![]() |
ljudi, ima metaka za vintar za kupiti kod onog tradera u bandit bazi :D
al su prokleto skupi :mad: i onaj tamo mechanic trazi usbove o SEVi te daje za njih oko 10k RU :o moram ih pronaci sta brze :D trader mi je htio prodati stash sa jednim unutra... i poslije sam htio opet viditi i nije vise nudio to... samo o pistols-ima neka sranja... :( |
Našao sam konačno GP 37! To čudo je preciznije od SVD-a kada se naprave sve modifikacije za snajper. Čak razmišljam da se riješim tog Dragunova, pretežak mi je, a ima premalo prilika da bi ga potpuno iskoristio.
EDIT: ah, da, SVD je super za ubijanke bloodsuckera. |
Citiraj:
ja ga apsolutno nigdje nisam vidjel |
Dobio ga kao nagradu za quest. Pred sam početak kraja :)
|
Citiraj:
FN2000 http://www.portierramaryaire.com/imagenes/fn2000.jpg |
I ja sam u prvom prolazu to dobio. Mislim da ovisi o tome tko ti da quest GP37 sam dobio od Freedoma, a FN od sad se ne sjećam koga, mislim Mercenary ili Duty...
|
evo jos jednom pitam,znam da sam dosadan ali ako mi ko moze poslat na mail save u red forestu nakon price sa onim starcem ali na patchu 1.505
|
Citiraj:
pa svatko je igro drugacije |
znam da je svako igro na svoj nacin ali ovaj nastavak je prilicno linearna do tog dijela,meni se stalno rusi sad igra,a neda mi se sve iz pocetka jer moji savovi ne rade na novim patchevima
|
Citiraj:
sutra navece |
e, malo se gubim sada po garbageu...
svugdje di pise da ima artifacta nema ih :'( u bazama sam samo pogledao... |
Citiraj:
kad udes odes udesno u prostoriju imas resetkasta vrata tam imas dva (bar su bila ovak kak ja igram) |
Eto prošel i ja ovo...dosta brzo nekak ide priča nakon što se osvoji onaj most kod Limanska, pa zatim borbe kroz grad, pa onda put prema NPP. Uglavnom borba za borbom, a ne ona silna pješačenja prije toga...to me ubijalo u pojam, kao i u prvom dijelu.
Ovdje pred kraj čak nisam ni isao po neke nagrade (onu od Clear sky-a što se dobije za onaj most, mislim da je jako velika nagrada+onaj FM2000)...al sam si mislio da ce pak biti potrebno ici ovdje, pa ondje, pa cu kasnije pokupiti...a sad kad zavrsi ono u Ch. NPP-u je igra gotova i nemože se nastaviti od tud. A ići na one save-ove prije, pa se vracati natrag, pa onda opet prolaziti, niti nemam volje. A bogme niti igrati na nekoj još jačoj težini... Al tak je to svake jeseni dok izlazi hrpa igri u tih 2-3 mjeseca...prođeš jednu, ideš na sljedeću...a moram jos rješiti jednu prije neg stigne Far Cry 2, a i hrpa toga u studenom. |
pj.pino@libero.it
unaprijed hvala |
Citiraj:
nego jel ko ko u ree forestu uspjel uc dolje ispod tunela ? uspjel sam jednom u onoj kupaoni il cem vec nac buldoga iliti RGB6 sad poskusavam sjebat one unutra i ic vidit kaj ima dolje :Machineg: |
ona resetkasta vrata kod bandit tradera?? lockana su mi :(
|
Citiraj:
Imas buldoga i tam u kuci u Limansku, dok sredis na pocetku grada onog tipa gore sa strojnicom, tam gore na istom katu ima jedan tip tog buldoga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
tak mozes otvorit i sef u vagonu iako nema nis u njemu Citiraj:
jel ih moguce ubit ? rokam ih iz sacmarice odzgora i krvare inace sad se zajebavam pomogel sam im da produ mosta pa sad lutam okolo prvo sam se pridruzil Dutyu pa onda Loneru tak da se poslje mogu pridruzit Freedomu :D pa opet loneru pa Dutyu i onda sa njima napad na Freedom al jebga ja ocistim sve a oni opet spuse :wtf2: jel se moze pridruzit banditima :D il porokam bandite u onom hangaru na smecu i evo ih opet :wtf2: pa reko dokle |
mislim da se možeš pridružit banditima, ali ne smijep ni jednog ubiti, baza im je u garbage-u, i kod glavnog ima opcija u razgovoru da se im pridružiš, ali ja se nisam, sad sam neutralan s njima samo zato jer imaju dobrog mehaničara :D a poslije ću im skratit muke :D
|
Citiraj:
nisam uspjel uc kod njih a da ne pucaju po meni al najdraze mi je ubijat tu gamad :Machineg: glupavi bag u igri ides napast bazu freedoma i kad stane pucnjava tebi nestane oruzje a u neprijateljskom si okruzenju tek kad neko pocne rokat po tebi opet dobis oruzje u ruke :fuming::Machineg: tek sam sad skuzio 50k rublja + FN2000 :goood: sad da mi je nas jos damogu poboljsat odjelo Bulat i promjenit kalibar na FNu jebga kad imam mune za kalasa prek 1k komada :D |
kako da roknem po njima kada nesmijem unutra imati oruzje??
moram to pokusati u Dark vallayu sa vratima :D |
Citiraj:
a onda polako unutra :goood: |
Ova igra me pošteno trznula kad sam ponoći igro sam u sobi slušalice na glavi , i lijepo mrak i u igri kad blood suckeri...... skakutala ona po stablima lol.
Lijepo ak i tango down. Upravo sam završio underground misiju i još nekoliko capture pointova u garbage-u , joino duty clan i tako. Samo mi igra nekad iz čista mira greškom duty clan prikaže ko neprijatelj i neki od njih me napadaju a nisam im se zamjerio ničim. 1.5.06 inbound :kafa: |
sa koje jebene zgrade??? :o
|
Citiraj:
sa desne strane di je benzinska |
ja jos uvijek pricam garbageu i bandit bazi... :)
sorry na toliko zajebavanja... |
Citiraj:
pa evo ja ih rokam po zna koji put prvo ih rokas sa vrata a onda udes unutra i rokas kroz prozore gore na stepenicama il onim povisenjima sad sa dutyima sve rokam i zauzimam podrucja trenutno lonere i banditose :Machineg: |
zna netko da li je napravljen onaj mod za mislim SoC gdje imaš mogućnost da se pridružiš monolithovcima???...
|
Ima li neka opcija i koja često se oružja zaglavljuju taman ih nadogradim i potrošim lovu i počnu štekati trenutno sam u Jantar-u i seronja od znanstvenika nekupuje nikakva oružja samo prodaje municiju i to papreno a zombija ko govna.prilikom nadogradnje oružja koje su najbolje opcije:D hebe me "jetik" pa neznam šta valja ,a šta ne:stoopid:.Trenutno imam Vintorez malo pojačan i Abakan(oteo sam ga) dosta poboljšan ali se često zaglavi pa je teški "shit"
Ima li ko kakav pametan savjet i "upute za korištenje" oružja:pirate: Hvala. |
Citiraj:
naravno sad kad znam di su fajtovi i abakan i AK74 pa kad koji pocne stekat uzmem drugi steta kaj na kratki nemres optiku stavit :fuming: pa njega nosit abakan mi je dobar za snajperiranje prebacim na 2 metka prigusivac i polako :kafa: |
bog ljudi..zanima me na kojim compovima igrate na kojim postavkama i kojoj rezoluciji? ja imam amd 4000+ 2gb memorije grafu 3870 ati..reza mi je 1440x900 (nativna je 1680x1050) i na medijum postavkama imam slab fps..na nekim djelovima igre po 10-12 i to traje po par minuta..a kreće mi se i do 40-50..pozdrav
|
Citiraj:
E 8200 ( 6 mb cache 2.66 GHz dual core ) 2 gb mushkin ( DDR2 na 800 MHz uz 4-4-4-12) I 9600 GT dosta overclockana točnije sa 650/1625/1800 na 750/1800/2040 . Na visti x 64 uz full dx 10 dynamic lightining shadow do daske i sve one kerefeke soft water , wet surfaces uz isključen sun rays i sun quality na low vision distance na malo manje od pola grass na 1/3 lightn distance na 1/3 texture i ostalo na max koliko ide igra vrlo ugodno ide reko bi klizi do nekog doba kad malo prebaciva po memoriji :D ali nastavi odma ugodno iza toga. Inaće isključi sun rays jer su prezahtjevne jednostavno a jako se rijetko vide. |
Zaglavio sam u Agropromu u onoj drugoj bazi što je okupirana, tražim neki stik(ili tako nešto) za nadogradnju oružja i nekako sam uspjeo pobiti one seronje u zgradi ali nemogu otključati ni jedna vrata(tu je prije bio onaj mehaničar za nadogradnju oružja i pancirki) prikazuje mi da u bazi ima još bandita treba ih sve ubiti da se može uči i to pokupiti ili šta???
Ako neko zna molim savjet šta i kako to rješiti.:stoopid: Unaprijed hvala.:D |
neznam gdje je to no ukucaj u google - clear sky walkthrough..možda pomogne
|
CRAP!
Imao 1.5.03, i instaliram 1.5.05 i ne rade mi save-ovi. :/ Sada je pao uninstall igre i ponovo ju trenutno instaliram, pa cu staviti 1.5.04, možda budu radili save-ovi EDIT: Ne rade ni na 1.5.04 :fuming: JBG, mislim da ću vratiti na 1.5.03 i nastaviti sa svojim save-ovima, neda mi se sve ispočetka, mada sam tek u COrdonu. Iako nemam nikakvih problema sa .03 bilo bi dobro kad bi mogao nastaviti :/ |
znam, sa *.04 ne rade sejvovi a stavljanjem *.05 na *.03 ne rade...
ako si jos u cordonu, mozes... ja sam bio na putu za agroprom pa sam stavio *.05... preporucam da stavis jer su loadi brzi... ;) |
Ma igram sa *03, yebe mi se.
Sad sam na Garbageu :fuming:, Mislim koji q? Odjednom mi roknu sa 100 metara udaljenosti 4-5 bombi :fuming::kafa: |
Citiraj:
BTW dobitna kombinacija je Avalanche, do kraja modificiran sa PSO-1 i tonom 9x39 AP municije. Precizan je, tih, 30 metaka u clipu, lakši od 3kg, a stopping power luđački (9mm projektil u čahuri od kalaša, hehe). |
Citiraj:
Izašao sam iz Cordona, imam AC96 sa optikom, i one submašinganove Sa AC nemogu baš snajpati :D koliko god se trudio često fula jer je neprecizna puška |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |