![]() |
Citiraj:
|
Kamere su im ipak nešto bolje od prosječnog 'kineza'.
|
Citiraj:
Poanta je da se se većina mobitela radi u Kini, no opet se iPhone, Samsung, Sony itd. ne kategoriziraju kao Kinezi... Pa, ako je Nokijino sjedište u Finskoj, onda nema smisla da se onda Nokia stavlja u istu kategoriju ko Xiaomi, Vernee, Umi i slični čija su sjedišta, uz tvornice, također u Kini. |
Znaš šta piše na iP-u? "Designed by Apple in California. Assembled in China."
|
Trebao bi mobitel neki da je 5,5 incha i veci, da je kamera ok te da nije bas spor za nekih 1500 kuna. Moze i sa njuskala i novi ako ima kakav dobar sa dobrom ponudom. Od polovnih sam gledao Huawei Mate 8 a novi Xiamoi Redmi Note 5.
Xiaomi ima na honorbuy i pise da je 12 mjeseci garancija, zanima me kako je ona ostvariva. Da li se to salje na eu skladiste ako sam iz eu skladista kupio onda ili se salje direktno u kinu? |
Citiraj:
"Designed by HMD Global Oy, Karaportti 2 02610 Espoo Finland. Made in China." |
Ekipa, molim preporuku za best buy smartphone (android os) do 1500kn max. Najbitnije od svega mi je da mobitel ima što jaču bateriju. Unaprijed zahvaljujem svima na odgovorima :)
|
Xiaomi Redmi 4/Note 4 ali obavezno Snapdragon verziju. Note 4 ima 4000mAh bateriju i fakat odlicnu autonomiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Hej ekipa, ovako na brzinu za koji bi se odlučili, Huawei P20 Lite ili Nokia 7 Plus?
Razlika u cijeni nije prevelika u trgovini |
Biti će sto ljudi ćudi, meni definitivno Nokia.
Već su se relativno pokazali sa update-ima + Android one. Koliko sam vidio, poprilično brz mobitel, SD 660 je kažu odličan. Ni ne znam što ima p20 lite, ali teško podnosim te šarene EMUIe,Touchjizze i slično. Morao bi biti značajno bolji mobitel za istu cijenu da uopće probam prihvatiti.. Edit: ako budem prisiljen kupiti uskoro mobitel, idem na tu Njoku . |
Trebala bi mi preporuka mobitela za žensku osobu, najbitnije mi je da ima čim bolju kameru, da je 5.5 do 6 inča i da je lijep. Ukupna cijena do 350 Eura. Mogu uzet kod nas ili naručit preko neta, svejedno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lijep je subjektivno, ima ga u rozoj i zlatnoj, a kamera je gg. |
Citiraj:
|
P20 pro, Mate 10 pro ili Lg V30?
imam Oneplus 5t (sve savršeno, osim kamere), prethodni mi bio Lg V10 (sve ok, kamere savršene)...koji od ova tri je najbolji izbor, a da mu i kamere budu bolje od V10? Hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to, 500 kn nije prevelka razlika u cijeni za osobu koja će mob koristit 2-3 godine.
|
Citiraj:
|
Do 1800 kn, 5.5". Prioritet je snimanje videa i fotkanje. Samsung J7 ?
|
Dakle koliko sam skužio do nekih 1500kn je Xiaomi Mi A1 bestbuy? Bitno je da sve radi bez nekih trzavica i bugova, a tu i tamo da se može nekakva igra odigrat.
Ovaj u uzija je taj sa android one stock sustavom? Otkad sam na Moto G (1. gen) probao skoro stock android, više nikad se ne vraćam na nešto drugo. Još i dan danas se veselo i fluidno vrti, bez ikakvih znakova starosti :) |
Jesi gledo Redmi 5 plus mozda?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Koja je prednost u odnosu na A1?
|
Treba mi uređaj za stariju osobu, nezahtjevnu (pozivi, sms, viber, browser, mail), kao zamjena za Lumiu 625 koja nakon više od 4 godine počinje otkazivati poslušnost.
Iskopao sam par komada koji bi možda mogli biti ok pa me zanima koji bi bio najmanje zlo (svjestan sam da nema neke velike sreće za tu lovu): https://www.links.hr/hr/smartphone-m...crni-046300025 https://www.links.hr/hr/smartphone-h...sivi-046500080 https://www.emmezeta.hr/multimedija/...bilni-telefon/ Može i još neki prijedlog, uvjet je da je što jeftinije (na rate) i da nije baš smeće. |
Radije Moto nego baš taj Huawei.
|
jel moze preporuka kineza za 1000 kn android otprilike 5 ' , bez bloatwarea.
Gleda sam XIAOMI REDMI 5A jel ima sta bolje do 1000 kn ? Za zensku osobu je al nije zahtjevna. |
Za oba prethodna upita... Dvjema 50+ gospođama sam u zadnje vrijeme preporučio Redmi 5A i obje su zadovoljne mobitelom. Sve radi kako treba.
https://www.nabava.net/mobiteli__100?q=redmi+5a |
Zamolio bi za još jednu preporuku moba, ovaj put za mene. Nakon dvije i pol godine korištenja, došlo je da zamijenim moj Xiaomi Mi4c. S mobom sam bio dosta zadovoljan, jedina zamjerka je baterija, koja nikad nije oduševljavala, a zadnjih mjeseci je katastrofa.
Glavni kriterij mi je čim bolja baterija. U obzir dolaze veličine od 5.5 do 6 inča. Da može solidan multitasking izdrzat. Igrice se neće igrat. Kamera ne treba biti ništa posebno. Budzet 400-500 EURA. Razmišljam o Xiaomi Mi Mix 2. Ima tko kakav drugi prijedlog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |