![]() |
Citiraj:
|
ma netribamo se mi svađati kada znamo da će hajduk na maksimiru raz*uziti Dinama zato: bonker2 : bonker : : quake : : quake2 : : hello2 : : suicide : sniper : : roller : : wtf : : boxers : : Machineg : DualWiel :rambo: : CoolRamb : Drone :
|
Citiraj:
spada. Ja sam očekivao neli link za registraciju i da to odmah možeš početi koristiti, ali neće ići. :fuming: |
Citiraj:
|
ja san mislia da će to biti registracija ka na svakome drugome mailu
|
Citiraj:
|
nadan se
|
čisto sumnjam, ako i zaživi ništa od toga da to bude freeware.
|
pa to je samo 1gb:D
|
ma vratimo se mi nogaču
HAJDUK PRVAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :) :) :burn: :burn: :beer: :beer: |
a nego ko će drugi biti!
|
Kaj bu opet Barić počel sa 6-7 defanzivaca???
Koliko sam čuo... A najbolja fora je bila da su se igrači morali naći na ručku jer ih se pol ne pozna:confused: Ma to je sve Štimac isplaniral i zakuhal ne bi li se Sedloski umorio i bio u slabijoj formi za par dana protiv Ajduka:D :D :D |
hehe ;)
|
Baš sam si nekaj mislil kak to da nije počelo kemijanje i podjebavanje prije derbija kad naletim na: Predsjednik splitskog kluba Branko Grgić zatražit će od HNS-a izuzeće križevačkog suca Draženka Kovačića sa subotnje utakmice između Dinama i Hajduka u Zagrebu.
Cijeli članak: http://www.iskon.hr/sport/page/2004/04/28/0208006.html Mislim...ovakvim stvarima bi trebalo stat na kraj...gledam neki dan jednu snimku gdje je stari ružni talijanski čelavac hladno dosudio napucanu loptu kao penal. Pa lijepo onda treba uzet Colinu i nek se gubitnik žali upravi vodovoda:D Makar bi i onda ko bog bilo spike da je i njega netko kupio... Ono kaj mene smeta je to da razno-razni kreteni podjebavaju i nabrijavaju atmosferu, a po običaju bude samo neki nesretni navijač dobil po pički... Mislim...kog se kurca nisu našli predstavnici klubova i HNS-a i dogovorili se o suđenju??? Pa ako nekog nekaj smeta neka lijepo u lice veli i nek HNS to rješava, a ne prek medija...to je samo "pila naopako" i kuhanje frke... Neka se lijepo plate suci iz inozemstva i bok... |
potpisujem za sudca iz inozemstva
|
Citiraj:
No da...:) Sa sucem iz inuzemstva:D bi bar riješili pitanje krađe, varanja, plaćanja... Samo ne znam na kaj bi se onda vadili nesposobni čelnici Rvatckih klubova:rolleyes: |
jelc pa ne tribaš se smijati ;) , toćno sve bi to riješilo šta si napisa :beer:
|
ma COLINA je legenda nema prigovora kod njega nikakvog odmah letiš van to mi jako sviđa i da svirat će jedanaesterac u zadnjoj sekundi utakmice ako je bio kod to još nisam vidio da se dogodilo...
|
Citiraj:
|
potpisujen
|
danas losa igra repke.
u prvom je jos bili ok dok se igralo na prvu ali drugo totalno jadno |
Slažem se da bi Širić trebao sudit.
Nisam gledao kraj. Kolko je završilo. |
Bože...koja je konjina onaj Olić...
Mogli smo ih razvaliti. Kaj se tiče suđenja-ono kaj sam ja htio naglasiti je to da zakaj se te stvari nisu rješile mjesec dana prije derbija nego se sad nabrijava takva atmosfera par dana prije. A jebemumater...ak već toliko Ajduk cvika od krađe i kupovanja zakaj nije već nekaj napravio po tom pitanju??? Osobno mislim da je to uobičajena "pila naopako" koju izvode malo-malo:) |
Citiraj:
|
ma repka uopće nije dobro odigrala, ali solidno:beer:
|
bliži se dan utakmice;) Dinamo- Hajduk,,,,, je li ide ko od vas!!!!!!!!
|
Citiraj:
već imam kartu za JUG!!!! |
a šta se bilo govorilo da će boysi na jug a torcida zapad (nemoj me uvatit za rić nisan siguran možda je drukćije) ili je torcida di joj je i misto .............. mi smo iz splita volimo paštetu ali najviše volimo totalnu štetu.. totalna šteta..... totalna šteta...... evo zore evo dan evo splitskih huligana, huligan sa poljuda napravit će ovdije ćuda......a posebno u zagrebu!!!!!!!:rambo: :rambo: :beer: :beer: :beer:
|
iman jedno pitanje!!!! Senior Member to mi stoji poviše slike je li to kako mogu promijeniti vidin da su to neki minjali
|
Tovari da idu na zapad? :confused: Ne do Bog.
Pazite da od vas ne nastane totalna šteta. :rambo: |
daj šta ste zapustili ovaj topic:mad: :mad: :( :( :( :(
|
Citiraj:
|
zašto freek odustaje od foruma????????????????????????????????????????????????????????????
|
Tak mi je rekao u školi. Rekel je da će koji put svratit da pofleda ovu temu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne budi sritan vga killer sada ću ga ja zamjeniti ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |