![]() |
Citiraj:
|
pa poziv ces dobit ako se skida, ako je u procesu updejta on sam nece primit nikakav poziv.
dottore, ovaj updejt leti brzinom skidanja :D |
hmm.. itunes mi ne javlja da ima update, a u settingsima na mobu mi javi "unable to check for update"
dafuq ? |
itunes nije ni meni javljao, a OTA sam par puta isao install-agree install-agree itd. i iz par pokušaja je primio
|
a OTA je ? :D
|
I meni je na mobitel par puta odbijalo i napokon sad prihvatilo... na iTunes nisam ni pokušava..
|
Citiraj:
stoji mi sad na nekih 95% pa cemo vidit |
OTA nije dobar u slucaju da zelite Jailbreak jer u vecini slucajeva ne radi dobro ako je mob updejtan OTA. Cisti restore meni je uvijek prva opcija.
|
A jel znate kad bi to trebalo bit omogućeno putem itunesa ?
|
ja cu prvo updejtat OTA na ios7, i onda spojit na itunes i napravit restore (set as new iphone)
|
Pa i nije strasno... Evo OTA updejt na iPad miniu:
http://img209.imageshack.us/img209/6595/ttcv.png Uploaded with ImageShack.us Na iPhone necu jos. Neka mi jos moje developerske verzije kako keychain nisu ubacili u full verziju a to mi je jedan od glavnih pluseva novog iOS-a. |
1 privitaka
Citiraj:
Imam već tjedan dana :D Sinoć sam dobio 10 apdejta i još mi danas javi 10 ccc. Wifi nigdje na vidiku. Privitak 12382 |
hmm, sad se razmišljam dal da uopće radim restore ili ne, updejto jesam, sve leti...jao muke :D
|
Meni je sad sa početnih šest preostalo vrijeme odletilo na 10h....
|
Citiraj:
Kako Gmail sjajno izgleda. Velika razlika ;) Kad dođem doma u dometu wifi jer ne dam apdejtati 210mb za 11 app. |
hmm meni je gmail sad updejto al isti je ko jučer, doslovno isto sve..
|
Ispricavam se na glupom pitanju ali nikad u zivotu nisam koristio iOS, ako se updatea OTA da li sve ostaje na mobitelu kako je i bilo (slike, poruke, glazba)?
|
kad skidam IPSW s neta, jel skidam GSM ili CMDA? (GSM 99.9%, al koja je razlika?)
zguglao sam nvm |
Citiraj:
sve ostaje |
Citiraj:
|
|
Ima li promjena ili je isti kao GM?
|
Citiraj:
|
gore je ios7, medutim ne radi mi net preko 3g-a.
zna netko mozda zbog cega ? Stoji mi gore 3g i E, ali ne radi net uopce. |
Jel će bit moguće apdejtat sa bete 6 na full? Iz settingsa mislim...
|
Citiraj:
|
svašta.. ni curi na lumiji ne radi net na mobu.. uopce.. t-ht je u pitanju. Valjda je do njih, makar mi se to nije niti jednom dosad dešavalo na ovoj poziciji.
|
kaj nema unlock sounda više? :(
|
Citiraj:
|
sad sam zvao, kaze da je zahvaćen velik broj korisnika i da trenutno programeri rokaju sto na sat da to rješe.. navodno to već traje dobra 3 sata xD
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |