![]() |
Kad ce Dexter krenut opet, svaka sezona zavrsi prenapeto
|
30.9 :) Taj tjedan u 9. mjesecu počinje jedno 6-7 serija kojih pratim :)
|
Trebam preporuku za serije slične GOT-u i Borgiama. Kojim redom gledat Spartaka?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Nadam se da neće sezona podbaciti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Završila druga sezona Falling Skies. Vrlo dobra epka. Ko će sad čekat još 10 mjeseci do treće sezone...
|
Ally or Enemy? :D
Samo 10 epizoda, nisu normalni. -.- |
Što je ovo, svi misle da mogu na Zemlju samo tako doći :D
|
comjuniti zakon, new girl isto tako zakon... sinoć odgledao valjda 15ak epizoda sve skupa.
gledati svakako ;) |
Citiraj:
|
Previse su bad ass da bi bili enemy... A i dosli su nakon kaj su ovi digli onu pljucu u zrak.
|
Krenuo sam gledati Fallen Skies i čini se ok serija. Malo mi je epizoda 6 bila dosadna, ali ostale su bile dobre.
Ograničio sam se na 2 dnevno, inače zabrijem. :) |
Ih, dvije dnevno. Ja sam The Event strusio u roku dva dana. Predobra serija, al naravno, nije doživjela drugu sezonu. Ma mislim ono, ovi presele planetu u naše dvorište i producenti vele nema više. Ma mrš! :D
|
I ja baš pogledao zadnju Skies-a. A nek idu u 3 p......., dok počne 3 sezona bum se ohladil :D
Malo mi je smješan ovaj novi lik, izgleda ko neki special ops komandos a onda digne vizir i sam kaj se nije rasplako :D Serija je dobra ali mislim da bi u tih 10 epizoda ipak mogli ubaciti malo više fajta sa vanzemaljcima. |
Ja cekam prijevod...i ovo se nadam da je Ally...
|
Faling Skies nova sezona tek 2013, a u krasni k
|
Citiraj:
Inače, izgleda da je predviđen budžet 3 milijuna $ po epizodi... :beer: |
Da li se sjećate vremena kada su sezone serija imale po 20-ak nastavaka ?
Nekako mi se čini da danas sve više serija ima po 7-10 nastavaka po sezoni, da li je to zbog nekog straha od neuspjeha pa ne žele uložiti više novaca u seriju ili što ? |
Breaking bad koja luda epizoda, tj djelovi epizode. Najjace je
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Poceo sam gledat seriu Suits http://www.imdb.com/title/tt1632701/ i evo doso sam do 2 sezone i fina serijica za pogledat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zavrsio sa gledanjem falling skies, ally 100%
|
Završio i ja sa Falling skies i naravno da je ally!
Loša mi je zadnja epizoda bila skroz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:41. |