![]() |
Ja visim na Ranked Quickmach u igri, pa ak netko oce odigrat koju, naletite.. :D
|
Citiraj:
a ako će entko trajno biti admin skrpajte lovu i platite zajedno i evo ga mini server :D |
Citiraj:
na mojoj konfi vrti na 1280x1024,ugašeno filtriranje,ljudi,stabla low,blur ugašen jer me zbunjuje,vozač low,ostalo je na medium ili high kako što. e da asist of:ne igram,jer je nemoguće igrati na tipkovnici.:respekt: |
Citiraj:
http://www.codemasters.co.uk/gridcom...ads/demo/#spec Mislim da bi ti mogao raditi na 1024*768 sve na low |
Citiraj:
tamo nađeš igricu instaliraš java plugin on ti pretraži komp i kaže ti : |
|
...
greška:lol2: Citiraj:
|
nope ovom iznad mene na 8600gts,meni radi sve na high
|
Momci koliko je loš rezultat od 2:13:xxx na SPA stazi sa BMWom 320:fiju:
|
dali ima nekog a da mu force feedback ne radi?(ak igras svolanom) samo u ovoj igri zajeb. I u colin:dirt je radio i sad radi
|
Citiraj:
|
nasao sam rjesenje na netu!!
ako vam ne radi gas u igri tj auto sam krece, prvo instalirajte najnoviji driver "logitech profiler" http://www.logitech.com/index.cfm/44...=gb,en?osid=13 (neka vas ne buni slika volana jer je to software za bilo kakav gamepad/volan isl)... izaberite OS i download.... onda u igri idite pod controlers i na custom... tu sve manualno porihtati ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- drugi korak je vezan za force feedback koji nije radio, a nakon ovog teksta sve radi savrseno.... dakle: 1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears) 2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory: HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>M ediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM 3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes). 4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ... 5. That's it. Go play RBR! (to je bio topic vezan za richard burns rally, ali sam probao i funkcionira i u GRIDu) |
evo da dodam jedan review koji je po meni vise manje iskren i istinit jer se u vecini toga slazem sa njima :) http://www.gametrailers.com/player/34891.html to je video tako da pazi te se
|
meni radi sve uredno :) kaj se FF-a tiče ( Logitech u igri )
|
Citiraj:
|
Nabavio sam igru, sada ću je probat čisto da se uvjerim da neće radit na X800. Ako bude radilo vidimo se.
|
Citiraj:
|
SM 3.0 mora biti, a koliko znam x800 ima SM 2.0 ( probao frend instalirati, errore vezane uz SM 3.0 baca ;) )
Znaci nema igranja, barem ne na toj kartici :kafa: :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo i ja sam nabavio GRID pa možemo prek hamachija malo nabacit :chears: ak ima mjesta :pirate:.
|
Kikali su me a nisam se mogo spojit na GRID...
A oke. |
Citiraj:
Do fulla se morate strpit malo :D ( imam druge izdatke :kafa: ) :chears: Edit: Također molim sljedeće osobe da mi se jave na PM da bi ustanovili koji joj je točno nick na PCE forumu. Lazarus Ledd; GhostZXY; Shadowfax; King Saban; RSH |
Decki pretpostavljam da se nemre igrat online s demo-om jelda??
|
Može se, ali pitanje je jel ima koga da još igra demo tak da možda nećeš naći protivnike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://max.tportal.hr/subPage.aspx?v...1&categoryId=1 |
Citiraj:
Ne kenjaj sad, sam si rekao na msn-u... Citiram: "...Ne vidim sesiju...", "...Ne mogu ući...". |
evo napokon sam i ja nabavio full igru.
kada cemo MP zaigrati svi zajedno?? |
Ajde ljudovi kad cemo nabaciti ?
|
kolko novih opcija ima u grid full...
ajde recite kada cemo igrati.. |
Ajde vi radije malo odigrajte pokoju online i malo počnite karijeru, da ne bi bilo vajnanja da nemate sve aute na odabir i da ne znate staze.
|
Jebena vista.. morat cu ju maknit da bi se mogao normalno spojit na hamachie
|
Citiraj:
"...sjebano nešt..." "...dok neo-st dođe..." "...onda budemo probali..." |
Citiraj:
|
Pa spojim se normalno ali mi ne nalazi session..
|
e da htio sam reci da GRID je napravio tj uspio sve ono sto Dirt nije uspio... ahh trebao je Dirt tako dobar da ga nisu malo zeznuli...
ja cu vam se kasnije prikljucit u Online igranju sad su mi ispiti na faksu tako da ne stignem bas puno da se igram a i kad se igram to je iza 2hrs :) |
Citiraj:
moja verzija hamačija je 1025, probat ću stavit stariji 1011 iako sam ga na Visti imao i isto sranje :( |
Citiraj:
|
Ako je jedan Hamachi premium i on hosta, dal ostali moraju bit premium ili mogu bit obicni da bi bilo vise od 16 ljudi?
|
Ja sutra budem uhvatil malo vremena i proštudiral zakaj taj Hamajči (1.0.1.1) ne radi na Visti x64. I meni zadnja verzija radi al ne pronalazi sesije. Ma mora biti neka caka da 1.0.1.1 proradi i namjeravam je najti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |