![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego btw. upilali ste s ovin ka da je kvatna fizika:D |
Osobno imam iskon xxladsl jel to vrijedi i za njih pošto je do sad sve šta se dešavalo kod t-coma bilo isto i kod iskona ?
|
a vjerojatno ce bit i kod iskona,ali jos nije
|
Citiraj:
|
ma ide na t-com na bolje:lol2:
|
Se sjećate kak je bilo 100kn za 512MB+256....to su bili dani:hitthewal:, a brzina 256kbps
|
Šta nije bilo 384kbit?
|
Citiraj:
384/64 |
Citiraj:
|
sjecam se i ja kada sam morao gledat da ne prodem 521mb ,to je bio pakao a ne vremena,morao sam racunat koliko sati smijem igrat :D
|
ma, na latu sam ja od kad je vijest iz naslova...1.6.07...a taj nemili dogajdaj je bio u 5om mj...ja jesam izbrisao svoj user, i kliknuo apply alinisam isao save and reboot:(:( al, sta ces, na gresakama se uci:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[QUOTE=danc00;980316, al i istina je da plaćamo najskuplji internet u Europi, deru nas ko majmune![/QUOTE]
Bas i nije tocno, pogledaj sta rade jadnicima u BiH, katastrofa |
Velim, nemaju srama ni kolko je crno pod noktima! A kaj možeš kad samo u Zagrebu i malo većim gradovima postoje alternative za ADSL!
|
Citiraj:
|
gle sada 500mb zdrobim u par minuta,a onda u jednom danu i kaj dalje? na kraju nisam nista skidao i samo sam trosio promet na igranje,ali i to mi je bilo malo,kasnije kada je doslo 2gb se malo pocelo disat,sa 5 gb se moglo nesto,jos je ostalo za koji film,ali flat je preporod,o brzini da ne pricam
|
Moram nesto konstatirat imam net od 10mj 2004god cim sam dobio podrsku odmah sam ga uzeo i zamalo uletio u pakao onaj plus paket ne znam ni sam kako je to islo samo znam da je bilo 30lip/mb tako nesto... onda su dosli paketi od 512mb za 20kn ajde to je bilo odlicno i nakon 2mj se prebacio na 5gb i onda sam mogao disat i biti normalan... 1.5god imam flat i ovo se zove preporod ni ne razmisljam da spustam na 10gb jer to mi je 4h skidanja sa neta :p
8mbita mi je taman vise od toga stvarno ne treba nema smisla... i sad sam tanak sa prostorom. po pitanju brzina 38kb/s 6h 700mb 800kb/s 700mb 15min :) to je sad preporod i stvarno je taman... |
Ja moram isto konstatirat da je super imat 8mbit i flat ako si to mozes priustit. Ja studiram i sam si placam net pa eto skidam divx film kakvih 6 sati na voljatelu.
|
joj joj,,,jeste razmazeni..ja jos na modemu! :hitthewal::fuming: sad doduse koristim usb stick od t-coma,pa mi ide prek EDGE-a,i to mi je preporod :lol2:,samo max adsl mi je dostupan,uzet cu ga vjerovatno druge godine,mozda jos skresu cijene do tada,il dodje koji drugi isp..:D
|
Citiraj:
molio bih moderatore da promijene naziv teme, jer ovo sve je krenulo od 1.3. pa da ne bunimo ljude! :fala: |
ma, samo neka dodaju gore da je 01.6.2007. i sad opet 01.3.2008.
|
Tih 40kn manje flata iskreno ne vjerujem da cu uopce primjetiti u mjesecnom budzetu, ali je pohvalno sto ipak ide nabolje, bebinim koracima, ali ipak ide ...
Meni iskreno 2mbita dosta, za kod kuce odlicno, ionak na faksu imam 100+ mbit i RS acc pa mi manje vise svejedno |
Citiraj:
|
Čitao sam temu i vidim da neki govore da se smije ovaj mjesec potrošit 10 gb a neki ne ?
Što je na kraju točno da se stvarno ne zeznem i da mama ne dobije infarkt kad vidi račun za internet :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemoj, s j ebatt ce te
|
Citiraj:
Imas visak razmaka i slova, i jos ti fali argument :D |
pa ono, to je t-com, a i na korisnickim stranicama nist ne pise 10GB paket only 5..
razmak je s razlogom :D |
alrighty, po pedeseti put:ide od 1.3.
a sad kako ocete... eto mene:
:) |
Pa normalno da ide od 1.3 ko to još nezna nek lupa:hitthewal:! Kaj da drugo velim!
|
ah, sjetili su se promjeniti i na korisnickim stranicama :kafa:
|
Pa baš mi se downloada hrpa stvari tako nema straha više :D, valjda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: