PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Provale informatičkih dućana (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8845)

Ikalafat 24.06.2006. 20:29

Citiraj:

Autor Voki
Eto danas posto nisam imao puno posla uhvatio sam vremena da procitam kompletnu temu. Šta da kažem:confused: Popljuvali ste nas prodavace kao budale...
Uopće nije fer od vas:fuming:

HGspot kao najpopljuvaniji ima preko 30 poslovnica u Hrvatskoj pa u Srbiji i u BiH. Vi ste sada sve te poslovnice popljuvali a niste bili u njih 5. Da debila od prodavaca ima, to stoji. ALI NISU SVI!!:grrr:

Kada vec nekog u nekoj obitelji lajete onda navedite i koga (prezime, mjesto...) a ne psovati cjelu familiju...:smoke:

Uzdravlje!:beer:

Ja prema HGspotu (Požega) imam samo pohvale.. tamo sam kupio 4-5 stvari i ostavio preko 1000 kuna u ovih 6 mjeseci.. jos se nista nije pokvarilo, ukljucujuci i matrox disk 40 giga (tanka serija)

EDIT:

Citiraj:

Autor Crash009
isto i u Požegi i Našicama...

jučer sam ostavio u 2500kn u hgspotu u našicama... naručena roba došla za 2 dana i svi sretni...

Meni je onaj dugokosi lik zakon, a onaj bradati i visoki, on je bio u ona ili on na novoj!

bozzomfeeder 11.08.2006. 15:18

XY trgovina u Sinju

Ja:Dobar dan.Imate li prijenosnih diskova u prodaji?
XY:(u čudu)Zar se diskovi mogu i prenosit?!

: goood :

h3lld 13.08.2006. 00:00

Citiraj:

Autor smigl

inace imam vrlo nizak prag tolerancije prema prodavacima.

osim jedne trgovine u osijeku. melior. lik koji radi je stvarno legenda. kad kupujes nesto sve ali sve ti objasni i kaze svoje misljenje. mozes sa covjekom pola sata pricati o disketama :) jedom mi je crkao disk kod njega i on mi istog trena bez ikakog testiranja dao novi. znalo mi se i desiti da nemam trenutno dosta novaca recimo za napajanje na sto mi lik da napajanje i kaze da mu donesem kada budem imao. nije samo prema meni takav i svi decki koje znam da kupuju tamo su super zadovoljni.

taj lik je stvarno legenda, ali cesto kada dodjem tamo nesto kupiti, on me doslovno odgovara od kupnje, tipa pa to ti je prejako, sta ce ti to, jeftinije se moze dobiti, ovo ono...jedanput sam kupovo rame i rekao mi je da ako negdje u gradu nadjem jeftinije da javim i da ce mi on prodati po toj istoj cijeni ali ubaciti jos 1 god garancije vise... i ja stvarno nasao i dobio 1 god garancije vise...

Zvijerko 13.08.2006. 00:08

Slažem se s obojicom, tip u melioru je stvarno ispravan i da se s njim sasvim normalno pričati, a ni cijene nisu loše ako gledamo da je to ipak mala trgovinica

TomG 13.08.2006. 00:37

je on je ok ..još prije par godina sam kod njega kupovao kad nisam imao bash nikakva pojma ni o chemu (a sad kao imam hehe),ono nikad neko smeće nije podvalio...Creative logitech ni mojim starcima i to...chak mi je i donio kući kad se nešt skvarilo ,pohvala...
a da još je i jeftin...

Gmaz 13.08.2006. 01:20

Prije oko 4 god, Chipoteka
kupujem neke dijelove kad se sjetim da bi mogo pitat za hard jer mi treba......
ja: dal imate hard diskove?
p: da, koji vam treba?
ja: Caviar 40gb
p: nemamo, imamo samo Maxtor i WD

Jackson 13.08.2006. 01:57

Vemil je legendaran, kupujem ja komp i tražim grafičku. Pitam žensku imate li ovu, ona pola sata traži po cjeniku, kaže nema. Pitam ja da li je ova druga 128 ili 256 bitna varijanta, traži pola sata, pita kolegu, kaže 128. Idemo dalje, opet pola sata. Skužio sam igru i nakraju samo čitao brojeve u katalogu da je jadnoj plavuši lakše naći u cjeniku... Od 8 grafičkih nisu imali nijednu pa sam otišao u formel, ionako mi je bliže kući. Cijene su lošije, neću reći da su prodavači bolji, ali bar šričaju s tobom, i sve radi.

Emissary 13.08.2006. 10:58

Citiraj:

Autor Gmaz (Post 497031)
Prije oko 4 god, Chipoteka
kupujem neke dijelove kad se sjetim da bi mogo pitat za hard jer mi treba......
ja: dal imate hard diskove?
p: da, koji vam treba?
ja: Caviar 40gb
p: nemamo, imamo samo Maxtor i WD

Meni nije jasno zašto ta Chipoteka uopče drži PC dijelove, ej. I ovako i onako nemaju ni najobičinije grillove za ventilator na lageru. : baad :

A Pevec je još najjači sa svojim Celeron 1.7 konfama za 2000kn :clap:

baterija 13.08.2006. 11:30

Utisci iz lokalnog ducana..
1.Cooler
Ja:Dobar dan! Imate coolere za proc?
Prod.: Pa kaj ce ti to? Kaj ti se proc tak jako grije(Mislim stvarno)?
Ja:Da...(onako=)
Prod: Mislis ventilatore?
Ja: Hladnjak...(da mu prevedem)
Ja:Socket 939
Prod: Vadi iz vitrine neki jadni...
Evo...
Ja: To je za socket a...
On: Ma nastima se to ,malo jace zasrafis ,gumica i tako... :eek:
Ja: Hvala, dovidjenja...

2.procesor (prije hladnjaka :D)
Ja. Imate Intel p4 630?
Prod.isti)Pa kaj ce ti to? To je za tebe prejako?
Ja:Imate????
On: Imamo! 3500kn
Ja (jedva disuci) Hvala, đenja!

Inace taj ducan nema 1 postene komponente...
Ima sck939 maticne,ali nema ni jedan proc za to..
Prodaje konfe s celicima i 256 rama za 4k kuna ,djeci, i onda govori kako su to najbolje...
LCD 15" 26ms odziva = 3000kn ("pa to ti je tanki")

To brije neki zaposlenik koji ne zna kak se stavlja pasta, istisne cijelu tubu , i onda kazem da je to previse, a on da ce bolje odvotiti temperaturu....

Mirror Breaker 13.08.2006. 14:24

Idem kupovat CRUCIAL Ballistix memu i udem u ducan(tu u Sisku jedan, poznati), pitam imate li tu memu, likovi me bljedo gledaju i pocnu brijat da je to najskuplje na svijetu, da sam lud, to mi ne treba, to je za N.A.S.A istrazivanja, bok te je** ja ih gledam, skacu oko mene ko majmuni i vicu koda sam pao sa marsa, reko decko to ti ovi sta rade u svemiru koriste, ja reko : sweating :o :clap: i pokopajte se...oso van i poceo se smijat ko lud, moro sam odma na sokic i cevape, jer sam dozivio sok : lol2 :

technix 13.08.2006. 15:27

- Prošle godine ja kod frenda koji radi u trgovini inf opreme, ulazi žena srednjih godina;

žena: dobardan, pokvario mi se komp, ne radi, samo crni ekran..
frend: a koji komp imate?
žena: 98. godište, sivi.

- Nedavno, hgspot, čekam u servisu da mi riješe reklamaciju, ulazi mladi gospodin;

gosp: dobardan, kupio konfiguraciju kod vas (još je pod garancijom) a sad sam u drugoj trg kupio još memorije za nadogradnju, pa me zanima jel mi možete vi ugraditi memoriju?
serviser: možemo, to vam dođe 100 kuna.. (hladno)

je..š mi sve, meni bilo neugodno kad sam čuo cijenu.
htio sam ponuditi čovjeku da mu ja stavim modul (džabe naravno), al bi mogao pomisliti da sam gey pa sam odustao :D

Hamm 13.08.2006. 15:52

OT..zašto bi mu stavljali besplatno memu ako ju je kupio u nekom drugom ducanu? da ti ima ducan stavio bi je?

mislim da nebi

ajde da nebi bio full OT

jucer frend doletava do mene:

frend: e
ja: e
frenda: imam konfu koju cu si kupiti od susjeda
ja: cijena?
frend:3,5k kn
ja: ma da..onda je to ok..imas mozda popis komponenti
frend: da (vadi papitic)
ja: ROTFL
frend: kaj je?
ja: to ne vrijedi ni 2,5k kn
frend: lik mi je rekao da ce mi DATI za 3,5k kn a da inace dode oko 4k kn
ja: reci liku da je kreten

konfa je bila:

amd xp2000+
neka KT400 ploca
768 rama (ddr neki)
9100 radeon
200 i nekaj gigi diska
kuciste vulgaris bijelo
zvucnici (neki od 500kn)
monitor compay 17'
neka tv kartica
i IRDA usb device

technix 14.08.2006. 17:09

Citiraj:

Autor Hamm (Post 497372)
OT..zašto bi mu stavljali besplatno memu ako ju je kupio u nekom drugom ducanu? da ti ima ducan stavio bi je?

mislim da nebi

nisi skužio.. nisam rekao da su mu trebali besplatno ugradit, nego se zgražam nad cijenom takve banalne usluge - ti misliš da bi trebali za posao od 30 sekundi uzeti 100 kn? ja ne mislim tako. šta bi onda trebali, za dizanje windowsa uzeti 900 kuna?
a da ja imam dućan, ugradio bi mu besplatno ako je kupio čovjek konf kod mene.. definitivno (pogotovo ako je još pod garancijom). : suicide

al dobro.. zato i jesu dogurali do samog vrha (financijski i poslovno).
a ja da otvorim firmu, brzo bi propao :D

Mad_Duke 14.08.2006. 19:23

Citiraj:

Autor technix (Post 498168)
nisi skužio.. nisam rekao da su mu trebali besplatno ugradit, nego se zgražam nad cijenom takve banalne usluge - ti misliš da bi trebali za posao od 30 sekundi uzeti 100 kn? ja ne mislim tako. šta bi onda trebali, za dizanje windowsa uzeti 900 kuna?
a da ja imam dućan, ugradio bi mu besplatno ako je kupio čovjek konf kod mene.. definitivno (pogotovo ako je još pod garancijom). : suicide

Da, inace je cijena mislim cak 150 kuna. Koliko znam, to se gleda po satu rada, platis prvi sat, cijeli, nema veze, da traje jednu minutu. Servisi imaju mislim cak kod sebe propisano. Za instalaciju OSa traje toliko, ovo traje toliko, tak da ti nemre kao instalirati OS 4 sata.

Veky.VGW 14.08.2006. 20:29

Citiraj:

Kad se parkiras autom na parkingu, placas samo 15 minuta ili cijeli sat, iako si stajao samo 15min?

technix 15.08.2006. 18:10

Citiraj:

Autor Veky.VGW (Post 498326)
Kad se parkiras autom na parkingu, placas samo 15 minuta ili cijeli sat, iako si stajao samo 15min?

a kad telefoniraš plaćaš onoliko koliko si vremena potrošio pričajući na telefon?
stojim iza svoje tvrdnje da je 100 kn preeeviše za stavljanje modula na matičnu. :beer:

raf 15.08.2006. 20:57

ja te podrzavam, mislim da bi bilo fer da uvedu cijenu 15 minuta rada za sitnije stvari.
al na cemu bi onda digli pare :)

alimilano 17.08.2006. 23:08

..da ja prije jedno 3 godine u ve-mila, dođem..pitam..kupio bi memoriju kod vas ...možete li mi je vi ugradit..kažu može nema problema..usluga servisa je 200 kn!!

btw..možete li vi pristupi stranicama hg-spota sad trenutno....

Mr.Ex.President 17.08.2006. 23:10

Citiraj:

Autor alimilano (Post 500513)
btw..možete li vi pristupi stranicama hg-spota sad trenutno....

Ne...

Traži User name i password :D :D :D

freya.k 20.08.2006. 18:59

1.mjesto radnje: Požega (prodavaonica ispod bolti)

Ja: Trebam par cdova...
: DualWiel Prodavač: (prekine me) Koje boje? (i nakesi se)

valjda zato što sam žensko...

2. mjesto radnje: Požega (prodavaonica ispod bolti)

Ja: Trebam cdove.
Prodavač: Za šta ti trebaju?
:confused:

3. mjesto radnje: Požega (prodavaonica ispod bolti)

Ja: ako kupim modem kod vas, plaćam li ugradnju?
Prodavač: da, 40 kn. :smoke:

Odem ja u Mislav i ugrade mi besplatno, za 15 min bilo gotovo.

4. Melior

Inače Melior (prodavača tako zovem, baš mu odgovara) nema pojma. Prije par godina sam kupila konfiguraciju kod njih jer su bili najpovoljniji. Nisam imala pojma o računalima pa mi je za solidnu cijenu uvalio teški krš... Tako ti je kad nemaš koga pitati...
Eto srećom, ovog ljeta ga promijenih.

A da ne spominjem kako idem s dragim kad nešto kupuje pa uvijek odemo tamo da se nasmijemo. Lik uvijek pokušava uvalit neki krš.

On: imate neko bolje napajanje (chieftec ili tako nešto)? :confused:
Melior: nemamo. :)
On: (: roller :)

Crash009 22.08.2006. 13:24

LOL

evo ovako:

pošaljem ja proc u ve mil na reklamaciju prije jedno 2 tjedna,zovem ih par puta kažu da proc nije stigao... ajd mislim valjda pošta nešto ***************e, uglavnom dogovorio se sa mitzekom za proc i objasnim mu situaciju i on mi veli da ih malo stisnem zasto sto vole vozat ljude, spustim slušalicu zovem ve mil, javi se ista ženska koju sam zvao ujutro i kažem joj da sam sad bio u pošti i ženska me onak u pola rečenice prekine i kaže da da evo sad je došao proc... ma lol

da mi nije mitzek rekao da ih malo stisnem tko zan kod kog bi moj proc u kanti završio...

tako da je ovo prvi i zadnji puta da imam posla sa ve-milom, stoka

Defcon.OS 22.08.2006. 13:34

Citiraj:

Autor freya.k (Post 502320)
Inače Melior (prodavača tako zovem, baš mu odgovara) nema pojma.

OT:
Ako mislimo na istog ( vidim da ti je OS u profilu ), molim da se Melior Man-a :D ne vrijeđa po forumu, daaaaleko je od klasifikacije da nema pojma, a što je možda spalio sa tobom, a hebiga dogodi se.

S njim samo pozitivna iskustva, npr reklamacija grafe... ostavio mi osobni broj mobitela, poziv da je posalo, poziv da je stvar riješena i kad mogu preuzeti, dao mi zamjensku kartu u rangu servisirane da mi ne trpi udaranje po igrama- ma sve pet. ;)

alimilano 23.08.2006. 00:40

dođem danas u Ve-mila ,pitam imate tu i tu ploču (vidio online da je imaju ali znam da to kod njih ništa ne znači), imamo..platim i sa računom 5 metara dalje di drže u jednoj prostoriji dijelove...tražio tip 15-tak minuta i vrati se i kaže: "ja nju ne mogu nać".....uzmem drugu skuplju 50 kn..da je za mene nebi ali..........

Hrvoje xyz 23.08.2006. 11:58

Citiraj:

a ja da otvorim firmu, brzo bi spropao :D

moram se nadovezat na ovo , sorry na OT : stari , s vremeno mces naucit da se svo znanje naplacuje..
isto kak taj lik uzima lovu za svoje geološke projekte koje radi , slijepa crijeva koje vadi ili za novine koje pise, isto tak covjek ima pravo njemu naplatit takvu "banalnu" kak ti kazes uslugu.

:cool:

Citiraj:

Autor alimilano (Post 500513)
..da ja prije jedno 3 godine u ve-mila, dođem..pitam..kupio bi memoriju kod vas ...možete li mi je vi ugradit..kažu može nema problema..usluga servisa je 200 kn!!
..

isti slucaj . 200 kn mozda izgleda puno , al takva im je satnica . ikao sto rekoh , svatko naplacuje svoje znanje , zasto nebi i oni ?

Ja npr neznam ugradit daljinsko centralno u svoj auto . Ima ljudi koji ce to napravit za 200 kuna . Da ja stojim pokraj njega dok on to radi , ja bih ubudece znao to i sam napravit , za takav posao treba mozda 20 minuta.
Ali neznam , jer to nisam nikad radio.

alimilano 23.08.2006. 12:33

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 504354)
moram se nadovezat na ovo , sorry na OT : stari , s vremeno mces naucit da se svo znanje naplacuje..
isto kak taj lik uzima lovu za svoje geološke projekte koje radi , slijepa crijeva koje vadi ili za novine koje pise, isto tak covjek ima pravo njemu naplatit takvu "banalnu" kak ti kazes uslugu.

:cool:

isti slucaj . 200 kn mozda izgleda puno , al takva im je satnica . ikao sto rekoh , svatko naplacuje svoje znanje , zasto nebi i oni ?

Ja npr neznam ugradit daljinsko centralno u svoj auto . Ima ljudi koji ce to napravit za 200 kuna . Da ja stojim pokraj njega dok on to radi , ja bih ubudece znao to i sam napravit , za takav posao treba mozda 20 minuta.
Ali neznam , jer to nisam nikad radio.

šta je bilo dalje.....ja odem u drugu trgovinu platim memoriju 20kn skuplje i čovik mi je ugradi na licu mista..sa otvaranjem i zatvaranjem kućišta 3 minute.....i nenaplati ništa za ugradnju (to je logično, uzeo sam ram u njega)
..da su rekli 50kn dao bih ali 200......ja tu ne vidim neku pametnu trgovačku politiku(tko je prodao robu)...ni pošten odnos prema klijentu..(što je ve-mil i pokazao u narednim godinama)

Mad_Duke 23.08.2006. 13:06

Citiraj:

Autor alimilano (Post 504386)
šta je bilo dalje.....ja odem u drugu trgovinu platim memoriju 20kn skuplje i čovik mi je ugradi na licu mista..sa otvaranjem i zatvaranjem kućišta 3 minute.....i nenaplati ništa za ugradnju (to je logično, uzeo sam ram u njega)
..da su rekli 50kn dao bih ali 200......ja tu ne vidim neku pametnu trgovačku politiku(tko je prodao robu)...ni pošten odnos prema klijentu..(što je ve-mil i pokazao u narednim godinama)

Gle, da si meni dofurao ja bi ti ugradio besplatno lol, ali da radim u trgovini, naplatio bi ti 200 kuna.

Zvijerko 23.08.2006. 13:12

Ja bih recimo takve stvari da imam trgovinu sigurno besplatno jer time pokazuješ da si spreman pomoć kupcu i izać mu u susret. Pa makar to naplatio malo većom cijenom same robe. Najbolja reklama je dobra reputacija....

alimilano 23.08.2006. 23:11

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 504418)
Ja bih recimo takve stvari da imam trgovinu sigurno besplatno jer time pokazuješ da si spreman pomoć kupcu i izać mu u susret. Pa makar to naplatio malo većom cijenom same robe. Najbolja reklama je dobra reputacija....

..ovo ja zovem pravilnim razmišljanjem...

frANZi 23.08.2006. 23:27

Citiraj:

Autor alimilano (Post 504892)
..ovo ja zovem pravilnim razmišljanjem...

Također.

hmmm 24.08.2006. 00:53

naravno da bi trebalo bit besplatno jer ljudi se vecinom ne kuze u kompove i samim dolaskom u ducan osjecaju da su na tudjem terenu i ako im naplacujes tako minorne stvari i ne izlazis u susret dobiju osjecaj da ih se muze

Zvijerko 24.08.2006. 01:17

Ali u cijeloj priči postoji jedan veliki problem - JA NEMAM NOVACA DA POKRENEM POSAO :(

Kad toga bude, a nadam se da će uskoro, očekujte takve stvari kod mene ;)

Defcon.OS 24.08.2006. 01:25

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 505002)
Ali u cijeloj priči postoji jedan veliki problem - JA NEMAM NOVACA DA POKRENEM POSAO :(

Kad toga bude, a nadam se da će uskoro, očekujte takve stvari kod mene ;)

Podigni poduzetnički kredit, stavi kuću na hipoteku i udri...

...do bankrota i ovrhe. : goood :

Zvijerko 24.08.2006. 02:29

Hehe, ne posjedujem kuću, ne mogu za trgovinu dobiti kredit.... i tak, slijepa ulica :)

Delta S4 24.08.2006. 03:29

Slažem se, ako se neka roba kupi u nekoj trgovini, bilo bi u redu da ti ju besplatno ugrade. Meni bi to uštedjelo silne novce u mojim informatičkim prapočecima. Ovo trenutno razdoblje smatram počecima :D
Ma da i tu ima jedna nelogičnost. Recimo da si u trgovini auto-dijelova kupio kompletno kvačilo(korpa, potisni...bla-bla). Ajde probaj od njih očekivati da ti to besplatno ugrade :D

I još jedna stvar me smeta. Ako već dereš ljude(oprostiti ćete mi, ali 150 ili 200 kn za ugradnju komponente je deranje kože sa leđa klijenta) , onda bar pošteno plati servisera koji radi u tvojoj firmi! Ali ne, svi rade na minimalcima! Normalno da tako bezobrazno slabo plaćen čovjek traži prvu pogodnu prigodu da nađe bolje plaćen posao. Tako se gubi kvalitetna radna snaga te se srozava kvaliteta usluge. Ali što vlasnike firme briga za te stvari dok zarađuju basnoslovne cifre iskorištavajući ljude(zaposlenike i stranke), a zaštita potrošača je u našoj državi znanstvena fantastika.

Mad_Duke 24.08.2006. 03:55

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 504418)

Hahaha, a svi ste mi dobri, dodje mi da placem od smijeha. Ovako, ako netko kupi bilo kaj kod mene u trgovini, naranvo da ce dobiti free ugradnju. A sto se tice ovoga, da ti dodje balavac i kaze da je kupio nesto negdje drugdje i da mu ga ugradis, naravno da cu mu naplatiti 200 kuna, a ove fore, kako ce tebe zapamtiti kaj si mu jeftino ugradio, lol, najbolje je jos da firma prodaje "besplatno" po nabavnoj cijeni sve komponenete pa bi vi svi bili zadovoljni. lol. Niste normalni.

Bran 24.08.2006. 10:25

@Delta Ne da nekoga branim ali stavi se u poziciju da si ti poslodavac. Bi li da zaposleniku više novca, a znaš da će raditi i za manje? Sumnjam. Ne kažem da je to fer, ali je*iga. Tak je to danas. Svake godine to okusim kad sezonski malo radim.

Zvijerko 24.08.2006. 10:49

Mad Duke, ne kažem za situaciju gdje netko kupi negdje drugdje i dođe do tebe da mu ugradiš, nego kad netko kupi nešto kod tebe. Uostalom, smatram da kakva god situacija 200, ma čak i 100 kn je previše za instaliranje memorije.

-Vassago- 24.08.2006. 12:19

Svakakih budalaština ima al eto ovo se dogodilo mom frendu...

Ima neku bijesnu DVD/Cd pržilicu koju je kupio na preporuku prodavaća jel puno snima i trebalo mu je nešta kvalitetno i dobro.
Frend ima para i nije mu problem tak kupiti nešta bijesno.
Dakel kupi to i snimi s nom oko 100 DVD u 14 dana i krepa mu. Win prepoznaju i ali ništa ne reagira, tj akd ubaci stalno nešt škljoca.

Izvadi iz kompa, ode natrah u HgŠrotaru i kaže šta se dogodilo. (žena radi za šankom). Kaže ona nek on ostavi uređaj i neka dođe za 2 daan serviseri bi trebali provjeriti...

2 dana nakon dođemo ja i frend u HgŠrotaru i pitamo šta je. I kaže žena da en zna šta je ali ona savjetuje da snimimo ponovo drajvere za uređaj.
Ja i frend smo se pogledali i krepali od smijeha na što smo skoro pali na pod pred 20 ljudi.

još se frend napravi blesam i pita jel ima ona možda drivere, na šta mu ona da Neru na nekom original CD-u pa da probamo s tim

Mad_Duke 24.08.2006. 13:24

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 505141)
Mad Duke, ne kažem za situaciju gdje netko kupi negdje drugdje i dođe do tebe da mu ugradiš, nego kad netko kupi nešto kod tebe. Uostalom, smatram da kakva god situacija 200, ma čak i 100 kn je previše za instaliranje memorije.

Bar je praksa da ako kupis nesto kod nekog da ce ti ugraditi, ja sam govorio kad ne kupis. A cuj, pare su pare, a radi se po satima

Wolverine 24.08.2006. 13:29

Dobro koliko sati ti onda ugrađuješ RAM? I kolika je onda tvoja satnica?
Da mi dođe lik sa pričom kako ugradnja RAM-a košta 200kn pa stero bi ga u rodno mjesto :D
kao što je i Zvjerko reko i 100kn je previše.

Zamisli situaciju gdje ti uzmeš RAM za 200-300kn a onda te lik traži 200kn za ugradnju.

Ko one fore 56k modem košta 45kn a ugradnja 100-200kn

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48.