo. :D
Argentina have Messi, Germany has a team. @fischer: da, Messi i cijela Argentina su bili mrtvi hladni kad su se penjali stepenicama, niti jednom navijaču nisu dali ruku. Ne znam je li to razočaranje ili je nekakav tihi protest. |
Odavno pričam da se na SP ide biti PRVAK, a ne proć jebenu skupinu ili biti sretan da si se kvalificirao. Demagogije da smo mala zemlja su goli kurac, Urugvaj je manji od nas i bio je prvak svijeta, zato odjeb lagano svima našim pametnjakovićima.
Osobno sam kad smo mi ispušili navijao za Argentinu, kao i uvijek na SP jer je taj narod je doslovce bolestan za nogometom, bio sam tamo i vidio što je to. Švabe su goli kurac za njih, možda pune Westfalen za idućih 150 godina, ali ono što u Argentini treba doživjet. |
Argentina je bila losa cijelo prvenstvo i pukom srecom su dogurali so finala.
|
@ Brkati
švabe će izbaciti posebnu markicu za osvajanje SPa. Ako Kristina ikad počne sakupljati markice, znat ćemo zašto :D :D :D :D inače, nitko ne komentira kakva je bila "brazuka" na HRT2 u ovih mjesec dana, očito je bilo fenomenalno :D |
drukao sam za plave,meni je argentina bila bolja(igra),imali su bolje šanse,nisu zabili kad je trebalo,messi je očito bio iscrpljen
|
Brazuka je bila sjajna, trebao bi HRT plaćat pretplatu ljudima koji to gledaju! :D
|
Citiraj:
|
[QUOTE=ExtremePower;2630677]Možda je svjestan da ju nije zaslužio.
ne da nije bil svjestan nego po izrazu lica bilo mu je i neugodno prestrašno koje su to štele... |
onaj start nojera je bio za crveni,mislim da je i sam nojer toga bio svjestan jer se idućih nekoliko minuta nije mogao dobit,pokupio je higuaina ko vlak
|
to kaj ga je pokupio k'o vlak ne znači da je to start za crveni
|
SP gotovo. Lock teme.
Nije da se ima kaj pametno za dodati. Ovak se mozete sam posvadati, a to mozete u novoj sezoni lige petice, lige prvaka i europa ligi. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |